Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar benim de bir sorum olacak:
Bugün adetin 16. Günü. 2 gün önce ilişki oldu.
testlerim bugün baya koyuşlaştı. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın daha mı uygun olur?

Canım çatlama gerçekleştiğinde sıvı akıntı gelir.Sonrada yavaş yavaş azalır akıntı
evet cnm acılma olmsstu dun renkde bır saat sonra bugunun testını yapıcam bakalım beyaz akıntı geldı bende ama ıkı parmk arasnda uzayann degıl öncelerı ıkı parmk arasnda uzayan gelırdı

evet cnm acılma olmsstu dun renkde bır saat sonra bugunun testını yapıcam bakalım beyaz akıntı geldı bende ama ıkı parmk arasnda uzayann degıl öncelerı ıkı parmk arasnda uzayan gelırdı

Bugun ku testim 15.gün

Eklentiler

• IMG_20160109_130618.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 51
Parmak arasında uzamayi denemedim ama o dedigin akıntı yumurtanın etrafındaki salgilardir.Yumurta çatlama asamasina geldiğinde once onları etrafından söküp atar sonra yumurta catladiginda sıvı akıntı gelir zatenboda belli oluyor.Ondan sonra yavaş yavaş azalıyor.Benim ikindileyin sıvı akıntı gelmişti.Akşam 8 de test yaptim baktım hafif siliklesmeye başlamış bu arada akintimda azalmaya başlamıştı gündüz ve önceki günkü gibi degildi yani.Akşamı degerlendirdim zaten ve tuttu hamsolsun.Darısı size.Ama stres heyecan yapma sakın

yok cnm stres yapmıorm ztn sabah test yaptım sılıklesmıss tı yumurta catlamıss yanı adetoın 14.15 ılıskı oldu yanı bugun 16.gun ara verıcez heraldde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…