- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
Bence bugün yapmalısın şansa bırakmaKızlar benim de bir sorum olacak:
Bugün adetin 16. Günü. 2 gün önce ilişki oldu.
testlerim bugün baya koyuşlaştı. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın daha mı uygun olur?
Yarın ara ver öbür gün tekrar olsun ama test yapmaya devam et belki yarın da koyu çıkar. Silik çıkarsa çatlamış demektir zatenOzge Teşekkürler, peki bugünden sonraki günler nasıl olmalı?
TeşekkürlerYarın ara ver öbür gün tekrar olsun ama test yapmaya devam et belki yarın da koyu çıkar. Silik çıkarsa çatlamış demektir zaten
Canım çatlama gerçekleştiğinde sıvı akıntı gelir.Sonrada yavaş yavaş azalır akıntıara sıra kasık agrımm varr anlıyorum ha catladı catlıcakk gbı beyaz akıntıda var katı ama ıkı parmk arasnda uzayan degıl
evet cnm acılma olmsstu dun renkde bır saat sonra bugunun testını yapıcam bakalım beyaz akıntı geldı bende ama ıkı parmk arasnda uzayann degıl öncelerı ıkı parmk arasnda uzayan gelırdıCanım çatlama gerçekleştiğinde sıvı akıntı gelir.Sonrada yavaş yavaş azalır akıntı
evet cnm acılma olmsstu dun renkde bır saat sonra bugunun testını yapıcam bakalım beyaz akıntı geldı bende ama ıkı parmk arasnda uzayann degıl öncelerı ıkı parmk arasnda uzayan gelırdı
Parmak arasında uzamayi denemedim ama o dedigin akıntı yumurtanın etrafındaki salgilardir.Yumurta çatlama asamasina geldiğinde once onları etrafından söküp atar sonra yumurta catladiginda sıvı akıntı gelir zatenboda belli oluyor.Ondan sonra yavaş yavaş azalıyor.Benim ikindileyin sıvı akıntı gelmişti.Akşam 8 de test yaptim baktım hafif siliklesmeye başlamış bu arada akintimda azalmaya başlamıştı gündüz ve önceki günkü gibi degildi yani.Akşamı degerlendirdim zaten ve tuttu hamsolsun.Darısı size.Ama stres heyecan yapma sakınevet cnm acılma olmsstu dun renkde bır saat sonra bugunun testını yapıcam bakalım beyaz akıntı geldı bende ama ıkı parmk arasnda uzayann degıl öncelerı ıkı parmk arasnda uzayan gelırdı
yok cnm stres yapmıorm ztn sabah test yaptım sılıklesmıss tı yumurta catlamıss yanı adetoın 14.15 ılıskı oldu yanı bugun 16.gun ara verıcez heralddeParmak arasında uzamayi denemedim ama o dedigin akıntı yumurtanın etrafındaki salgilardir.Yumurta çatlama asamasina geldiğinde once onları etrafından söküp atar sonra yumurta catladiginda sıvı akıntı gelir zatenboda belli oluyor.Ondan sonra yavaş yavaş azalıyor.Benim ikindileyin sıvı akıntı gelmişti.Akşam 8 de test yaptim baktım hafif siliklesmeye başlamış bu arada akintimda azalmaya başlamıştı gündüz ve önceki günkü gibi degildi yani.Akşamı degerlendirdim zaten ve tuttu hamsolsun.Darısı size.Ama stres heyecan yapma sakın
zamanı var heralde cnm adetın kacıncı gununden berı yapıosnnBugun ku testim 15.gün
Dün yapmayaydın bugün yapaydın iyiydi :))) inşallah tutmuşturyok cnm stres yapmıorm ztn sabah test yaptım sılıklesmıss tı yumurta catlamıss yanı adetoın 14.15 ılıskı oldu yanı bugun 16.gun ara verıcez heraldde
silklesmıstı test cnmm ondn yaptım duramadımm maaleseff sımdı bugun yaptım testDün yapmayaydın bugün yapaydın iyiydi :))) inşallah tutmuştur
iki tane yaptm emın olmak ıcınnnsilklesmıstı test cnmm ondn yaptım duramadımm maaleseff sımdı bugun yaptım test
tamamm cnm devam et sennn15 GÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?