aynennn bugun dahada silkleşti daha yapmama gerek yok ztnZaten dün siliklesmeye başlamıştı
Herkese merhaba ben 3 gundur ovls.testi yapiyorum hep silik ama 2 gundur yumurtlama akintim basladi ve ilkkez basima geliyo akintim kahverengi kirmizi degil resmen kahverengi peceteye geliyo anlamadim
Yok daha çatlamamış. T çizgisi c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olursa o gün çatlayacağı anlamına gelir.Merhaba bende ovulasyon testi yaptım bugün 11.gün sanırım daha yumurta çatlamadı değil mi?Eki Görüntüle 1739987
Teşekkür ederimYok daha çatlamamış. T çizgisi c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olursa o gün çatlayacağı anlamına gelir.
maasallahh cnm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallh rıvayet odur kı ılk cocugun kız olması kadınınnn bereketındendır ikinci cocugun kız olması ise evin bereketındendirr kısmetıyle gelır ınsallah bebegnzzKIZLARRR bebeğiminn cinnsiyetinni öğrenndim kızım olacak :) :)
ikinnci bebeğim olacak innşallah cnnm Rabbim cümlemize nnasip etsinn :) :)maasallahh cnm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallh rıvayet odur kı ılk cocugun kız olması kadınınnn bereketındendır ikinci cocugun kız olması ise evin bereketındendirr kısmetıyle gelır ınsallah bebegnzz
amın cnm ınsallah bende beklıyorum zamanımı rabbım ınallah nasıp eder bana duaa et olurmu bu arada ovulasyon testıylemı hamıle kaldın ben bu ay ovulasyon testı kullandım cıft cıgıyı gördugum gun ve ertesı gun ilşkide bulundum 14.15 gunlerı bugun ara verdkikinnci bebeğim olacak innşallah cnnm Rabbim cümlemize nnasip etsinn :) :)
yok cnnm yanni bnnmki tesadüf oldu aslınnda :) bnn hamileliği öğrenmek ovulasyonn kullanndım meğer ki yumurtluyormuşum 6öle olunnca da değerlenndirdik şükür tuttu :)amın cnm ınsallah bende beklıyorum zamanımı rabbım ınallah nasıp eder bana duaa et olurmu bu arada ovulasyon testıylemı hamıle kaldın ben bu ay ovulasyon testı kullandım cıft cıgıyı gördugum gun ve ertesı gun ilşkide bulundum 14.15 gunlerı bugun ara verdk
çift çizgiyi gördün günmü ilşkide bulundunyok cnnm yanni bnnmki tesadüf oldu aslınnda :) bnn hamileliği öğrenmek ovulasyonn kullanndım meğer ki yumurtluyormuşum 6öle olunnca da değerlenndirdik şükür tuttu :)
olacagı varmıs demekkiii nasıpppyok cnnm yanni bnnmki tesadüf oldu aslınnda :) bnn hamileliği öğrenmek ovulasyonn kullanndım meğer ki yumurtluyormuşum 6öle olunnca da değerlenndirdik şükür tuttu :)
evet g6ördüğüm günn ve ertesi sabah ama bnnm baya baya uzunn zamnn pozitifdi sannıyorumki hamileydim o sıralar yanni yenni oluşuyordu :)çift çizgiyi gördün günmü ilşkide bulundun
hııımm maasallah cnmm allah ınsallah banada nasıp eder bnm de adetn 16.gunu bugun 14.gun pozitifi gördum o gun ve sonrakı gun ilşki oldu bugun ara verdkevet g6ördüğüm günn ve ertesi sabah ama bnnm baya baya uzunn zamnn pozitifdi sannıyorumki hamileydim o sıralar yanni yenni oluşuyordu :)
Benim testlere de bakabilir misiniz? Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olurhııımm maasallah cnmm allah ınsallah banada nasıp eder bnm de adetn 16.gunu bugun 14.gun pozitifi gördum o gun ve sonrakı gun ilşki oldu bugun ara verdk
cnm baktım ayın 7.si ve 8inde hareketlenme var gbııı ama resımde farklı cıkıo ya tam anlayamadm adet döngün ne kadr duzenlımıBenim testlere de bakabilir misiniz? Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?