Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Herkese merhaba ben 3 gundur ovls.testi yapiyorum hep silik ama 2 gundur yumurtlama akintim basladi ve ilkkez basima geliyo akintim kahverengi kirmizi degil resmen kahverengi peceteye geliyo anlamadim

Herkese merhaba ben 3 gundur ovls.testi yapiyorum hep silik ama 2 gundur yumurtlama akintim basladi ve ilkkez basima geliyo akintim kahverengi kirmizi degil resmen kahverengi peceteye geliyo anlamadim

BENİM DE TESTİM SİLİK AMA SÜT GİBİ BEYAZ AKNTIM VAR SABAHTAN BERİ

15.gün akşam testim

Eklentiler

• IMG_20160109_194930.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 59
KIZLARRR bebeğiminn cinnsiyetinni öğrenndim kızım olacak :) :)
maasallahh cnm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallh rıvayet odur kı ılk cocugun kız olması kadınınnn bereketındendır ikinci cocugun kız olması ise evin bereketındendirr kısmetıyle gelır ınsallah bebegnzz

ikinnci bebeğim olacak innşallah cnnm Rabbim cümlemize nnasip etsinn :) :)

ikinnci bebeğim olacak innşallah cnnm Rabbim cümlemize nnasip etsinn :) :)
amın cnm ınsallah bende beklıyorum zamanımı rabbım ınallah nasıp eder bana duaa et olurmu bu arada ovulasyon testıylemı hamıle kaldın ben bu ay ovulasyon testı kullandım cıft cıgıyı gördugum gun ve ertesı gun ilşkide bulundum 14.15 gunlerı bugun ara verdk

yok cnnm yanni bnnmki tesadüf oldu aslınnda :) bnn hamileliği öğrenmek ovulasyonn kullanndım meğer ki yumurtluyormuşum 6öle olunnca da değerlenndirdik şükür tuttu :)

yok cnnm yanni bnnmki tesadüf oldu aslınnda :) bnn hamileliği öğrenmek ovulasyonn kullanndım meğer ki yumurtluyormuşum 6öle olunnca da değerlenndirdik şükür tuttu :)
çift çizgiyi gördün günmü ilşkide bulundun

Desteğinize ihtiyacım var. Sizce durum nedir? Hala çatlama olmadı mı? 3 gündür akıntı var ve yapışkan sıvı da oldu. Bugün akıntı yoğundu.
Tavsiyeleriniz neler?

Eklentiler

• 20160109_221836.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 94
evet g6ördüğüm günn ve ertesi sabah ama bnnm baya baya uzunn zamnn pozitifdi sannıyorumki hamileydim o sıralar yanni yenni oluşuyordu :)
hııımm maasallah cnmm allah ınsallah banada nasıp eder bnm de adetn 16.gunu bugun 14.gun pozitifi gördum o gun ve sonrakı gun ilşki oldu bugun ara verdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…