adetının kacıncı gunundesınBenim testlere de bakabilir misiniz? Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
hımm anladımm cnm kimisii 20.gunde yumurtluyor ama 28 gunde bır oldugunaa göre erken olur dıye dusunuyormm tabı ama hıc bellı oolmaz 7.8 gunler cft cızgımı fotoda bazen bellı olmayabılıoAdetin 17. Günündeyim, 28 gün sürüyor. Son 3 aydır duphaston ilacı ile duzenli oluyor
cnmm cıft cızgı olcak tamamenn bak bnnmkını atym sana karsılastr bnm adetın 14.gunu böyleydı o gun ve ertesı gunu ılıskı oldu bugunde ara verdıkTam da fotograftaki koyulukta.. ben de ilk defa yaptığım için anlamıyorum ama tabi iki gündür kasık ağrısı oldu ve de baya akıntı oldu
kasık agrısı ve akıntı belirtiler cnm ztnAnlıyorum Teşekkürler ancak anlamadığım kısmı akıntı da oldu kasık ağrısı da.. kafam karıştı bu ovulasyon olayına.. inşallah hepimiz denk getiririz de bunlara gerek kalmaz
tabı cnm telas etmene gerek yok o ıkıncı cızgı sılık bıle cıksa negatıf olmus oluyo ıkısıde aynı olcak koyu olacak yanı koyu oldukdan snra siliklesmeye baslayınca catlamıs oluo yumurtaÖyleyse telaş etmeme gerek yok henüz çatlama olmadıysa
saol cnm ınsallah ıyı gecelerTeşekkür ederim, güzel günlere uyanmak duasıyla, iyi geceler
gecmiş olsun cnm ovulsyn testıylmı hamile kldnS sabirin canım nasılsın? Nezamandır pek bakamıyorum buraya.. Bebişin nasıl? Bende kabus gibi 2gün geçirdim ama çok şükür bitti, testlerden biri korkuttu sonuca göre alabiliriz dedi doktor ama çok şükür temiz geldi sonraki tahlil ve derin bi oh çektik.. Sanırım kucağa alana kadar yürek ağızda demek şu hamilelik
aaa çok sevindim çok hayırlı olsun..çin takvimi erkek mi diyordu sanaKIZLARRR bebeğiminn cinnsiyetinni öğrenndim kızım olacak :) :)
olmak üzeredir devam etDesteğinize ihtiyacım var. Sizce durum nedir? Hala çatlama olmadı mı? 3 gündür akıntı var ve yapışkan sıvı da oldu. Bugün akıntı yoğundu.
Tavsiyeleriniz neler?
İyi Elhamdulillah.Rabbim sağ selamet kucagina almayı nasib etsin inşallah.Bende perşembe günü gittim dedi bir sıkıntı yok.Herşey normal.Hamdolsun Rabbime.inşallah böyle guzel devam eder.9 haftalik işte.S sabirin canım nasılsın? Nezamandır pek bakamıyorum buraya.. Bebişin nasıl? Bende kabus gibi 2gün geçirdim ama çok şükür bitti, testlerden biri korkuttu sonuca göre alabiliriz dedi doktor ama çok şükür temiz geldi sonraki tahlil ve derin bi oh çektik.. Sanırım kucağa alana kadar yürek ağızda demek şu hamilelik
Ay maşallah Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasib etsin inşallah.Kaçıncı haftada belli oldu canım?Bu arada idrar tespitimiz dogru çıkıyor.Devamli hayirlisini Rabbimizden istiyoruzya demekki hakkımızda böylesi hayırlı...Rabbim salihalardan eylesin inşallahKIZLARRR bebeğiminn cinnsiyetinni öğrenndim kızım olacak :) :)
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalımİyi Elhamdulillah.Rabbim sağ selamet kucagina almayı nasib etsin inşallah.Bende perşembe günü gittim dedi bir sıkıntı yok.Herşey normal.Hamdolsun Rabbime.inşallah böyle guzel devam eder.9 haftalik işte.
Ay maşallah Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasib etsin inşallah.Kaçıncı haftada belli oldu canım?Bu arada idrar tespitimiz dogru çıkıyor.Devamli hayirlisini Rabbimizden istiyoruzya demekki hakkımızda böylesi hayırlı...Rabbim salihalardan eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?