Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Adetin 17. Günündeyim, 28 gün sürüyor. Son 3 aydır duphaston ilacı ile duzenli oluyor
hımm anladımm cnm kimisii 20.gunde yumurtluyor ama 28 gunde bır oldugunaa göre erken olur dıye dusunuyormm tabı ama hıc bellı oolmaz 7.8 gunler cft cızgımı fotoda bazen bellı olmayabılıo

Tam da fotograftaki koyulukta.. ben de ilk defa yaptığım için anlamıyorum ama tabi iki gündür kasık ağrısı oldu ve de baya akıntı oldu

Tam da fotograftaki koyulukta.. ben de ilk defa yaptığım için anlamıyorum ama tabi iki gündür kasık ağrısı oldu ve de baya akıntı oldu
cnmm cıft cızgı olcak tamamenn bak bnnmkını atym sana karsılastr bnm adetın 14.gunu böyleydı o gun ve ertesı gunu ılıskı oldu bugunde ara verdık

Eklentiler

• 111.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 80
Anlıyorum Teşekkürler ancak anlamadığım kısmı akıntı da oldu kasık ağrısı da.. kafam karıştı bu ovulasyon olayına.. inşallah hepimiz denk getiririz de bunlara gerek kalmaz

S sabirin canım nasılsın? Nezamandır pek bakamıyorum buraya.. Bebişin nasıl? Bende kabus gibi 2gün geçirdim ama çok şükür bitti, testlerden biri korkuttu sonuca göre alabiliriz dedi doktor ama çok şükür temiz geldi sonraki tahlil ve derin bi oh çektik.. Sanırım kucağa alana kadar yürek ağızda demek şu hamilelik

gecmiş olsun cnm ovulsyn testıylmı hamile kldn

İyi Elhamdulillah.Rabbim sağ selamet kucagina almayı nasib etsin inşallah.Bende perşembe günü gittim dedi bir sıkıntı yok.Herşey normal.Hamdolsun Rabbime.inşallah böyle guzel devam eder.9 haftalik işte.

KIZLARRR bebeğiminn cinnsiyetinni öğrenndim kızım olacak :) :)
Ay maşallah Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasib etsin inşallah.Kaçıncı haftada belli oldu canım?Bu arada idrar tespitimiz dogru çıkıyor.Devamli hayirlisini Rabbimizden istiyoruzya demekki hakkımızda böylesi hayırlı...Rabbim salihalardan eylesin inşallah

İyi Elhamdulillah.Rabbim sağ selamet kucagina almayı nasib etsin inşallah.Bende perşembe günü gittim dedi bir sıkıntı yok.Herşey normal.Hamdolsun Rabbime.inşallah böyle guzel devam eder.9 haftalik işte.
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Hayırlı olsun:) idrar rengi koyumuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…