Evet genelde koyuyduHayırlı olsun:) idrar rengi koyumuydu?
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıcaklaSağol canım evet ovulasyon testi kullandım
Ben çift kırmızıyı öğle saatlerinde görmüştüm.. Akşama tekrar yaptığımda hafif açılma vardı 2.çizgide o gece ve ertesi gece ilişki oldu.. İkisinden birinde hamile kalmışımHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıcakla
İlişki düzenin kırmızı çizgi öncesi ve sonrası nasıldı?
Teşekkürler, darısı isteyen herkesin başınaBen çift kırmızıyı öğle saatlerinde görmüştüm.. Akşama tekrar yaptığımda hafif açılma vardı 2.çizgide o gece ve ertesi gece ilişki oldu.. İkisinden birinde hamile kalmışım
Amin canım isteyen herkese tez zamanda nasip olsun inşallahTeşekkürler, darısı isteyen herkesin başına
Canım senin hamilelik belirtilerin nelerdi ilk günlerde..evet g6ördüğüm günn ve ertesi sabah ama bnnm baya baya uzunn zamnn pozitifdi sannıyorumki hamileydim o sıralar yanni yenni oluşuyordu :)
yarın olabilir16.gün testim
yarın olabilir
Dünki testte yum.olmuş bugünkindede çatlamış görünüyor bugünde olsun ilşki ..Arkadaslar bir de benim teste bakar misiniz ve hangi gun birliktelik devam etsin soyler misiniz
Sanırım bugün çatlayacak bugün ilişki olsun17. Günüm bugün sizce ne yapalım dün deneme olmuştu
Dün olmuştu bugünde olsa mi sizceSanırım bugün çatlayacak bugün ilişki olsun
Yarın sabah daha mantıklı o zamanDün olmuştu bugünde olsa mi sizce
10 ocakta ilişki olmalıydıArkadaslar bir de benim teste bakar misiniz ve hangi gun birliktelik devam etsin soyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?