Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sana yapılacak yorumları ben de merak ettim, hamilelik olabilir mi? 2 Hariç hepsi çift gibi
bende bana yapılacak yorumlarıı merakla beklıormmm paso yumurtlamısım gbı cıkıyor testtee iknci çigi hıcc kaybolmuyor bende sade e16.gun silklesmıstı ikişer kez yaptım nerdeyse testlerı sonuc bu adetın 18.gunumdeyım

17.gün akşam testim

Eklentiler

• IMG_20160111_220317.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 77
cnm senin hamilelik olabilir, inş öyledir
ınsaalllahh bırdaha ıncelesennnn bnm adetın 14.ve 15.gunlerı çift çizgiyi gördumm 4 yazan zamanlar yanı ilşki oldu ıkı gun çift çizgiyi gördgm zaman 16.gun hahfıf silklestı dün yapayım dedım koyulasma vardı tekrar ıkı kere yaptm emın olmak ıcın bugun yıne yaptım ıkıncı cızgı tam koyu degıl ama pembe silk

Eklentiler

• 31.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 78
15.gün çatlamış gibi yalnız döllenme 3 gün içinde oluyor rahime yerleşmeside 7-10 arasında.döllenme olduğu zaman beta salgılanmaya başlar ama asıl rahme yerleştikden sonra salgılanır. diceğim oki test yapmaya devam et eğer koyulaşırsa hamilesindir.yalnız bu ay bende de ovu sonra koyulaşma oldu sonra açıldı.açılma olmazsa inş hamilesindir.sen yine çok umut bağlama,olursa sürpriz olsun :)

yok cnmmm benn umut baglamıyorm suandada rengı acık zaten t cızgısının ama belli bir silklikde heralde dedım yenı catladı yumı ondan devam edıyorr bu cunku adetın 18.gunu daaha bn çift çizgiyi gördüğüm gun ve ertesı gün ilşkide bulundum bır gun ara verdım dün bu koyulugu görunce tekrar ilşkide bulundumm kısmet ınsallah tutarr ovulasyn testı vesıle olmus olur

aynenn suann bncde gebelıgın olusması ıcın erken bır sure normalde bız adetın 8.gununden berı ilşkideyız gun asırı test 12.gun geldıgı ıcın ondan snrasını yaptım ve tutturdum gunu fakat hıc akıntım yok suan kuruyum ona mana veremıyorum

cnm bazen bazı hormonların yükselmeside poz lik veriyor, devam et bakalım nasıl olcak..hayırlısı olsun

18.gün sabah testim

Eklentiler

• IMG_20160112_091109.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…