- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
Sana yapılacak yorumları ben de merak ettim, hamilelik olabilir mi? 2 Hariç hepsi çift gibi@ozge-_-ozge cnm şöyle bir testlerımı sıraya koyayım dedım böle bır tablo cıktı
bende bana yapılacak yorumlarıı merakla beklıormmm paso yumurtlamısım gbı cıkıyor testtee iknci çigi hıcc kaybolmuyor bende sade e16.gun silklesmıstı ikişer kez yaptım nerdeyse testlerı sonuc bu adetın 18.gunumdeyımSana yapılacak yorumları ben de merak ettim, hamilelik olabilir mi? 2 Hariç hepsi çift gibi
cnm senin hamilelik olabilir, inş öyledir@ozge-_-ozge cnm şöyle bir testlerımı sıraya koyayım dedım böle bır tablo cıktı
ınsaalllahh bırdaha ıncelesennnn bnm adetın 14.ve 15.gunlerı çift çizgiyi gördumm 4 yazan zamanlar yanı ilşki oldu ıkı gun çift çizgiyi gördgm zaman 16.gun hahfıf silklestı dün yapayım dedım koyulasma vardı tekrar ıkı kere yaptm emın olmak ıcın bugun yıne yaptım ıkıncı cızgı tam koyu degıl ama pembe silkcnm senin hamilelik olabilir, inş öyledir
15.gün çatlamış gibi yalnız döllenme 3 gün içinde oluyor rahime yerleşmeside 7-10 arasında.döllenme olduğu zaman beta salgılanmaya başlar ama asıl rahme yerleştikden sonra salgılanır. diceğim oki test yapmaya devam et eğer koyulaşırsa hamilesindir.yalnız bu ay bende de ovu sonra koyulaşma oldu sonra açıldı.açılma olmazsa inş hamilesindir.sen yine çok umut bağlama,olursa sürpriz olsun :)ınsaalllahh bırdaha ıncelesennnn bnm adetın 14.ve 15.gunlerı çift çizgiyi gördumm 4 yazan zamanlar yanı ilşki oldu ıkı gun çift çizgiyi gördgm zaman 16.gun hahfıf silklestı dün yapayım dedım koyulasma vardı tekrar ıkı kere yaptm emın olmak ıcın bugun yıne yaptım ıkıncı cızgı tam koyu degıl ama pembe silk
yok cnmmm benn umut baglamıyorm suandada rengı acık zaten t cızgısının ama belli bir silklikde heralde dedım yenı catladı yumı ondan devam edıyorr bu cunku adetın 18.gunu daaha bn çift çizgiyi gördüğüm gun ve ertesı gün ilşkide bulundum bır gun ara verdım dün bu koyulugu görunce tekrar ilşkide bulundumm kısmet ınsallah tutarr ovulasyn testı vesıle olmus olur15.gün çatlamış gibi yalnız döllenme 3 gün içinde oluyor rahime yerleşmeside 7-10 arasında.döllenme olduğu zaman beta salgılanmaya başlar ama asıl rahme yerleştikden sonra salgılanır. diceğim oki test yapmaya devam et eğer koyulaşırsa hamilesindir.yalnız bu ay bende de ovu sonra koyulaşma oldu sonra açıldı.açılma olmazsa inş hamilesindir.sen yine çok umut bağlama,olursa sürpriz olsun :)
aynenn suann bncde gebelıgın olusması ıcın erken bır sure normalde bız adetın 8.gununden berı ilşkideyız gun asırı test 12.gun geldıgı ıcın ondan snrasını yaptım ve tutturdum gunu fakat hıc akıntım yok suan kuruyum ona mana veremıyorum15.gün çatlamış gibi yalnız döllenme 3 gün içinde oluyor rahime yerleşmeside 7-10 arasında.döllenme olduğu zaman beta salgılanmaya başlar ama asıl rahme yerleştikden sonra salgılanır. diceğim oki test yapmaya devam et eğer koyulaşırsa hamilesindir.yalnız bu ay bende de ovu sonra koyulaşma oldu sonra açıldı.açılma olmazsa inş hamilesindir.sen yine çok umut bağlama,olursa sürpriz olsun :)
cnm bazen bazı hormonların yükselmeside poz lik veriyor, devam et bakalım nasıl olcak..hayırlısı olsunaynenn suann bncde gebelıgın olusması ıcın erken bır sure normalde bız adetın 8.gununden berı ilşkideyız gun asırı test 12.gun geldıgı ıcın ondan snrasını yaptım ve tutturdum gunu fakat hıc akıntım yok suan kuruyum ona mana veremıyorum
ınsallahh canımmm ya devam edıcem ara ara testecnm bazen bazı hormonların yükselmeside poz lik veriyor, devam et bakalım nasıl olcak..hayırlısı olsun
cnm 24-36 saat içinde çatlama olur18.gün sabah testim
cnm 24-36 saat içinde çatlama olur
poz evet bazen iki günde poz oluyor, üçgün üst üstede yada bugünden başlayarak gün aşırı devam etpozitif demek mi bu şimdi dünkünü de atayım mı
Dünkü testimcnm 24-36 saat içinde çatlama olur
poz evet bazen iki günde poz oluyor, üçgün üst üstede yada bugünden başlayarak gün aşırı devam et
cnm bu akşam mutlaka ilişki olsunDünkü testim
cnm bu akşam mutlaka ilişki olsun
cnm bu akşam mutlaka ilişki olsun
normalgezinen bi ağrı olması normal mi peki genel de sol taraf ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?