Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

şimdi ovulasyondasın ya, ovulasyondan 7-8 gün sonra eğer hamile kalırsan ovu testi tekrar poz oluyor onu demek istedim
Benim yumurtlamadan sonra11 gün geçmişti ovul testi yapip denedim kac gun ama hiç pozitif çıkmadı.Gebelikte pozitif çıkmasına rağmen gene ovul testi negatifti....Yani ovul testinde gebelik belli olmuyor canım.Bende öyleydi başkasında nasıl bilemem tabi

HERKESDE ÇIKMIYOR HAKLISIN. YUKARI YAZMIŞDIM HERKESDE OLMADIĞINI. SANIRIM ODA LH TESTİ BETAYI LH GİBİ ALGILYOR ONDAN YALANCI POZ ASLINDA.BU İKİ HORMONUN SALGILANDIĞI YER AYNI VE BİRBİRİNE BENZİYOR..ONDAN GEBELİKDE OVU TESTİ BETA YI ALGILAYIP POZ OLUYOR GEBELİK TESTİNDE ÇIKMIYOR BU KADAR ERKEN AMA DEDİĞİM GBİ DEĞİŞİYOR SANIRIM TESTLERİN MARKASINDAN..KESİN BİR ŞEY DİYEMEYİZ YANİ OVU TESTİNDEN GEBELİĞİNİ ÖĞRENEDE VAR SENİN GİBİ POZ OLMAYANDA. SABREDİP ADETİ BEKLEBİLSEK İŞTE ONUDA YAPAMIYOZ.BENİM BUGÜN ADET OLMAM LAZIM 14.GÜN 12.GÜN BETA YAPTIM NEG. BEKLİYORUM.ANLICAĞIN BU AYDA OLMADI DUA ET BİZE SENİN DUALAR KABUL OLUR

beta tes

betaya kendimiz nasıl bakıyoruz

Rabbim sana ve isteyen herkese nasib etsin insallah.Vakti gelmemiş demek.

değerlendirmedik akşam değerlendirsek olur mu peki umarım geç olmaz
İnşallah olur.Catladiktan sonra 12-24 saate kadar yumurtalar yaşar.Seninki sabah namazi vakitlerinde erken catlama olmuş belli.Akşam nekadar erken degerlendirsen okadar iyi.İlişki sonrası Kalça altına ince bir yastık koy ve 1 saat kalkma

Kizlar adetime 2 gun var ve su an yaptığım ovulasyon böyle gösteriyor acaba hamile miyim ki

Eklentiler

• 1452596683229-2046256919.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 65
a

anladım inşallah öyledir ama biraz önce yine test yaptım yine koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…