Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar adetime 2 gun var ve su an yaptığım ovulasyon böyle gösteriyor acaba hamile miyim ki
CNM OLABİLİRDE OLMAYABİLİRDE DİYE YUVARLAK BİR CVP VERECEM AMA EN NET GEBELİK TESTİ SABAH İLK İDRAR İLE YAP ÇIKAR İNŞ

Dün yaptım. Gebelik Testi negatif çıktı biraz daha beklemem lazjm sanırım canim

Evt tam koyu.Keşke dr konrolunede gitseydin.Ultrasyonda ne durumda olduğu belli olurdu.Kimisinin iki yumurtası peş peşe catliyor.Yada sabah yaptigin vakit sivi alimina dikkatmi etmedin acaba?

Evt tam koyu.Keşke dr konrolunede gitseydin.Ultrasyonda ne durumda olduğu belli olurdu.Kimisinin iki yumurtası peş peşe catliyor.Yada sabah yaptigin vakit sivi alimina dikkatmi etmedin acaba?
anladım hayırlısı o zaman inşallah kaçırmam

Sen işini saglama al bu akşam başla ve gün aşırı devam et.Testede devam et bakalim ne olacak
tamam akşam deneme yapacağız zaten bir gün önce de yapmıştık yani pozitif olmadan bir gn önce kalp olanlar da oldu

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-12-10-21-19.webp
    10 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar birşey soracağım ovu testinde çift çizgiyi gördükten kaş ün sonra adet gördünüz.normalde 14 olması lazım ama bazı yerlerde 16.gün adet görenler var ki bu pek mümkün değil.bugün benim 14.günüm adet olmam lazım ondan sordum.

selam kızlar.ben bu ay ovü testi kullanmadım.sadece fiziksel belirtilere göre çalışma yaptım..4 ocakta sanırım çatlama oldu.ogün ve iki gün öncesinde çalışmıştım..o gün gece bel ağrım ve kasık ağrım çok fazla oldu ve bu 3 gün filan devam etti.bel ağrım ara ara devam ediyor.dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım testi?

Bu ay bu konu benimde kafamı karıştırdı çift çizgiyi gördükten 18 gün sonra adet oldum.acaba ovulasyon testim mi hatalıydı bende mi bir şey vardı anlamadım.bu nedenle bu ay iki farklı testle durumu kontrole karar verdim biri clearblue olacak diğeride daha uygun bir test

Kızlar bugün dr. a gittim adetimin 12. günü yumurtam 14mm olmuş. perşembe tekrar çağırdı gelişimine bakacakmış duruma göre çatlatma iğnesi verecek. Bu arada ben günü kaçırmayayım diye ovulasyon testlerine devam ediyorum. bugün tek çizgi.

canım o kişiden kişiye değişiyor. Ben geçen yıl hem ovulasyon testi kullandım hemde dr la yumurta takibi yaptık hep yumurta çatladıktan sonra 12. gün adet oldum. Herkesin 14 olacak diye bir koşul yok genellikle çoğunlukla öyle oluyor o da 28 günde bir adet görüyorsan.

baya da araştırdım. ne olursa olsun yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur yazıyor pek çok sitede.geç yumurtlamada durum ne oluyor bilemedim gerçi.hatta umutlandım o zaman hamileyim diye ama 18.gün geldi kırmızılar....

evet bende aynen öyle düşünüyorum artık.siz kaç günde bir adet oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…