Insallah..hayirlisi olsunEvet haklısın aslında sende inşallah pozitif sonuçlarla gelirsin bize
Akıntı öyle olmuyor beyaz sulu ara ara bazen oluyor ama belli belirsiz bazen sanki kasıklarım ağrıyo gibi hiç bi belirti yokAkıntılarınız nasıl peki? Yumurtlama dönemi gibi yoğun mu?
Bel bağlamıyorum zaten sadece merak ettim bel bağlamış olsaydım şimdiye doktora çoktan gitmiştimOvülasyon testlerine bel bağlayıp gebe olduğunuzu düşünmeniz çok saçma. Benim de adetim 6 gün gecikti. Test yaptım negatif ama bekliyorum. Ya adet olurum ya da olmam doktora giderim. Lütfen kendinize bu stresi yapmayın.
Hamilesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2681305 arkadaşlar merhaba adetime iki gün var erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde bu şekilde oldu 2 gün önce de yapmıştım tek çizgiydi
Kan vermeye gidiyorum hemenHamilesin canım hayırlı olsun
Kesinlikle gitmelisinKan vermeye gidiyorum hemen
Evet canım
Hamilesin çok yeniEvet canım
Evet çok şükürHamilesin çok yeni
Sağlıcakla kucağına al canım inşallah bir bende tadarım o duyguyuEvet çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok yeni benim için dua eder misiniz
Hayırlı olsun cnm kaç gün geçti adetin bende bugün gitçem hastaneye benim benim normal gebelik testinde çıkmadı gebelik bakalım kist mi var ne var öğreneyimEvet canım
İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder sana da AllahSağlıcakla kucağına al canım inşallah bir bende tadarım o duyguyu
Teşekkür ederimHayırlı olsun cnm kaç gün geçti adetin bende bugün gitçem hastaneye benim benim normal gebelik testinde çıkmadı gebelik bakalım kist mi var ne var öğreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?