- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.801
AdetmisinizKizlar bugun adetimin 9. Gunu sizce yarin ovulasyon testine basliyayim mi
4 ocakta catlamıs ctesi dwgerlendirdınız mıKizlar adetim 31 aralikta bitti ovulasyon testleri bu şekilde catladimi catlamadimi anlamadim ben
Bende labqıick kullanıyorum memnunmusunuzcanim benim de saatler sonra 3 4 saat sonra silik cikti belki 3 4 testte boyle ama labquick boyleymis ustteki bugun sabah alttaki dunki canim
çatlamış görünüyor canım. değerlendirdin inşallah :)Kizlar adetim 31 aralikta bitti ovulasyon testleri bu şekilde catladimi catlamadimi anlamadim ben
Evet degeelendirdik4 ocakta catlamıs ctesi dwgerlendirdınız mı
inşallah kavusursun bebege diyrlim o zaman.Evet degeelendirdik
Sağol canım valla mecbur içicem Allaha emanet varsa dagelmeyecem kız4 olsaydı test bende başlardım belki de şimdi gerek yok.. aynen dediğin gibi iki türlüsüne de razıyım gönlümüz gebe kalmamızdan yana tabii...
sen iç bence de daha var 4 5 gün.. öğrendikten sonra ki o da adet sonrası 5 6 güne denk geliyor... ki hamileyken bile ilaçlar kullanılıyor.. sen içini ferah tut canım.
sperm testi falan mı yaptırdınız canım?Brnde bugun ovuye tekrar basladım az önce eşim dr gıttı bakalım ne dıyecrk dr.Yumurtlsma belirtilerimde basladı hayırlısı.
ne demek rica ederim canım bir oğlun var bakman gereken...Sağol canım valla mecbur içicem Allaha emanet varsa da
Evet onun için gıttı inşallah sonuc guzel olur brnde cuma gıtcrm drsperm testi falan mı yaptırdınız canım?
Gec döllenme degılse cıkabılırKızlar regle dört gün kaldı sizden test yapsam çıkar mı ? Adet belirtilerim tamamen Yok oldu mide yanmam ve gaz var çok merak ediyorum ovulasyon takip ettiğimiz icin
Canım ovu testi yap istersen koyu gelecek mi bakalımKızlar regle dört gün kaldı sizden test yapsam çıkar mı ? Adet belirtilerim tamamen Yok oldu mide yanmam ve gaz var çok merak ediyorum ovulasyon takip ettiğimiz icin
Onda çıkar Mı ki canımCanım ovu testi yap istersen koyu gelecek mi bakalım
Sıvı alımını azaltıp bi yap at bakalım nasıl çıkacak çok koyu çıkarsa gebelik oluyorOnda çıkar Mı ki canım
Bence çıkmaz onda canım dört gün var cünküSıvı alımını azaltıp bi yap at bakalım nasıl çıkacak çok koyu çıkarsa gebelik oluyor
Yok canim 5 gun oldu biteli sey diyorlar ya adettin ilk gunden itibaren 14. Gun catlama oluyor yaAdetmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?