- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.781
Geçmiş olsun canimÇok sağol canım valla yakalandık sonunda bizde işte herkea hasta zaten eşimden bulaştı bize de ..
Çok sağol canım valla negatifi gördükten sonra belirtiler azalıyo benim heralde valla çok fenayım zaten mecbur içicem ilaç .. oğlana bakacak kimse de yok ben biraz toparlanmam lazım.
Gölgenin gölgesi bile olsa var mi 2. Çizgi canim. Birde yumurta catladiktan sonra kac gün gecti4 gün var regle olsa çıkardı heralde ya gölgenin gölgesi ne biliyim lab test bir de.
Varsa da Allah a emanet ama bakalım bugün akıntı ve ayaktayken kasıkta batma var ama bunalr zaten adet belirtisi oluyo işte bazen artık regli beklerim :)))
Sen devam et canim yapmaya daha koyulaşır oGünaydın kızlar benim bu gün 14. Günüm 3 gündür akıntım başladı ama 11. Gün biraz koyu çıktı ve silikleşti bugün tekrar yaparım. 8. Ve 9 gün yaptıklarımda tek çizgi oldugu için onları attım
Tamam canımSen devam et canim yapmaya daha koyulaşır o
İnşallah hamilesindir canım dualar seninleee4 gün var regle olsa çıkardı heralde ya gölgenin gölgesi ne biliyim lab test bir de.
Varsa da Allah a emanet ama bakalım bugün akıntı ve ayaktayken kasıkta batma var ama bunalr zaten adet belirtisi oluyo işte bazen artık regli beklerim :)))
selam canım sen kaç gün kala görmüştün? senin testin neydi?Gölgenin gölgesi bile olsa var mi 2. Çizgi canim. Birde yumurta catladiktan sonra kac gün gecti
Gölgenin gölgesi bile olsa var mi 2. Çizgi canim. Birde yumurta catladiktan sonra kac gün gecti
Ama yarım saat falan beklemiş idrarla yaptım o an fırsat olmadı, kaptaydı yani yarım saat durduktan sonra yaptımGölgenin gölgesi bile olsa var mi 2. Çizgi canim. Birde yumurta catladiktan sonra kac gün gecti
Bekleme sıkıntılı ama olsun en azından umut var :) ben iyiyim canım geçen hafta eşim de bende iğne vurulduk ilaç verdi bu hafta kontrole gideceğiz kısmet.Selam canim. Idare eder bat bekliyoruz.. bir gebemiz daha var G goldenstone16
Sende durumlar ne insallah kurtuldun sikintidan...
yok bende sıkıntı yok merak da yok bol bol belirti vardı bugün o da yok gibi.. hafif bel yokluyor... neyse ki bir tek memitolar benimle :))Bekleme sıkıntılı ama olsun en azından umut var :) ben iyiyim canım geçen hafta eşim de bende iğne vurulduk ilaç verdi bu hafta kontrole gideceğiz kısmet.
G goldenstone16 tebrik ederim canım,doktora gittin mi ne durumdasın. Ayyy darısı bizlerin başına
Senin bat ne zaman ayyyy inşallah güzel haberler alırız bu ayyok bende sıkıntı yok merak da yok bol bol belirti vardı bugün o da yok gibi.. hafif bel yokluyor... neyse ki bir tek memitolar benimle :))
Sana da tekrar geçmiş olsun iyi olsun inşallah... ne zaman çalışmalara devam edilecek şimdi..
Cok gecmis olsun canim. Allah size acil sifalar versinZaten çok hastayım yaa bende oğlumda grip olduk. Ben ona göre ilaç içeyim dedim en azından mahvoldum öksürmekten hapşırmaktan
9 10u gibi canım... bekliyoruz bakalım ille test yap varsa çıkar diyorlar ama... :)) inşallah güzel haberler alıyoruz bu ay :)Senin bat ne zaman ayyyy inşallah güzel haberler alırız bu ay
Yap bence bugun hadi hepiniz sana desteğiz bugun yapmalısınnnnnnnn :))9 10u gibi canım... bekliyoruz bakalım ille test yap varsa çıkar diyorlar ama... :)) inşallah güzel haberler alıyoruz bu ay :)
yok yok gaza gelmeyecemYap bence bugun hadi hepiniz sana desteğiz bugun yapmalısınnnnnnnn :))
Sadece göğüs ağrısı dışında belirti YÖK mü ilk hamilelikte hatırlıyorsundur onda da mı sadecegöğüs ağrısı vardı ?yok yok gaza gelmeyecem
Bencede boşver gaza gelme dayanabilirsen 1 2 gün daha sabret canımyok yok gaza gelmeyecem
yook olur mu bir sürü belirtim belirtim vardıı bel sırt ağrısı en göze çarpan belirtilerdi... ağız kuruluğu bir de art arda alt karına saplanan ağrı mı sancı mı ne ise hoplatan cinsten o oldu..Sadece göğüs ağrısı dışında belirti YÖK mü ilk hamilelikte hatırlıyorsundur onda da mı sadecegöğüs ağrısı vardı ?
gelmeyecem kızBencede boşver gaza gelme dayanabilirsen 1 2 gün daha sabret canımbiz zaten iki türlüsüne de hazırız da işte. Beklenti içine girmeyelim sonra üzülürüz. Ben de 4 tane kaldı bu sabah işte bekletip yaptım ya kağıtta bekletmeden yapın yazıyomuş meyse bişey yok belli de işte yarın sabah da yapayım 1 tane içim rahatlasın zaten dr a gidicem öğleden sonra grip için ilaç alıcam mecbur. Çocuk olmasa yat dinlen geçer ama küçük çocuk olunca dinlenmek lüks hastalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?