Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canim

Gölgenin gölgesi bile olsa var mi 2. Çizgi canim. Birde yumurta catladiktan sonra kac gün gecti

Kızlar Bayadır yoktum neler olmuş kimler hamiş kalmış öyleee :) hadi bakalım darısı tüm bekleyenlere olsun. Benim de regl im bitti soğan kürüne başlıyorum inşallahh bugun :)

İnşallah hamilesindir canım dualar seninleee

Selam canim. Idare eder bat bekliyoruz.. bir gebemiz daha var G goldenstone16
Sende durumlar ne insallah kurtuldun sikintidan...
Bekleme sıkıntılı ama olsun en azından umut var :) ben iyiyim canım geçen hafta eşim de bende iğne vurulduk ilaç verdi bu hafta kontrole gideceğiz kısmet.

G goldenstone16 tebrik ederim canım,doktora gittin mi ne durumdasın. Ayyy darısı bizlerin başına

yok bende sıkıntı yok merak da yok bol bol belirti vardı bugün o da yok gibi.. hafif bel yokluyor... neyse ki bir tek memitolar benimle :))
Sana da tekrar geçmiş olsun iyi olsun inşallah... ne zaman çalışmalara devam edilecek şimdi..

Senin bat ne zaman ayyyy inşallah güzel haberler alırız bu ay

yok yok gaza gelmeyecem
Bencede boşver gaza gelme dayanabilirsen 1 2 gün daha sabret canım biz zaten iki türlüsüne de hazırız da işte. Beklenti içine girmeyelim sonra üzülürüz. Ben de 4 tane kaldı bu sabah işte bekletip yaptım ya kağıtta bekletmeden yapın yazıyomuş meyse bişey yok belli de işte yarın sabah da yapayım 1 tane içim rahatlasın zaten dr a gidicem öğleden sonra grip için ilaç alıcam mecbur. Çocuk olmasa yat dinlen geçer ama küçük çocuk olunca dinlenmek lüks hastalıkta

Sadece göğüs ağrısı dışında belirti YÖK mü ilk hamilelikte hatırlıyorsundur onda da mı sadecegöğüs ağrısı vardı ?
yook olur mu bir sürü belirtim belirtim vardıı bel sırt ağrısı en göze çarpan belirtilerdi... ağız kuruluğu bir de art arda alt karına saplanan ağrı mı sancı mı ne ise hoplatan cinsten o oldu..

hatta bana belirtiler kraliçesi diyorlarr ama işte adet belirtileri gibi yanii hayırlısı canım ya... nisan ayı da bereketliydi... ocak da bereketli... haberler tek tek geliyor bakalım bekliyoruz... :)

gelmeyecem kız 4 olsaydı test bende başlardım belki de şimdi gerek yok.. aynen dediğin gibi iki türlüsüne de razıyım gönlümüz gebe kalmamızdan yana tabii...
sen iç bence de daha var 4 5 gün.. öğrendikten sonra ki o da adet sonrası 5 6 güne denk geliyor... ki hamileyken bile ilaçlar kullanılıyor.. sen içini ferah tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…