Senin ilk ovulasyon yapman mi canım ? Çocuk var mı ?Hadi hayırlısı inşallah
Geçen ay yapmıştım 5 6 tane devam etmedim piki gördüm çatlamayıda gördüm ama nasip olmadı geçen ay benim için kötü geçti hem ara lekelenmelerim oldu hem adet geçikmem oldu 4 ay olucak boş gebelik geçti başımdan ilk geneliğimdi nasip olmadı bu ay sıkı bi şekilde başladım inşallah özlemim biter özlüyorum gelicekmi bilmiyorum ama çok özlüyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınSenin ilk ovulasyon yapman mi canım ? Çocuk var mı ?
Geç yumurtlama oldu maalesef 11 gün geçti yeniCanım test yapsan çıkar aslında geç döllenme olmassa tabi inşallah
Canım senin ne kadar çok pik gibi gözüken gün varBenim de böyle oldu inş tutmuştur bu sefer
Allahım tez zamanda sağlıkla versin inşallah ben de kasım ayında dış gebelik geçirdim çok zordu gerçektenGeçen ay yapmıştım 5 6 tane devam etmedim piki gördüm çatlamayıda gördüm ama nasip olmadı geçen ay benim için kötü geçti hem ara lekelenmelerim oldu hem adet geçikmem oldu 4 ay olucak boş gebelik geçti başımdan ilk geneliğimdi nasip olmadı bu ay sıkı bi şekilde başladım inşallah özlemim biter özlüyorum gelicekmi bilmiyorum ama çok özlüyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınbu arada 8 yıllık evliyim ben 3 senesi korunarak geçti sonra istedik olmadı eşimde iki taraflı varikosel vardı ameliyat oldu Allah yüzümüze güldüki değerleri şuan çok iyi ben de kilolu biri olarak bile buhüne kadar bi sorun görmedi doktorum onca zamandan sonra geldi meleğim ama kısa sürdü benim hikayem böyle tatlım şimdi bekliyorum doktorum oluncak dedi ama korkuyorum yine geç olur diye
Demi saçma sapan bir ay yaşadım hergün pik görüyordum desem yeridirCanım senin ne kadar çok pik gibi gözüken gün var
Kaset tipi olanlarda bazen böyle oluyor diyorlar ama ben daha önce iki üç kere seninkilerden yaptım ama hiç böyle olmamıştıDemi saçma sapan bir ay yaşadım hergün pik görüyordum desem yeridir
Bende de daha önce böyle olmamıştı bu kez böyle tuhaf olduKaset tipi olanlarda bazen böyle oluyor diyorlar ama ben daha önce iki üç kere seninkilerden yaptım ama hiç böyle olmamıştı
İnşallah hayırlara vesiledir , başka test varsa ovulasyon yapsana nasıl çıkacakBende de daha önce böyle olmamıştı bu kez böyle tuhaf oldu
Var cnm yapayım birazdan atarım buraya cnmİnşallah hayırlara vesiledir , başka test varsa ovulasyon yapsana nasıl çıkacak
Amin canım inşallah çok zor ancak yaşayan bilir Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlarAllahım tez zamanda sağlıkla versin inşallah ben de kasım ayında dış gebelik geçirdim çok zordu gerçektenmutluluğumuz 3 gün sürdü o da aşılama ile olmuştu yaklaşık 2,5 yıldor istiyoruz biz de
Canım senin piller maşallah gebelik olmasın öyle görünüyor çünkü maşallahBenim de böyle oldu inş tutmuştur bu sefer
Heyecanla bekliyoruzVar cnm yapayım birazdan atarım buraya cnm
Sende hoş geldin canım inşallah hayırlı haberi alırsınMerhabalar bende aranıza katılayımbu ay 22-23 martta pik gördüm çok geç gerçekleşti yumurtlama reglin 26.günü 27.günü ovulasyon,28.günü çatlama oldu Çalışmaları yaptık,şu an beklemedeyiz
Hoşbulduk canım inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız ❤Sende hoş geldin canım inşallah hayırlı haberi alırsın
Amin canım ne güzel olur hepimiz meleklerimize kavuşursak Allah'ım duysun sesimizi aminHoşbulduk canım inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız ❤
Ay çok çok amin inşallahAmin canım ne güzel olur hepimiz meleklerimize kavuşursak Allah'ım duysun sesimizi amin
hoş geldin canım , bat ne zaman?ilk ovulasyon denemen miMerhabalar bende aranıza katılayımbu ay 22-23 martta pik gördüm çok geç gerçekleşti yumurtlama reglin 26.günü 27.günü ovulasyon,28.günü çatlama oldu Çalışmaları yaptık,şu an beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?