Ovulasyon testi yapanlar gelin beraber sonuç bekleyelim 🤲🏻😊

Kızlar ben daha önce de yaptım ovulasyon testi , hep aynı günler yumurtlama ve çatlama görüyorum çünkü adetim düzenlidir. Her kurala da uydum olmadı Ama Rabbim ol demeyince olmuyor

hoş geldin canım , bat ne zaman?ilk ovulasyon denemen mi
Hoşbulduk canım bat yumurtlama tarihine göre (14 gün sonrası) 8 nisana denk geliyor.2 aydır regl düzenim bozuldu bu ay 26.gün ovulasyon gerçekleşti 27.gün yine t çizgisi daha koyuydu 28.gün çatlama oldu bu tarihlerden itibaren saydığımda 8 nisan bat inşallah regl olmam Ovulasyon testinde ilk denemem değil canım 5.deneme yanlış hatırlamıyorsam ama çalışmalar 8 aydır devam ediyor.

Kızlar ben daha önce de yaptım ovulasyon testi , hep aynı günler yumurtlama ve çatlama görüyorum çünkü adetim düzenlidir. Her kurala da uydum olmadı Ama Rabbim ol demeyince olmuyor
Evet canim Rabbim ol deyince olacak inşallah

Kizlar merhaba, ovulasyon testlerini aşağıya atıyorum 11.gun ikiside aynı koyulukta cikdi bugün 12.gun sabah da yapdim akşam da sizce akşam kinde çatlama varmı yoksa yarın mi çatlama olur ne diyorsunuz.

Yapacağım canım yarın yine, sabah yapdigima göre bir tık daha silik gibi geldi de emin olamadım tam o yüzden.
Fotoğraftan net görememiş olabilirim canım benim de mesela böyle olmuştu pik zannettim bugün çok daha koyu oldu

Fotoğraftan net görememiş olabilirim canım benim de mesela böyle olmuştu pik zannettim bugün çok daha koyu oldu
İnşallah yarın öyle olur o zaman canim, çok teşekkür ederim cevabın icin.

Ay çok çok amin inşallah 2 senelik evliyim 1 kimyasal gebeliğim var 8 aydır hic bir sorun olmamasina rağmen olmuyor Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah
Amin canım Allah büyüktür ol derse olu veriyor sorma çok yaygın bu çocuk sorunu 5 kişiden 2 si bu sorunla mücadele ediyor ama nasip kısmet herşey Allah istemesse yaprak bile kıpırdamaz

Amin canım Allah büyüktür ol derse olu veriyor sorma çok yaygın bu çocuk sorunu 5 kişiden 2 si bu sorunla mücadele ediyor ama nasip kısmet herşey Allah istemesse yaprak bile kıpırdamaz
Aynen öyle canım şu an beklemedeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız 8 gün sonra yani haftaya pazar test yapacağım haber veririm size de Senin bat ne zaman canım

Allah büyüktür canım ne yaparsak yapalım sıtres bzi etkiliyor buda elde değil malesef benimde adetim 2 ay geçimişti adet göemeden hamile kalmıştım öğrendiğim zaman 3 buçuk ay olmuştu ama geç döllenmeydi düşün işte Allah'ın işi nasip kısmet hiç canını sıkma sana gelecek en güzel zamanda inşallah

Aynen öyle canım şu an beklemedeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız 8 gün sonra yani haftaya pazar test yapacağım haber veririm size de Senin bat ne zaman canım
Hadi inşallah dualarım seninle inşallah çift çizgiyi görürsün canım bekliyoruz 4 gözle benim gecikme olmassa 17 Nisan canım

Hadi inşallah dualarım seninle inşallah çift çizgiyi görürsün canım bekliyoruz 4 gözle benim gecikme olmassa 17 Nisan canım
Inşallah canım Allah razı olsun İnşallah regl olmazsın güzel haberini alırız seninde Bana ismini söylersen namazlarımda dua ederken seninde adını geçireyim kimin duasının tutacağı belli olmaz

Canım aynı görünüyor sen yarın yap yarın çatlar heralde

Inşallah canım Allah razı olsun İnşallah regl olmazsın güzel haberini alırız seninde Bana ismini söylersen namazlarımda dua ederken seninde adını geçireyim kimin duasının tutacağı belli olmaz
Canım Allah razı olsun inşallah melek adım evet dua çok önemli kimin duası kabul olur belli olmaz

Canım adet gelmeyince fark etmedin mi ? Masip nasıl oluyor desene

Az kalmış senin hadi hayırlı haberler olsun , belirtiler aramaya başlarız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…