Amin canım inşallah sende ismini söylemek istersen namazlarımda seninde adını geçireyimAz kalmış senin hadi hayırlı haberler olsun , belirtiler aramaya başlarız seninle
Amin canım inşallahRica ederim canım ne demek hayırlı haberlerle gel bize bol bol çalışgaranti olsun
Canım hiç farketmemiştim inanki evin halılarını komple yıka ağır kaldır daha bi sürü iş nasıl farketmez değilmi insan sadece o ay göğüslerim inanılmaz ağrımıştı büyümüştü ama okadar alıştırmışım kenndimi aklıma bile gelmedi sonra öğrenince demek ondanmış dedim pazar günüydü eşimle dışarı çıkmıştık ya dedim bi test alayımda yarın doktora gidicem adet geçilmesi için gitmeden yapıym ilaç falan verir diye aldım ama çıkmıycak biliyorum sabah kalktım ilk idrarla yaptım saniyesinde t çizgisi kop koyu ben tabi iptal iki gözüm iki Çeşme ağlıyorum ama inanmıyorum tabi hemen kan verdim değeri. 20000 lerdeydi gittim keseyi gördük şükür bi hafta sonra kalp atışı için gittiğimde mutluluğum kurduğum onca hayal kursağımda kaldı rüya gibiydi geldi geçti işte Allah'ın taktiri bizede tevekkül etmek kaldı o yüzden diyorum ki herşey Allah'ın elinde bana o verdi o aldı biraz uzun oldu kusura bakmaCanım adet gelmeyince fark etmedin mi ? Masip nasıl oluyor desene
Allah razı olsun canım, çok sevinirim ismim EmineAmin canım inşallah sende ismini söylemek istersen namazlarımda seninde adını geçireyimBenim şimdiden başladı belirtiler ama belirti midir değil midir bilmiyorum Aslında biliyorum çok çok erken daha 5 gün geçti ovulasyondan ama ilk defa yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyor daha çok uç kısımları Senin bat ne zaman canım
Kesinlikle inanılmaz gibi çünlü bunca zaman bekleyen biri mutlaka fark gecikmeyi çünkü gün sayıyoruz hr ay baksanaCanım hiç farketmemiştim inanki evin halılarını komple yıka ağır kaldır daha bi sürü iş nasıl farketmez değilmi insan sadece o ay göğüslerim inanılmaz ağrımıştı büyümüştü ama okadar alıştırmışım kenndimi aklıma bile gelmedi sonra öğrenince demek ondanmış dedim pazar günüydü eşimle dışarı çıkmıştık ya dedim bi test alayımda yarın doktora gidicem adet geçilmesi için gitmeden yapıym ilaç falan verir diye aldım ama çıkmıycak biliyorum sabah kalktım ilk idrarla yaptım saniyesinde t çizgisi kop koyu ben tabi iptal iki gözüm iki Çeşme ağlıyorum ama inanmıyorum tabi hemen kan verdim değeri. 20000 lerdeydi gittim keseyi gördük şükür bi hafta sonra kalp atışı için gittiğimde mutluluğum kurduğum onca hayal kursağımda kaldı rüya gibiydi geldi geçti işte Allah'ın taktiri bizede tevekkül etmek kaldı o yüzden diyorum ki herşey Allah'ın elinde bana o verdi o aldı biraz uzun oldu kusura bakma
Evet canım o ay olucakmı olmıycakmı diye düşünmedim şimdi kendi kendime diyorum ki acaba düşünmeyi bıraksam olurmu yine ama bunu bilemeyiz geçmiş olsun sanada canım desene birbirimizi en iyi biz anlarız ben gerçekten Allah'a çok şükrettim bu bana bu duyguyu yaşattığı için kısa sürse bile belkide bu bize açılmış bir kapıydı o yönden bakalım bi kere olduysa yine olur inşallah ama sağlıklı bir şekilde olur inşallahKesinlikle inanılmaz gibi çünlü bunca zaman bekleyen biri mutlaka fark gecikmeyi çünkü gün sayıyoruz hr ay baksanaOlacağı olunca her şey mümkün benim de aynı canım kursaşımda kaldı bu ay olacak diyelim inşallah öyle dua edelim olumlu olalım
Canım gerçekten öyle ben bunca yıldır adet olduğumda da göhüslerim hiç sıfır ağrımazdı yani o ay hep ağrıyorda ağrıyor diye gezmiştim yani hatta afedersiniz iç çamaşırımı bile bi beden büyütmüştüm ama dediğim gibi anlamamıştım taki sonra dank etti bendeGöğüs ağrısı normalde olmayan birinde kesin belirti gibi bence canım . Ben de her ay onu takip ediyorum ama olmuyor ve sonuçta negatif oluyor zaten
Sağlıklı olması en önemlisi Rabbim bu ay inşallah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin inşallahEvet canım o ay olucakmı olmıycakmı diye düşünmedim şimdi kendi kendime diyorum ki acaba düşünmeyi bıraksam olurmu yine ama bunu bilemeyiz geçmiş olsun sanada canım desene birbirimizi en iyi biz anlarız ben gerçekten Allah'a çok şükrettim bu bana bu duyguyu yaşattığı için kısa sürse bile belkide bu bize açılmış bir kapıydı o yönden bakalım bi kere olduysa yine olur inşallah ama sağlıklı bir şekilde olur inşallah
Senden de Allah razı olsun canım benimde ismim CemreAllah razı olsun canım, çok sevinirim ismim EmineSrn de söyle adını ben de dua ederim .benim bat 11 nisan inşallah bu sefer adet olmayacağım göğüs ağrısı en çok olan belirti ama erken canım daha inşallah öyledir
Canım adetim geçikti hiç test yapmadım dedim artık olmıycak adet de düzensizleşti artık hiç olmaz dedi ama inanki şimdiki aklım olsaydı belki 10 larca tes yapardım ama nasıl artık vaz geçtiysem inanamadım kendime şimdi bile o zamanı düşünüyorum kendi kendime diyorum ki neyi doğru yaptım acaba nasıl farkketmedim belirtileri bile düşünüyorum hani diyorum belki karşılaştırırım ama yokSağlıklı olması en önemlisi Rabbim bu ay inşallah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin inşallahO zaman göğüs ağrısı oldu mu takip ederiz Ben şundan şaşırdım adetlerin düzenli ise 2 ay adet olmayınca nasıl fark etmedin diye şaşırdım kuzum
Kuzum gece unutmuşum ya şimdi uyandım iki saate yaparım
Belirtilerin var mi günün yarın çok az kalmış canımKuzum gece unutmuşum ya şimdi uyandım iki saate yaparım
Buda bugün ku cnmBelirtilerin var mi günün yarın çok az kalmış canım
Var canım bence ,gebelik testi yapBuda bugün ku cnm ☺ Belirtileri inan çözemedim en iyisi beklemek diyorum bakalım
Ne zamandır istiyorsun ,çocuğun var mi canımBuda bugün ku cnm ☺ Belirtileri inan çözemedim en iyisi beklemek diyorum bakalım
Dün yaptım çıkmadı birsey canım ama belirtim de yok iki güne olmassam tekrarlicam testiVar canım bence ,gebelik testi yap
İnşallaj hayırlısı ile canım olurDün yaptım çıkmadı birsey canım ama belirtim de yok iki güne olmassam tekrarlicam testi ☺☺
2 senedir korunmuyoruz ama eşim görevlerde diye denk gelemedik fazla .. bu ay olmustur inşallah ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?