- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 26
Yarin tekrar yapicam bakalimmCanım ben gördümerken yaptığın iÇin silik olabilir inşallah vardır
Sol da 2 tane kuzum 16-18 mm diİnşallah vardır canım gebelik testi niyetine kullanmışsın sanırım bence de var kaç yumurtan oluşmuştu klomen kullandığında
Evet canım öyle oluyor sonra koyulaşıyorbu meret niye hep silik basta silik olup yumurtlama zamanimi koyulasiyor。hep silik olmasi normalmi ilk defa yapiyorum anlamadim hic
ay sinir oldum hergun ayni tondaEvet canım öyle oluyor sonra koyulaşıyor
2si de tutmuştur inşallahSol da 2 tane kuzum 16-18 mm di
Klomen bi de ovitrelle çatlama iğnesi vurundum o kadar2si de tutmuştur inşallahDoğal yolla mı denediz aşılama mıydı?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.Klomen bi de ovitrelle çatlama iğnesi vurundum o kadar
Hayır canım eşit koyulukta yada t daha koyu olmalı pik olmamışArkadaşlae merhabalar. Testlerime bi bakarmısınız, bugün 7.gün pik mi olmuş oluyor? Birde yaptıktan sonra 10dk içinde T çizgisinin rengi yavaş yavaş açılıyor bu normal mi?
Canım her zaman tutma ihtimali var , ben şimdiye kadar bütün günlere uydum ama yine olmadıMerhaba ben de ovuladyon testi yapıyorum yumurtlama günümü değerlendirebildim sadece tutma ihtimali var mı
İğnenin etkisi olabilir canımMerhaba arkadaşlar dün çatlatma iğnemi yaptım. Bu sabah ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. İğnenin etkidinden midir acaba? Öyleyse bile ikinci çizgiyi görmek hoşuma gitti.
Çok çok az silikleşmiş gibi ama bugün yaptın mi canımKızlar selam sizce çatlamış mı? Bir de ben dünü değerlendiremedim bugünü değerlendirsem şansım var mı yoksa kaçtı mı?
Teşekkür ederim cevabın için canım. Bugün aşılamaya gidiyorum kalan ovulasyon testlerini gebelik testi olarak kullanırım artıkİğnenin etkisi olabilir canım
Dün geceyi değerlendirdik canım bu da bu sabaha ait testim sizce şansım var mı yoksa çatlamış mıÇok çok az silikleşmiş gibi ama bugün yaptın mi canım
Hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah canım doktora nerde gidiyorsun bu süreçte aşılama tüp bebek yapılıyor muTeşekkür ederim cevabın için canım. Bugün aşılamaya gidiyorum kalan ovulasyon testlerini gebelik testi olarak kullanırım artık
Canımm bence değerlendirDün geceyi değerlendirdik canım bu da bu sabaha ait testim sizce şansım var mı yoksa çatlamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?