Sonu güzel olur inşallah canım stres yapmaHadi hayırlısı olsun senin için canım evet çok heyecanlı bende testi tekrarladım aynı öncekiyle aynı koyulukta çıktı biraz daha beklemem lazım ama ben çatlıycam yakında
Hayırlısı olsun canım, inşallah hayırlı haberlerBen de bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım test çizgisi silik çıktı. Reglim bugün bitti. Hayırlısı bakalım
Canım yapmaya devam et sen hemen yumurtam yok deme kendini üzme bat ne zaman testi yapmaya ne zaman başladınBen dün de yazmıştım dün ilk kez ovulasyon yaptım ve 2. Çizgi silikti bugün yine yaptım çizgi falan yok olmuş benim yumurtam mı yok acaba gün geçtikçe koyulaşması gerekmiyor mu? Testlerin fotosunu atıyorum bakabilir misiniz.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Testi yapmaya başlayalı bugün 2.günüm bat 28 martCanım yapmaya devam et sen hemen yumurtam yok deme kendini üzme bat ne zaman testi yapmaya ne zaman başladın
Testi yapmadan önce su içtim o da etkiler mi acabaTeşekkür ederim cevap verdiğin için. Testi yapmaya başlayalı bugün 2.günüm bat 28 mart
Daha erken canım sen yapmaya devam et inşallah piki bulursunTeşekkür ederim cevap verdiğin için. Testi yapmaya başlayalı bugün 2.günüm bat 28 mart
Tabiki önemli testi herzaman aynı saatte yap yapmadan en az 2 saat önce Su içecek içmeyi bırak kesin sonuç alırsın canım merakketmeTesti yapmadan önce su içtim o da etkiler mi acaba
Amin canım inşallah Allah razı olsun cevapladığın için. Ben bundan sonra öyle yaparım. Sonucumu da haber veririmTabiki önemli testi herzaman aynı saatte yap yapmadan en az 2 saat önce Su içecek içmeyi bırak kesin sonuç alırsın canım merakketme
Rica ederim canım ne demek tamam buraya atarsın sonuçlarıAmin canım inşallah Allah razı olsun cevapladığın için. Ben bundan sonra öyle yaparım. Sonucumu da haber veririm
12.gün kesin yumurtlama varEki Görüntüle 2610583 Kizlar merhaba, ovulasyon testlerini aşağıya atıyorum 11.gun ikiside aynı koyulukta cikdi bugün 12.gun sabah da yapdim akşam da sizce akşam kinde çatlama varmı yoksa yarın mi çatlama olur ne diyorsunuz.
Benimde belirtilerle dolu geçiyor gunlerim canımMerhaba canım bizde arada uğruyoruz iyilik valla ne olsun canım senin nasıl gidiyor
Bata kaç gün vR canımBenimde belirtilerle dolu geçiyor gunlerim canımHer gün farklı bir belirti oluyor,Allahtan hayırlısı bakalım Dün ve bugün test yaptım negatif çıktı,yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum
Bugün itibari ile 3 gün kaldı canımBata kaç gün vR canımbenim daga 9 gün vR bekliyorum
Az kalmış canım hadi inşallah iyi haberler verirsin bizeBugün itibari ile 3 gün kaldı canım
Inşallah canım ama bu sabah yaptığım test negatifAz kalmış canım hadi inşallah iyi haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?