Ovulasyon testi yapanlar gelin beraber sonuç bekleyelim 🤲🏻😊

Ben de bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım test çizgisi silik çıktı. Reglim bugün bitti. Hayırlısı bakalım

Ben dün de yazmıştım dün ilk kez ovulasyon yaptım ve 2. Çizgi silikti bugün yine yaptım çizgi falan yok olmuş benim yumurtam mı yok acaba gün geçtikçe koyulaşması gerekmiyor mu? Testlerin fotosunu atıyorum bakabilir misiniz.

Eklentiler

• 20200402_092010.webp
    19 KB · Görüntüleme: 18
Canım yapmaya devam et sen hemen yumurtam yok deme kendini üzme bat ne zaman testi yapmaya ne zaman başladın

Canım yapmaya devam et sen hemen yumurtam yok deme kendini üzme bat ne zaman testi yapmaya ne zaman başladın
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Testi yapmaya başlayalı bugün 2.günüm bat 28 mart

Testi yapmadan önce su içtim o da etkiler mi acaba
Tabiki önemli testi herzaman aynı saatte yap yapmadan en az 2 saat önce Su içecek içmeyi bırak kesin sonuç alırsın canım merakketme

Tabiki önemli testi herzaman aynı saatte yap yapmadan en az 2 saat önce Su içecek içmeyi bırak kesin sonuç alırsın canım merakketme
Amin canım inşallah Allah razı olsun cevapladığın için. Ben bundan sonra öyle yaparım. Sonucumu da haber veririm

Bende dün adet oldum test aldım adet bitimi başlicam ovulasyon takibine benim gibi daha başlamayan iki üç gün sonra başlayacak varmı

Merhaba canım bizde arada uğruyoruz iyilik valla ne olsun canım senin nasıl gidiyor
Benimde belirtilerle dolu geçiyor gunlerim canım Her gün farklı bir belirti oluyor,Allahtan hayırlısı bakalım Dün ve bugün test yaptım negatif çıktı,yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum

Bata kaç gün vR canım benim daga 9 gün vR bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…