Ovulasyon testi yapanlar gelin beraber sonuç bekleyelim 🤲🏻😊

Inşallah canım ama bu sabah yaptığım test negatif Ya erken davrandım, ya da hamile değilim
Testte çıkmayabilir canım acele etme biliyorum heyecanlısın ben de aynıyım güzel haberler verirsin inşallah

Testte çıkmayabilir canım acele etme biliyorum heyecanlısın ben de aynıyım güzel haberler verirsin inşallah
Haklısın canım heyecandan hemen öğrenmek istiyorum işte inşallah canım benim hepimiz burada birbirimize güzel haberler verelim

Haklısın canım heyecandan hemen öğrenmek istiyorum işte inşallah canım benim hepimiz burada birbirimize güzel haberler verelim
Amin canım inşallah dün ovulasyon testinde ikinci çizgi çıkmadı diye çok üzülmüştüm bugün doktora gittim çok şükür 3 yumurtam varmış

Maşallah canım Demekki testlere her zaman güvenmemek gerekiyor İyiki gitmişsin doktora
Canım ben sıvı alımı yapmıştım aynı saatte yapmadım o yüzden ikinci çizgi çıkmamış. Buradan bir arkadaş Allah razı olsun onun da ne muradı varsa versin cevaplamıştı. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Anladım canım evet test yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını durdurmak gerekiyor ve her gün hemen hemen aynı saatte yapmak gerekiyor ovulasyon testini.Birde gebelik testini yaptığımız gibi ilk idrarla kesinlikle yapılmamalı ovulasyon testi.Bende çok fazla ovulasyon testi yaptığım için prof oldum artık bu konularda Aklına takılan bir durum olursa bende seve seve yanıtlarım canım ❤

Okurken gülümsettin canım benim yüzümü ya Burası ne kadar güzel herkes herkese moral oluyor. Ben olumlu olumsuz yazarım buraya da pazartesi tekrar gideceğim yazarım

Okurken gülümsettin canım benim yüzümü ya Burası ne kadar güzel herkes herkese moral oluyor. Ben olumlu olumsuz yazarım buraya da pazartesi tekrar gideceğim yazarım
Bu kötü günlerde burada biraz olsun moral bulabiliyorsak ne mutlu bize Tamam canım haberleşiriz ❤

Merhaba kızlar bu ay klomen kullandim ve çatlatma iğnesi vurunmustum sabah yaptım testi burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var sizce var midir

İnşallah vardır canım gebelik testi niyetine kullanmışsın sanırım bence de var kaç yumurtan oluşmuştu klomen kullandığında

Merhaba arkdaşlar gebelik testi yaptım ama bir çizgi silik çıktı acaba gebemiyim yoksa tekrar mı yapmam lazım

Eklentiler

• D65452D9-5EFC-41CA-B10E-4A64DA9083C6.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…