Testte çıkmayabilir canım acele etme biliyorum heyecanlısın ben de aynıyımInşallah canım ama bu sabah yaptığım test negatifYa erken davrandım, ya da hamile değilim
Haklısın canım heyecandan hemen öğrenmek istiyorum işteTestte çıkmayabilir canım acele etme biliyorum heyecanlısın ben de aynıyımgüzel haberler verirsin inşallah
Amin canım inşallah dün ovulasyon testinde ikinci çizgi çıkmadı diye çok üzülmüştüm bugün doktora gittim çok şükür 3 yumurtam varmışHaklısın canım heyecandan hemen öğrenmek istiyorum işteinşallah canım benim hepimiz burada birbirimize güzel haberler verelim
Maşallah canımAmin canım inşallah dün ovulasyon testinde ikinci çizgi çıkmadı diye çok üzülmüştüm bugün doktora gittim çok şükür 3 yumurtam varmış
Canım ben sıvı alımı yapmıştım aynı saatte yapmadım o yüzden ikinci çizgi çıkmamış. Buradan bir arkadaş Allah razı olsun onun da ne muradı varsa versin cevaplamıştı. Rabbim yüzümüzü güldürsünMaşallah canımDemekki testlere her zaman güvenmemek gerekiyor İyiki gitmişsin doktora
Anladım canım evet test yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını durdurmak gerekiyor ve her gün hemen hemen aynı saatte yapmak gerekiyor ovulasyon testini.Birde gebelik testini yaptığımız gibi ilk idrarla kesinlikle yapılmamalı ovulasyon testi.Bende çok fazla ovulasyon testi yaptığım için prof oldum artık bu konulardaCanım ben sıvı alımı yapmıştım aynı saatte yapmadım o yüzden ikinci çizgi çıkmamış. Buradan bir arkadaş Allah razı olsun onun da ne muradı varsa versin cevaplamıştı. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Okurken gülümsettin canım benim yüzümü yaAnladım canım evet test yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını durdurmak gerekiyor ve her gün hemen hemen aynı saatte yapmak gerekiyor ovulasyon testini.Birde gebelik testini yaptığımız gibi ilk idrarla kesinlikle yapılmamalı ovulasyon testi.Bende çok fazla ovulasyon testi yaptığım için prof oldum artık bu konulardaAklına takılan bir durum olursa bende seve seve yanıtlarım canım ❤
Bu kötü günlerde burada biraz olsun moral bulabiliyorsak ne mutlu bizeOkurken gülümsettin canım benim yüzümü yaBurası ne kadar güzel herkes herkese moral oluyor. Ben olumlu olumsuz yazarım buraya da pazartesi tekrar gideceğim yazarım
Amin canım inşallahBu zor günlerde inşallah güzel mucize haberlerimizi alırız Kızlar
Yok canım henüz olmamışKızlar sizce pik yakın mı demek bu
İnşallah vardır canım gebelik testi niyetine kullanmışsın sanırım bence de var kaç yumurtan oluşmuştu klomen kullandığındaEki Görüntüle 2614924
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandim ve çatlatma iğnesi vurunmustum sabah yaptım testi burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var sizce var midir
Canım ben gördümEki Görüntüle 2614924
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandim ve çatlatma iğnesi vurunmustum sabah yaptım testi burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var sizce var midir
Evet canım pik olmaya az kalmış yarın yada diğer gün olurKızlar sizce pik yakın mı demek bu
Çatlatma iğnesi vurulduğun iÇin etkisi olabilir öi acaba 10. Günden sonra etki gidiyor diyorlardı amaCanım ben gördümerken yaptığın iÇin silik olabilir inşallah vardır
Maşallah canım vR gözüküyorMerhaba arkdaşlar gebelik testi yaptım ama bir çizgi silik çıktı acaba gebemiyim yoksa tekrar mı yapmam lazım
Normalde adet düzensizliğim vardı 1 buçuk yıldır evliyim ve evlenince düzeldi 2 3 sonra olmam lazımMaşallah canım vR gözüküyoradete kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?