- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Aaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasınAhh sağolun düşünmeniz yeterBurada bir kaç arkadaş sağolsun bilgi verdi. Bende yakın zamanda doktora kontrole gidecektim muayene süremin içindeyim en azından büyüyen yumurta var mı baksın diye. Bu durumumuda söyleyeceğim.
Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorumAaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasınumarım inşallah seni yormayacak bir süreç olur ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahAmin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum5 aydır istiyoruz
Güzel o zaman bugün yarın ve pazartesi değerlendirmeniz gerekiyor. Ama yarın aynı saatte testini tekrar yapıp at mutlaka bakalım çatladı mı diye
Erken gebelik testi mi almam gerekiyor. Reglimin yarın başalaması gerekiyor.Baya koyu çıkmış hamilelik testin var mı regle de az kalmış çünkü
Yarın ilk idrarla normal kaset testle yap benceErken gebelik testi mi almam gerekiyor. Reglimin yarın başalaması gerekiyor.
Canım bir de ovu testini 3. Kez tekrarladın mı sen? Merak ettim onda nasıl çıktı yaptıysan?Erken gebelik testi mi almam gerekiyor. Reglimin yarın başalaması gerekiyor.
2 gündür yaptıklarım koyu çıktı. Bugün henüz yapmadım.Canım bir de ovu testini 3. Kez tekrarladın mı sen? Merak ettim onda nasıl çıktı yaptıysan?
Bugün yaptığım ovulasyon testi de çift çizgi çıktı.Canım bir de ovu testini 3. Kez tekrarladın mı sen? Merak ettim onda nasıl çıktı yaptıysan?
Kuzu sen hamilesin bence ya keşke hemen hamilelik testi yapsanBugün yaptığım ovulasyon testi de çift çizgi çıktı.
Hamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Kuzu sen hamilesin bence ya keşke hemen hamilelik testi yapsan
Canım sen buna silik mi diyorsunHamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Kuzum hamilesin tebrik ederimHamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Kızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmekSon 3 ayı baz aldığım zaman ortalama regl sürem 37 gün.
Son 3 adet arası 37-42-32 gün. Inofolic kullanıyorum günde 1 tane bir de havuç incir kürüne başladım adetten sonra. Pko var ama hormon değerlerim normal. Ultrasonda kistik görüntü var maalesef
Canım ben hiç yapmadım ama her gün taze hazırlamak en iyisi diye duymuştumKızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek
Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum5 aydır istiyoruz
Ben 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırırKızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek
Tamamdır teskrler kızlarrBen 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırır
Havuç incir kürü nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor? İlk defa duyuyorum.Ben 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?