Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın umarım inşallah seni yormayacak bir süreç olur ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz

Aaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın umarım inşallah seni yormayacak bir süreç olur ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum 5 aydır istiyoruz

Canım bir de ovu testini 3. Kez tekrarladın mı sen? Merak ettim onda nasıl çıktı yaptıysan?
Bugün yaptığım ovulasyon testi de çift çizgi çıktı.

Eklentiler

• 5C8DD1D2-CE37-4F32-AFDE-1B62F6F3B879.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
Kuzu sen hamilesin bence ya keşke hemen hamilelik testi yapsan
Hamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• E5A350D6-C48A-4A34-AC8F-1DC1B2817C8F.webp
    3 KB · Görüntüleme: 74
Hamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Canım sen buna silik mi diyorsun Maşallah gayet net çıkmış gebelik testin tebrik ederim

Kızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek

Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum 5 aydır istiyoruz

Kızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek
Ben 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırır

Ben 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırır
Havuç incir kürü nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor? İlk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…