- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
İbrahim saraçoğlunun tarifi. Yumurtam büyümüyor ve çatlamıyor diyen yapsın diye açıklıyor videosunda. Kuru incir ve içme suyunu 15 dk kaynatıyosun sonra ayrı bi tencere de havuçları içme suyuyla kaynatıyosun ağzı kapaklı tencerede. Daha sonra ılıdığında karışıtırp içiyosun. 21 gün yapıp bi hafta ara veriyorsun sonra bi 21 gün daha. Google a yazdığında çıkıyor. Kullanıp memnun kalanlar da vardı diye deniyorum bendeHavuç incir kürü nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor? İlk defa duyuyorum.
Sağol canım bilgi içinİbrahim saraçoğlunun tarifi. Yumurtam büyümüyor ve çatlamıyor diyen yapsın diye açıklıyor videosunda. Kuru incir ve içme suyunu 15 dk kaynatıyosun sonra ayrı bi tencere de havuçları içme suyuyla kaynatıyosun ağzı kapaklı tencerede. Daha sonra ılıdığında karışıtırp içiyosun. 21 gün yapıp bi hafta ara veriyorsun sonra bi 21 gün daha. Google a yazdığında çıkıyor. Kullanıp memnun kalanlar da vardı diye deniyorum bende
Rica ederimSağol canım bilgi için
Kan testi sonucum da pozitif çıktı. Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inş.Canım sen buna silik mi diyorsunMaşallah gayet net çıkmış gebelik testin tebrik ederim
Adet olmaya yakın da lh hormonu yukseliyomuşMerhabalar, Regli olmama 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı. Bu ay içerisinde 14. Günümde de pozitifti. Aynı ay içerisinde iki defa pozitif çıkabilir mi?
Olmamış canım bunu testlere göreMerhaba polikistik over hastasıyım 4 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz aşılama klomen çatlama iğnesi hiçbiri işe yaramadı maalesef ovulasyon testi yaptım yumurtlama olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
Merhaba benim testlerime de bakar mısınız ??Güzel o zaman bugün yarın ve pazartesi değerlendirmeniz gerekiyor. Ama yarın aynı saatte testini tekrar yapıp at mutlaka bakalım çatladı mı diye
Hala pik olmamış canmMerhaba benim testlerime de bakar mısınız ??
Teşekkür ederimHala pik olmamış canm
Merhaba pik olmamış henüz canım, takibe devamMerhaba benim testlerime de bakar mısınız ??
Bugün ki sonucum nasıl ???Hala pik olmamış canm
Canım bugün pik gibi. Mutlaka değerlendir. Yarın da tekrarlaBugün nasıl sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?