- 16 Şubat 2025
- 61
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi orange3752
-
Yumurtlama zamanınız değişmiş olabilir bu normal yani olabilen bişey. Testiniz bir kaç güne pik olabilir koyulaşma var çünkü bende 17. günde gördüm mesela takip edin yakındır gibihanımlar merhaba şubat ayın şubat 2 de regl olmuştum ilk piki 16-17 şubatta görmüştüm gebe kalmıştım ama boş gebelikten kaynaklı geçen ay kürtaj oldum. bu ay 1 mayısta regl oldum bitiminden beri her gün ovülasyon testi kullanıyorum 3 gün sürüyor adetim 13 gündür ovülasyon testi yapıyorum ama hiç pik göremedim normalde 14.15.inde günde görmem gerekirdi sizce kürtajdan kaynaklı yumurtlama günümde değişiklik olmuş olabilirmi ? en koyu gördüğüm test yüklediğim gibi . bu ay yumurtlamayacakmıyım yoksa
her gün devam ediyorum ama hala pik göremedim sanırım bu ay yumurtlamadımYumurtlama zamanınız değişmiş olabilir bu normal yani olabilen bişey. Testiniz bir kaç güne pik olabilir koyulaşma var çünkü bende 17. günde gördüm mesela takip edin yakındır gibi
Aksam saatlerinde daha iyi cikiyormus chatgpt oyle dedi, bende anlamiyorum fazla garanti olsun diye chatgptye yolluyorum o pik mi degilmi bakiyorher gün devam ediyorum ama hala pik göremedim sanırım bu ay yumurtlamadım
Yaptığımız saat ile alakalı olabilir mi acaba saat 15 ile 17 arası yapın öncesinde sıvı alımı iki saat falan kesinher gün devam ediyorum ama hala pik göremedim sanırım bu ay yumurtlamadım
2-3 arası uyanıyorum ilk idrarla yapıyorum sıvı alımı olmadan şimdi tekrar yapıcam günde 2 kere falan yapmayı düşünüyorumYaptığımız saat ile alakalı olabilir mi acaba saat 15 ile 17 arası yapın öncesinde sıvı alımı iki saat falan kesin
Yaptığımız saat ile alakalı olabilir mi acaba saat 15 ile 17 arası yapın öncesinde sıvı alımı iki saat falan kesin
yaklasık 2 küsür haftadır yapıyorum hep böyle çıkıyorYaptığımız saat ile alakalı olabilir mi acaba saat 15 ile 17 arası yapın öncesinde sıvı alımı iki saat falan kesin
Yalnız ilk idrar ile yapılmıyor ilk idrar ile yapınca hep bu tarz çıkıyor kendimden biliyorum bir kaç uzmandan da bu şekilde yönlendirme aldım. İlk idrarı yaptıktan sonra sıvı alımını sinirlayip 2 saat falan sonra yapmanız lazımyaklasık 2 küsür haftadır yapıyorum hep böyle çıkıyor
Şöyle anlatayım. Reglinizden bir hafta 10 gün sonra başlayın isterseniz vücudunuzun durumuna göre anlarsınız zaten.Kızlar merhabalar 10 aylık evliyim bu ay ovulasyon testi aldım yumurtlama pik günü falan okudum araştırdım ama anlayamadım yardımcı olur musunuz bu testler çift çizgi koyu olunca yumurtlama, silikleşmeye başlayınca çatlamış mı oluyo T çizgisi C çizgisi hangisi önce koyulaşacak mesela ne karışık bişeymiş bu ya bilgilerinize ihtiyacım var Güzel KadınlarRegl bitti bugün ne zaman başlamalıyım testi yapmaya 14. Gün yumurtladığımı düşünmüyorum arada geç yada erken regl olduğum oluyor
Teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız şimdi gayet iyi anladımŞöyle anlatayım. Reglinizden bir hafta 10 gün sonra başlayın isterseniz vücudunuzun durumuna göre anlarsınız zaten.
T çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca pik yani yumurtlama oluyor bu bazen iki gün üst üste olabiliyor öyle olursa merak etmeyin diye söylüyorum pikten sonra t çizgisi biraz bile silinse çatlama oluyor. Tavsiyem pike çok yakın bir renk olduğunda da ilişkiniz olsun yumurtlama olduğunda da ve çatlama olduğunda da işi sağlamlaştırmış olursunuz ne kadar çok sperm çatlama esnasında rahimde olursa döllenme ihtimali o kadar artıyor çünkü. Hatta siz bir hafta sonra başlayın çünkü regl tarihiniz tam belli olmuyormuş. Birde günde iki kere yapın sabah kaçta uyanirsanız uyanın ilk idrar ile yapmayın. Saat 15 civarında iki saat öncesinde sıvı alımını kısarak yapın birde 18-19 saatlerinde yine sıvı alımına dikkat ederek yapın daha net sonuç alırsın.Genel olarak böyle aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?