ovülasyon testi

Bende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyim Allah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah

Yani bazı kişiler adet bitimi sonrası yumurtlayabiliyor bazen olma ihtimali var ama normal regl bitimi temizlenme akıntısıda olabilir başla bakalım sen

Kaç mm yumurtanız vardı benim 18 mm var ama henüz pik göremedim

Ayy ne kadar sevindimm yaa yerimm onu tatlı şeyler sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin Özelden yazdım bakar mısın acaba

Peki ovülasyonu kullanırken birliktelik işini nasıl yaptınız yine belirli periyotlarla mı yoksa yumurtlamayı gördüğünüz zaman mı

Peki ovülasyonu kullanırken birliktelik işini nasıl yaptınız yine belirli periyotlarla mı yoksa yumurtlamayı gördüğünüz zaman mı
Normalde nasıl istiyorsam öyle devam ettim sadece yumurtlama ve çatlama gördüğümde üst üste sık ilişki oldu. Misal ben 1 ve 2 Mayıs'ta yumurtlama 3 Mayıs'ta çatlama gördüm öncesinde zaten ilişki olmuştu ama bu 3 günde 5 kere falan belirli aralıklarla kimisi akşam gece sabah olmak üzere ilişki oldu günün belli saatlerine denk gelecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…