- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Bizde de 2 aydır gün aşırı Full devam ama sonuç yok canım ya nedenseTabikide zaman hic belli olmuyor benim 19 u yumurtlama günüm hesapta ama 16sında oldu test yapmaya ve gün aşırı ilişkiye devam
Bizimde 6 aydır öyle canım bakalım şu ovulasyon testinden umutluyumBizde de 2 aydır gün aşırı Full devam ama sonuç yok canım ya nedense
Ahu inşallah ben umutlu değilim ya zaten gün aşırı yapınca yine illaki yumurtlama dönemine geliyordur ama neden olmuyor o da takdiri ilahi artık diyelimBizimde 6 aydır öyle canım bakalım şu ovulasyon testinden umutluyum
Bence stres etkiliyor bizi ya oldu mu olacak mi diyeAhu inşallah ben umutlu değilim ya zaten gün aşırı yapınca yine illaki yumurtlama dönemine geliyordur ama neden olmuyor o da takdiri ilahi artık diyelim((
Ah canım aynen, öyle gibi ama ne yapalım bi kere planlayınca bebek işini gel de düşünme ve stres yapma,, nerdeeeBence stres etkiliyor bizi ya oldu mu olacak mi diye
Biz elimizden geleni yapalım da gerisini allah bilir ben bu gece son bi çalışma yapıyım turk kahvesi iciriyim de :))Ah canım aynen, öyle gibi ama ne yapalım bi kere planlayınca bebek işini gel de düşünme ve stres yapma,, nerdeee((
Oooo Türk kahve iyi geliyor demekBiz elimizden geleni yapalım da gerisini allah bilir ben bu gece son bi çalışma yapıyım turk kahvesi iciriyim de :))
Aynen canım koyu bir turk kahvesi sperm sayı ve hareketliliğini arttırıyor :)) ayy gelsin gelsin hemencik :))Oooo Türk kahve iyi geliyor demek
iyi çalışmalar canım gelsin bebişlerimiz:)))
Süpermişşş hadi kolay gelsin gri iyi akşamlar canım:)))Aynen canım koyu bir turk kahvesi sperm sayı ve hareketliliğini arttırıyor :)) ayy gelsin gelsin hemencik :))
Vala canım teste devam etmedim ya kafamıza göre takılacaz artık Allah ne zaman uygun görürse :) siz de durumlar nasıl
Benimde ikinci çizgi birinciyi geçti değerlendirdik bekliyorum artıkVala canım teste devam etmedim ya kafamıza göre takılacaz artık Allah ne zaman uygun görürse :) siz de durumlar nasıl
Ayı canım çok sevindim yaaa inş olur senin kaçıncı günün testte ve adetindeBenimde ikinci çizgi birinciyi geçti değerlendirdik bekliyorum artık
9 undan bu yana test yapıyorum canım bugün 16. Gün adetinAyı canım çok sevindim yaaa inş olur senin kaçıncı günün testte ve adetinde
Tüy ya keşke ben de devam etseydim en son 14. Gün yaptım o gün de biliyorsun silikleşince umudu kestim bana test sonucunu atar mısın canım9 undan bu yana test yapıyorum canım bugün 16. Gün adetin
Burdan atilmiyo canım dur diğer topige atmistim ordan etiketleyim seniTüy ya keşke ben de devam etseydim en son 14. Gün yaptım o gün de biliyorsun silikleşince umudu kestim bana test sonucunu atar mısın canım
Süperrr dmekki azalma da sonradan artabiliyormuş ben hata yaptım pes etmekleTarihsiz bugünkü canım koyuluk geçti ilk çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?