- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
30 gün canım geçen ay 3 gün gecikmiştiSüperrr dmekki azalma da sonradan artabiliyormuş ben hata yaptım pes etmekle( senin adet döngü kaç gün
Gerçekten de 14 gün öncesi oluyormuş demek ki senli de 30-14ten 16. Gün oldu yumurtlaman benimse 28-14ten 14. Gün ama o zaman da biliyorsun en az belirgin çıktı ;(( senin adına çok sevindim inşa hayırlı haberler alırsın :)))30 gün canım geçen ay 3 gün gecikmişti
İnşallah canım :) Gün asiri ilişkiye devam et canım sende mutlakaGerçekten de 14 gün öncesi oluyormuş demek ki senli de 30-14ten 16. Gün oldu yumurtlaman benimse 28-14ten 14. Gün ama o zaman da biliyorsun en az belirgin çıktı ;(( senin adına çok sevindim inşa hayırlı haberler alırsın :)))
Geçen aylarda devam ettik de ne oldu hala devam pehh Allah'ım duy sesimiziiiiİnşallah canım :) Gün asiri ilişkiye devam et canım sende mutlaka
Biz gerekeni yapalım da takdir allahimin canimGeçen aylarda devam ettik de ne oldu hala devam pehh Allah'ım duy sesimiziiii
Pozitif görünüyo canım çalışma yap ama yumurtlama için ikinci çizginin birinciyi geçmesi gerekiyorBayanlar sizce bu pozitif mi?
Bunun gibi canım t c den daha koyuBayanlar sizce bu pozitif mi?
Eğer siliklesme olmuşsa yumurtlama bitmiştir canım insallah tutmuştur :'18 martta bu şekildeydi. Dün ise daha silik çıktı. Ben de herhalde çatlama oldu diye düşündüm. 4 gündür çalışma yapıyorum zaten
Ne kadar zamandır istiyorsun canımAteacherlady inşallah hayırlısı :)
Evleneli 6.5 ay oldu 5 aydır istiyoruzNe kadar zamandır istiyorsun canım
İnşallah bu ay bebislerimiz bizimle olur bat ne zamanEvleneli 6.5 ay oldu 5 aydır istiyoruz
4 Nisan. Var biraz dahaİnşallah bu ay bebislerimiz bizimle olur bat ne zaman
en altta özet geçtim. Ben de laboquick marka kullanıyorum.Mrb hanımlar,
Bana yardımcı olurmusunuz? Ben laboquik ovulasyon testi kulanıyorum ilk başda C koyu ve T belli belirsiz di. Ve şimdi 14 gün kullanıyorum ve büğün C koyu ve T hemen hemen aynı ama C den koyu değil acaba posetief mı negatief mı? Ayıramıyorum artık okadar kafamı bozdum bu şimdi posetief mı negatief mı resimde ki?
Eki Görüntüle 1794464
Çok da koyu değilmiş oysa ikinci çizgi. Benim koyuydu ama ilk çizgiden çok hafif açıktı. Herhalde yumurtlamadım diye düşündüm ama yine de o geceyi ve ertesi geceyi değerlendirdim.Eki Görüntüle 1799629 Eki Görüntüle 1799628
Bunlar benim dr un yumurtanın catladigini ultrasondan tespit ettiği aya ait ilk testlerim. Ayın 18 inde 2. Çizgi hemen çıkmamışti ama 19 unda hemen çıkmaya başlamıştı. 20sinde zaten direkt siliklesti ve bat günümde de adet oldum. O yüzden tam eşit çıkmadı ya da daha koyu değil diye negatif demeyin bi kaç yontem akıntı takibi vs saglamasini yapın.
Ha olmayacaksa yine olmuyor ben Şubat ayında günümü tespit ettim öncesini ve sonrasını degerlendirdik ama tutmadı yine de kısmet. O ay olusan Yumurta kalitesiz olabilir spermi kalitesiz olabilir stresten olabilir vs vs. Insanlar aşılama yaptiriyorlar yine de tutmuyor böyle düşünmek lazım. Illa gününde ilişki oldu diye hamile kalınacak diye bişey yok karamsarlık da yapıp uzmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?