- 8 Mart 2016
- 55
- 30
- 38
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Canım 9da bi silikleşme var belki o gün çatladı yumoş :) inşallah Rabbim güzel haberi almayı nasip etsin :)10 yazan adetimin 22. günü. ..
İnşallah canım Rabbim Bizim de kucağımızı doldursun inşallahBen de okumustum hamileligini boyle anlayanlar olmus inşallah hamilesindir :)
Canım ya benim testlerinde aynı senin gibiydi bu ay. Bikaç kez çift çizgi olduğu oldu. Hatta şimdi adetime beş gün var hala ikinci çizginin çıktığı oluyor. Ama ben hiç bi çizgiyi es geçmedim gün aşırı değerlendirdim. Bence sen de gün aşırı değerlendir derim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar benim kıni yorumlar misiniz
Ben çalışıyorum çok yoruluyorummm arti şimdi de ramazanlik nasıl gün aşırı olacak hiç bilmiyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsinCanım ya benim testlerinde aynı senin gibiydi bu ay. Bikaç kez çift çizgi olduğu oldu. Hatta şimdi adetime beş gün var hala ikinci çizginin çıktığı oluyor. Ama ben hiç bi çizgiyi es geçmedim gün aşırı değerlendirdim. Bence sen de gün aşırı değerlendir derim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
Evet 11. Günde hemen köyü çıktı bugün 15 günümdu bugunde köyü çıktı14. ve 15.gun yumurtlama olmus sanirim...11.gun de cift cizgi onu anlamadım...acaba testler durdukca mi koyulasio...ben de son gunlerde sanki oyle oldu. ..
Ben de öğretmenim canım inan zor oluyor ama napim bebişim için diyorum uykusuz uykusuz okula gidiyorum :)Ben çalışıyorum çok yoruluyorummm arti şimdi de ramazanlik nasıl gün aşırı olacak hiç bilmiyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin
Bende öğretmenim okulum uzak hergün iki saat yol gidip geliyorum çocuk da çok istiyorum kayinvaldem çok istiyor ki haklı da çünkü çok yaşlı görmek istiyorBen de öğretmenim canım inan zor oluyor ama napim bebişim için diyorum uykusuz uykusuz okula gidiyorum :)
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdir ilahi. Ben hergün meryem suresi ve yasin suresi okumaya çalışıyorum. Birde ibrahim Aleyhisselâmın bi duası var RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN onu da gün boyu tesbih etmeye çalışıyorum. İnşallah Rabbim bizim de duâlarımızı kabul ederBen hadi idare ederim de eşim saha yogun işte artık nasibe kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?