ovulasyon testi

Kızlar benim kıni yorumlar misiniz
Canım ya benim testlerinde aynı senin gibiydi bu ay. Bikaç kez çift çizgi olduğu oldu. Hatta şimdi adetime beş gün var hala ikinci çizginin çıktığı oluyor. Ama ben hiç bi çizgiyi es geçmedim gün aşırı değerlendirdim. Bence sen de gün aşırı değerlendir derim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)

14. ve 15.gun yumurtlama olmus sanirim...11.gun de cift cizgi onu anlamadım...acaba testler durdukca mi koyulasio...ben de son gunlerde sanki oyle oldu. ..

Ben çalışıyorum çok yoruluyorummm arti şimdi de ramazanlik nasıl gün aşırı olacak hiç bilmiyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin

Ben çalışıyorum çok yoruluyorummm arti şimdi de ramazanlik nasıl gün aşırı olacak hiç bilmiyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin
Ben de öğretmenim canım inan zor oluyor ama napim bebişim için diyorum uykusuz uykusuz okula gidiyorum :)

Ben de öğretmenim canım inan zor oluyor ama napim bebişim için diyorum uykusuz uykusuz okula gidiyorum :)
Bende öğretmenim okulum uzak hergün iki saat yol gidip geliyorum çocuk da çok istiyorum kayinvaldem çok istiyor ki haklı da çünkü çok yaşlı görmek istiyor

Ben hadi idare ederim de eşim saha yogun işte artık nasibe kalıyor
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdir ilahi. Ben hergün meryem suresi ve yasin suresi okumaya çalışıyorum. Birde ibrahim Aleyhisselâmın bi duası var RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN onu da gün boyu tesbih etmeye çalışıyorum. İnşallah Rabbim bizim de duâlarımızı kabul eder

Arkadaşlar degerlendirirmisiniz test pozitif mi sizce?

Eklentiler

• 20160604_222813.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım 12.gün ya yumurtlama günü yada yumurtlama çok yakın şimdiden başla bence çalışmalara ayyy ya çok heyecanlı inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız

Adetimin 24.gunu ve ovulasyon testinde cift cizginin 6.gunu calismalara devam etmelimiyiz...yumurtlama döneminde gun asiri olduk yine de fenalık geldi...adetime 8 gun var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…