Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Canım bu arada çok geçmiş olsun ya bazı Doktorlar çok yanlış bilgi de verebilir mesela ben 3 yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyordum ve her doktora gittiğimde herkes bir başka şeyler söylüyordu ve en sonunda bu doktora gittim eğer istanbul'daysa kesinlikle bu doktorun yanına gitmeni tavsiye ederim ve o doktorun yanına gittiğimde 1 ayda ilaçları kullandım hemen hamile kaldım 1 ay denemem de ve ovulasyon testi de denedim şuan 6 haftalık hamileyim
Cnm ben Hollanda’da yaşıyorum geçen ay 2 kere yumurtlama yakalrım ve gecen ay 37 gün geldi adetim normalde çok düzenliydi kayma oldu

Bunada bakar mısınız

Eklentiler

• 1000377416.webp
    1000377416.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 10
Bende beş aydır hamile kalamıyordum doktara gittim rahim ve yumurtalık güzel bir sorun gözükmüyor dedi ama ben kasık ağrısından gittim neyse bana krem iki fitil ve suda eritilen bir ilaç verdi onları kullandım tabi o ay girip oldum ve iki kutu antibiyotikte içtim sonrasında adetimden sonra üç dört gün soğan kürü içtim ve o ay yani bu ayın 17 sinde de hamileydim ama kimyasal oldu ve ben kendimce üzülmicem buda bir gelişme en azında hamile kalabiliyorum dedim

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Canım pik olmus ve çatlamış

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Net olanda yumurtlaman olmuş silikleşende ise çatlamış sana önerim eğer değerlendirebilirsen genelde tam netleşmeden önce hafif netlik oluyor sonra net oluyor daha sonra ise silikleşiyor bu 3 günü değerlendirmeye çalış Allahın izniyle hamile kalırsın

Net olanda yumurtlaman olmuş silikleşende ise çatlamış sana önerim eğer değerlendirebilirsen genelde tam netleşmeden önce hafif netlik oluyor sonra net oluyor daha sonra ise silikleşiyor bu 3 günü değerlendirmeye çalış Allahın izniyle hamile kalırsın
Silikleştikten sonra da işe yarıyor mu ya ya da kaç gün silik kalıtor çatladıktan sonra

Ben sadece pik olan gün çift çizgi olduğu gün denediğimde olmadı ama hem çift çizgi günü hem de ertesi gün denediğimde hamile kaldım

Kızlar azönce yaptım yine test silik demek ki çatlamış artık geçen ay iki kere pik yakaladım acaba testlere devam etsem mi

Hergün ilişki zor oluyor bizim için tek gün ise pik gününü mü ertesi günü mü seçmeliyim

Bence bu kadar sorun ediyorsanız dra gorunun. Ovulasyon testlerine çok güvenmiyorum. Çünkü ikinci gebeligimde bende hamile kalamayinca dra gittim. Muhtemelen günleri tutturamiyorsunuz dedi ilaç verdi şu gün şu gün birliktelik dedi. Ve hemen o ay hamile kaldım. Ovulasyon testleriyle ilerliyordum onun gösterdiği güne Dr hayır demişti mesela

bu ay bende ovulasyonla takip ettim. Pik günü ve önceki günler eşim yoktu değerlendiremedik. Bir sonraki gün ovulasyon testi silikleşmeye başladı. Pikten 1 ve 2 gün sonrasını değerlendirdirdim sadece. Ve hamileyim. Önerim sadece pik gördüğünüz günü değil silikleşmeye başladığı günü de değerlendirmeniz. Sizin teste göre çatlamış yada çatlayacak yumurtanız
Hamilelik belirtileriniz neydi peki? Ben çift çizgiyi ovulasyonda gördüm o günden sonraki günleri hep değerlendirdim 4/5 günü adetime 9 gün var sol kasıkta kramp batma uyku hali birde beyaz akıntı kokusuz

Hamilelik belirtileriniz neydi peki? Ben çift çizgiyi ovulasyonda gördüm o günden sonraki günleri hep değerlendirdim 4/5 günü adetime 9 gün var sol kasıkta kramp batma uyku hali birde beyaz akıntı kokusuz
Dpo 10da orta alt göbekte batma oldu dpo 11de batma hissi çoğaldı sanki biri kalemle küçük bir alanı çiziyormuş gibi bir his oldu. O gün testim pozitif çıktı. Kasık batması dışında başka bir belirtim olmadı. Beyaz akıntım vardı ama normal dönemde de beyaz akıntım oluyor benim. 2 gündür tüm belirtiler gitti. Yerleşme tamamlandığı için sanırım. Umarım sizde de vardır güzel haberi paylaşırsınız 🙏☺️

Dpo 10da orta alt göbekte batma oldu dpo 11de batma hissi çoğaldı sanki biri kalemle küçük bir alanı çiziyormuş gibi bir his oldu. O gün testim pozitif çıktı. Kasık batması dışında başka bir belirtim olmadı. Beyaz akıntım vardı ama normal dönemde de beyaz akıntım oluyor benim. 2 gündür tüm belirtiler gitti. Yerleşme tamamlandığı için sanırım. Umarım sizde de vardır güzel haberi paylaşırsınız 🙏☺️
Adetinize kaç gün varken öğrendiniz peki? Ben daha test yapmadım da heyecanlanmak istemiyorum ama merakta ediyorum

Çatlamiş.allah kolaylık versin.inşaallah dilediğinize kavuşursunuz

Adetinize kaç gün varken öğrendiniz peki? Ben daha test yapmadım da heyecanlanmak istemiyorum ama merakta ediyorum
Bata 4 gün kala kaset testte silik çizgi çıktı. 3 gün kala da kan testi verdim beta hcg 106 çıktı. Sizin kaç gün var beklenen regliye? Gecikmeden test yapmamak lazım ama benim belirtilerim çok netti o yuzden test yaptım

Back
X