Benim geçen ay ilk defa geçiktiSen de o zaman polikistik over vardır eğer adetin gecikiyorsa benim de öyleydi adetim 20 gün falan gecikiyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geçen ay ilk defa geçiktiSen de o zaman polikistik over vardır eğer adetin gecikiyorsa benim de öyleydi adetim 20 gün falan gecikiyordu
Sen öyle deyince ben de polikistik over olduğunu düşündüm inşallah değilsindir inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hamile kalırsın canı sıkma ya sıkmakla da çok hamile kalmamazlık oluyorBenim geçen ay ilk defa geçikti
Herkes pik demiş de bu pik değil benim için sadece bi dalgalanma kaçıncı gunundesin? Pik için daha koyu olmalı ditabi değerlendir yine de idrar sıklığı su ıcme sıklığı yaptığın saat falan cok onemlı belki o yüzden yeterince koyulmamıstır ama PCO lu biri olarak daha beter koyusunu ve sonra sılıklesmesını gorup 1 hafta kadar sonra net pik ve ovulasyonu yasamıs bırı olarak Boyle durumlarda yapmaya devam etmeni onerıyorum:)Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.
Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.
Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?
- Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
- Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
- Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…
Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var.
Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Valla bıraktım artık erken gebelik testlerine kesinlikle inanmıyorum hatta geçen ay ovulasyon ve erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı böyleSen öyle deyince ben de polikistik over olduğunu düşündüm inşallah değilsindir inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hamile kalırsın canı sıkma ya sıkmakla da çok hamile kalmamazlık oluyor
İkisinde erken gebelik testi mi bende hamileliğimi ovlasyon testi ile öğrendimValla bıraktım artık erken gebelik testlerine kesinlikle inanmıyorum hatta geçen ay ovulasyon ve erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı böylediğer testler negatif 2 gün sonra pozitif di yine erken gebelik diğerleri negatif ama benim adet gecikmem geç yumurtlamamdan oldu diye düşünüyorum hesapladım tam pik gününden 14 gün sonra geldi adetim
Kızlar merhaba testlerm bu sekilde pikmi acaba laboquick ilk defa kullanıyorum ve dün değerlendirmiştim bugunde değerlendiriyim mi en alttaki bugune ait
Peki benimkini de yorumlayabilir misin bende de pcos varHerkes pik demiş de bu pik değil benim için sadece bi dalgalanma kaçıncı gunundesin? Pik için daha koyu olmalı ditabi değerlendir yine de idrar sıklığı su ıcme sıklığı yaptığın saat falan cok onemlı belki o yüzden yeterince koyulmamıstır ama PCO lu biri olarak daha beter koyusunu ve sonra sılıklesmesını gorup 1 hafta kadar sonra net pik ve ovulasyonu yasamıs bırı olarak Boyle durumlarda yapmaya devam etmeni onerıyorum:)
Dünkü testim bu sekildeydi bugunki testim silikEki Görüntüle 3665958
Laboquick de pik bu şekilde gozukuyor. Benim pikimde bu sekildeydi . Pik icin bunu baz alabilirsin. Lh değerin yükseliyor seklinde yorumladım ben. Testlere devam et bence.
T kısmı daha belirgin yada c ile aynı olmakı kuruyunca bu testlerde cok belli olmuyor ben bunlardan cok kullandım bu seferde laboquick kullanıyım dedimPeki benimkini de yorumlayabilir misin bende de pcos var Eki Görüntüle 3665969
Ben bu yoruma katılıyorum. Mesela benim de amh değerim düşük diye sürekli ovulasyon takibi yaparak beraberlik yaşıyorum. Mesela bu ay hala ilk kez pik göremedim. Ve suan yaşadığım beraberlikleri boşa gidiyormus gibi hissediyorum. Belki de pik oldu ve ben yakalayamadım belki de o an göremedim vs. Belki de test doğru göstermedi gibi gibi.. bu ay dedim kendime artık test yok. Regl bitince gün aşırı en doğrusu diyorlar. Ben artık 3 aydır düşünmekten beynimin uyuştuğunu düşünüyorum. Kafam hep dolu.. amh ‘ı araştırmaktan bedenime olan guvenimi kaybettim. Stresten olmuyor bencr gercekten. Moralimi bozmaktan başka bişey yapmıyorum şu süreçte. Ama artık böyle yapmayı bırakmak istiyorum. Önce bunu halledebilsem eminim hamile de kalacagım. Ama suan tek düşündüğüm amh düşük ve ben hamile kalamıcam. Ne üzücü dimi?Merhabalar 4 yildir evliyim 3 yildir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz tum testeler yapildi rahim filmi dahil bende de 2 tane küçük polip görüldü üniversite profesöry ve haricinde 2 dr daha alinmamasi taraftari oldular gebelige engel olmicagini söylediler. Resimdeki ovulasyon testinde pik oldugu görülüyor ama genelde drlar ovulasyon testini psikolojik acidan onermiyolar iliskiyi robotiklestirdigini savunuyorlar. Ovulasyon testi bende kullandim ama faysa gormedim ki bu testlerin bi cogu hatali çıktı bende. Zaten regliden sonra 2 gunde bir düzenli iliskiye girdigin zaman otomatik yumurtlamayi yakaliyorsun sperm rahim icerisinde 72 saat yaşıyor. Son gittigim dr bana miyo inositol içerikli takiviye onerdi bana. bizim gibi sebepsiz infertilitede psikoloji cok onemli stres hormonu spermi zayiflatiyo sakin olmakta ve ovulasyon testini birakmakta fayda oldugunu düşünüyorum. Birde benim rahmim kalp seklindeymis o yuzden rahim agzi yukarda kaliyomus profesör iliskide kalcamin altına minder koymami ve yarim saat kalkmadan yatmami söylemişti aklinda olsun canim.
Hayır biri gebelik diğeri ovolasyonİkisinde erken gebelik testi mi bende hamileliğimi ovlasyon testi ile öğrendim
Ee tamam hamileymişsin kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinHayır biri gebelik diğeri ovolasyon
Merhabalar benim de yumurtlama testlerimi yorumlar mısınız ? Bugün pik olmuş mu acaba ?Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.
Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.
Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?
- Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
- Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
- Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…
Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var.
Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Aynen kuruyunca rengi daha soluyor gibi geldi bana da ama sizce pik değil dimi sadece lh yüksek seyrediyor o kadarT kısmı daha belirgin yada c ile aynı olmakı kuruyunca bu testlerde cok belli olmuyor ben bunlardan cok kullandım bu seferde laboquick kullanıyım dedim
En alttaki pik gibi gözüküyor. Bugüne aitse bugünü değerlendirebilirsin benceMerhabalar benim de yumurtlama testlerimi yorumlar mısınız ? Bugün pik olmuş mu acaba ?
Bugüne ait ama geçen ayda kullandım değerlendirdim t çizgisi tam pik olmuyor neden acaba yaEn alttaki pik gibi gözüküyor. Bugüne aitse bugünü değerlendirebilirsin bence
Testi değiştir istersen bir de öyle dene. Ben innovita da piki daha rahat anlıyorum laboquick bana zor geliyor anlamasi mesela.Bugüne ait ama geçen ayda kullandım değerlendirdim t çizgisi tam pik olmuyor neden acaba ya