Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen dün gece bu sabah ve akşam ilişki yaşadım pik olduğunu düşündüğüm için sizce doğru mu ilerliyorum ilk defa kullanıyorum 1 senedir gebelik olmuyordu hiç bi sorun yok bende ve eşimde tıbbi olarak bide koyulaştıktan sonra çatlar felan diyorlar şimdi ben nası bi yol izliyim yardım edin

Eklentiler

• IMG_2279.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 36
Sonum ne var mı?

Bence pik olduğu günleri beklemeyin çünkü en az olduğu günde döllenme olabilir bu biraz da şans işi sadece o günlere has ilişki olmamalı diğer günler de değerlendirilmeli ve bi müddet altınıza yastık koyup ( belinizin) sırt üstü pozisyonda ayaklarınızı kendinize çekerek durun

Ben temmuz ayında polip ameliyatı oldum ondan sonra bir adet gördüm diğer ay hamile olduğumu öğrendim. Klomen + ovitirella ile oldu tabi bu süreç. Ama biz 3 aydır falan deniyorduk. Sonra 9 haftada gebeliğim sonlandı kalp atışı durmustu. Ve tekrar polip yenilenmiş onu ogrendik ama süreç bu şekilde ilerlemisti

Şimdi durum nasıl cnm

Benim de 6 gün var erken test yaptım yine dayanamadım negatif meme uclarım acıyor sol kasıgımda agrı var ve baş donmesi kuruyorum herhalde artık

Şuan kürtaj olduktan sonra henüz adet olmadım olmayı bekliyorum. Polip içinde kuretaj esnasında gitmiş olabilir dedi doktorum. 2 cm in altında ise gebeliğe engel bir durum değilmiş
Bende 2 polip vardı yaklaşık 2cm dedi mayıs ayından beri deniyoruz olmuyor

31 ekim bence pikmiş cnm inşallah bebeğine kavuşursun

Valla canım hiç morelini bozma çünkü o erken gebelik testlerinde çıkmıyor hele 6 gün önce hiç çıkmıyor ben kan testinde öğrenmiştim adet gunumde 19 çıkmıştı. Ama adetim geçtikten 3-4 gün sonra testlerde görünmeye başlamıştı.benim 9 hafta boyunca hiç bir belirtim olmamıştı sadece meme hassasiyetim ileri derecedeydi.

Benimde meme ucum acıyor dünden beri birde sol kasıgımda ağrı baş dönmem var ama kendime hiç dikkat ettmedim bu ay doğum gününe gitim biraz alkol de aldım düşünmüyorun artık çok bunaldım düşün düşün yediklerine dikkat et felan saldım artık

Saldiysan artık olabilir çünkü öyle oluyor. Bundan önceki adet gunlerin nasıldı gecikmeler oldu mu yoksa hep gününde mi oldun

Bu arada evet bende de ovulasyon testim hem pik çıkıyordu o dönem
Benim ikisi de pozitif çıktı sabah o gün akşam ovolasyon pozitifti gebelik testi negatif ti ertesi gün yine bi pozitif gördüm gebelik testinde sonra adetim gecikti pik gününden 14 gün sonra geldi adetim bende geç yumurtlamaya yordum

Gecen ay sadece 37ci gün geldi adetim normalde hep düzenli
Nedenli doğrudur bilinmez ama adetler gecikmeye başlayınca gebelik geliyor derler. Vücut kendini hazırlamaya başlıyormuş çünkü bende de böyle 30-32-36. Günlerde adet olamua baslamistim ve gebelik oluşmuştu.belji sendede vücut kendini hazirliyordur

6 günüm var adete ama adet olacak gibi ağrım var bilemedim artık acaba oldu mu da diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…