Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Herkes pik demiş de bu pik değil benim için sadece bi dalgalanma kaçıncı gunundesin? Pik için daha koyu olmalı ditabi değerlendir yine de idrar sıklığı su ıcme sıklığı yaptığın saat falan cok onemlı belki o yüzden yeterince koyulmamıstır ama PCO lu biri olarak daha beter koyusunu ve sonra sılıklesmesını gorup 1 hafta kadar sonra net pik ve ovulasyonu yasamıs bırı olarak Boyle durumlarda yapmaya devam etmeni onerıyorum:)

Valla bıraktım artık erken gebelik testlerine kesinlikle inanmıyorum hatta geçen ay ovulasyon ve erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı böyle diğer testler negatif 2 gün sonra pozitif di yine erken gebelik diğerleri negatif ama benim adet gecikmem geç yumurtlamamdan oldu diye düşünüyorum hesapladım tam pik gününden 14 gün sonra geldi adetim

Eklentiler

• 1758787767743566.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 6
Öncelikle ovulasyon testini bırakmayı regl bitiminden 5 gün sonra 3-4 günde bir ilişkiyi öneririm. Yumurta kalitesini arı sütü ile artırabilirsiniz. Folat, omega, selenyum gibi takviyeleri bir araştırın.

İkisinde erken gebelik testi mi bende hamileliğimi ovlasyon testi ile öğrendim

Merhaba en alttaki bugunki testm galiba çayladı değilmi

Eklentiler

• ECD192DD-14B3-489C-A305-3AD6B3B54869.webp
    53 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar merhaba testlerm bu sekilde pikmi acaba laboquick ilk defa kullanıyorum ve dün değerlendirmiştim bugunde değerlendiriyim mi en alttaki bugune ait

Laboquick de pik bu şekilde gozukuyor. Benim pikimde bu sekildeydi . Pik icin bunu baz alabilirsin. Lh değerin yükseliyor seklinde yorumladım ben. Testlere devam et bence.

Peki benimkini de yorumlayabilir misin bende de pcos var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…