Beklemekten başka çare yok gebelik ve adet ayırt edilemez bnce belirtiler aynı bence. Kafani dağıtacak şeylerle uğraş zaman geçmiyor biliyorum amayapacak birşeyimiz yok maalesef
Benim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım
Benim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım
Kızlar iyi kaşmlar 28 ekimde ovulasyonda pik 29 ekim çatlama gördüm üç gün degerlendirdim 31 ekimde tekrar ilişki oldu 1 kasımda aksama doğru çok çok özür dilerim akıntının içinde kahveremgi lekelenme vardı cok minik olarak bu neden plabilir estrofem kullanıyorum o yapmış olabilirmi ilk dega böyle oldu
İnşallah vardır ama gölgelere takılma bariz çizgiler görüpde gebe olmadıgımı kanda öğrendiğimde oldu o yüzden en güzeli tekrarlamak ve koyulasmasını beklemek
İnşallah vardır ama gölgelere takılma bariz çizgiler görüpde gebe olmadıgımı kanda öğrendiğimde oldu o yüzden en güzeli tekrarlamak ve koyulasmasını beklemek