Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Benim de amh 0.360 ama olacağına inanıyorum daha 4 ekimde evlendim. Çok baskı altında kaldım doktorlar tarafından en son gittiğim doktor 6/8 ay dene dedi olmazsa bana gel. Çünkü amh tek başına büyük bir etken değil dedi ve suya koyulan tozlardan kullanmamı istedi umudunu kaybetme lütfen olacak zamanı var bekleyelim

Günaydın canım
O tozlardan bende kullanıyorum 4 aydır. En son gittiğim doktor bi faydasının olmadıgını söyledi. O yuzden bıraktım. Ama bu seni etkilemesin belki de benimkisi yanlış yönlendirmiştir. Simdi sadece çörekotu bal ve tarşını deneyecegim yalan yok. Bir de omega 3 ve d vitamini. Suya atılan tozlar da cok pahalı 4 aydır benim 12.000 tl gitti. Kafama takmayı bıraksam bence her sey cok daha güzel gidecek de işte bu konuda başarısızım. Bakalım inş kafamdan atmaya baslayacagım

Kafadan atmayı başaramıyoruz en azından bende de oluyor. 1 ay içinde birden fazla hamilelik ovülasyon testi yaptım ve napıyorum ben dedim. Eşimle de konuştum o da destek her konuda ama biz düşünüyoruz. Takıyoruz yaparken bile o düşüncede olmamak lazım

Ben ovulasyon testlerini de bırakıcam. Bu ay pik göremedim belki de yakalayamadım bilmiyorum ama neler neler düşünüyorum. Yumurtam bitti kesin diyorum üzülüyorum. Bir daha ki ay ovulasyon testi de yapmayacagım. Regl bitince gün aşırı. Sadece ben kafadan atma işini çözmem lazım stres cünkü bence çok baskılıyor yumurtayı.

Kendimize destek olalım soruların olursa mesajlaşırız amh düşük olunca insan insanı daha cok anlıyor. Kafadan atamıyoruz

Bu ay 2 kez yumurtam çatlamıştı. Adet bitiminden 1 gün sonra 15 ekim ve 21 ekim de gördüm. İşin kötü yanı şuan ağır kaldırdım işte ve sol kasığıma bıçak saplanıyor

Pik olmuş canım

Aynen kuruyunca rengi daha soluyor gibi geldi bana da ama sizce pik değil dimi sadece lh yüksek seyrediyor o kadar
Minnakkurabiyeler var instagramda ordanda sorabilirsin benim buna pik demişti gercektende ertesi gün silikleşti ikiside aynı olucak ben bu ay laboquick

Eklentiler

• IMG_9132.webp
    45 KB · Görüntüleme: 8
  • image.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 8
Minnakkurabiyeler var instagramda ordanda sorabilirsin benim buna pik demişti gercektende ertesi gün silikleşti ikiside aynı olucak ben bu ay laboquick
daha öncede bu şekilde olmuştu benim üst üste yüksek seyredince koyuluklar pcosa bağladı ondan dolayı dalgalanma olabilir demişti. test yapmaya devam et demişti. o yüzden tekrar sormak istemedim ...

daha öncede bu şekilde olmuştu benim üst üste yüksek seyredince koyuluklar pcosa bağladı ondan dolayı dalgalanma olabilir demişti. test yapmaya devam et demişti. o yüzden tekrar sormak istemedim ...
Ozaman devam et balım demesi gibi dalgalanmalar olabilir sen en koyu oldugu günü yaka iniallah

bat a kaldı 4 gün / uygulamaya göre ama ovulasyonda çatlama günüm 22 ekim , maalesef hiç bir belirtim yok kızlar sadece hafifi kasık ağrısı .... heyecan içindeyim ama biraz da umutsuz , dün dayanamayı sabah erken gebelik testi yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…