ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar bu hafta hiç çalışma yapmadık adetime 3 gün kaldı bende belki olur diye bu Sabahı değerlendirdim yarın çalışma yapmıcam adetime bir gün kala tekrar yapıcam ( malum şehir efsanesi biliyorsunuz hani adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra yaparsanda bebiş oluyormuş )

Hadi bakalim sevilay iyi haber ver

Afrodit kurtajdan sonraki ay ben bi kimyasal gebelik gecirdim dustu kendiliginden ama sonraki ay kizima hamile kaldim. Maalesef ilk ay hazir olamiyor rahim
canm zaten gebe kalmak değil isteğim su an, bende bi sorun olmasın diye endişelenmiştim.. ben adet sanıp korunmadım döllenme olduysa ve bebeğe zararı olursa diye de korktum..varsın sonraki ay olsun sağlıklı olsun..
Günaydın canım benim nasılsın Dr dan çıkar çıkmaz haber ver lütfen dün gece hep aklımdaydın
canm doktora sordum asıl adetin bu dedi önceki ara kanamaymış 6 haftaya kadar görülür bu tarz kanamalar dedi canm korkulacak bi durum yok inşallah döllenme olmamıştır diye dua ediyorum artık ..

seninde bebiş olcak bu sefer de sana sevineceğiz tatlıcıım

aynen güzelim bnmde eşimin ailesi bebek olmuyor biliyorlar oğullarının sorunlarıyla hiç ilgilenmediler oda tek oğlan olmasına rağmen ben hep eşimin arkasında durdum ona destek oldum umursamamaya çalıştım sende kafana takma bebeim olursa eğer onların karşısına çıkartmayacağım bi destekler olmadı bize hiç ben bu kadar sıkıntı çektim bebek iin olduğu zamanda hasret bırakmazsam ne olayım

ben hala yumurtluyo olabilirmiyim??? akıntımda hafif kanlı geliyo noluyo bana

Canim adet olmadım ama az önce test yaptım ve tek çizgi o yüzden haklısın üşttüm ben

oyy kıyamaamm canım beniim sıkma canını battaniye al üzerine yumuşakta bi yastık tmammı uzan yat dinlen birazcıkta kendini sıcak tut olurmu geçer inşallah bir bardak ılık süt iç iyi gelir

aman allahım kanlımı bu çok tehlikeli ya intihap olabilir ya da rahmin yorulmuş olabilir herşey ama bi sakin ol akşama kadar devam etmemesi lazım

yok kız dün gece ki sümüksü akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı bir kere oldu başkada olmadı sence çok mu kötü bişey bu?????

Canım benim inşallah Dediğin gibidir sana bir zarar gelmesinde gerisi boş

yok kız dün gece ki sümüksü akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı bir kere oldu başkada olmadı sence çok mu kötü bişey bu?????
ilişki sonrası nadiren olan bişi bu öle olduysa dediğim gibi rahim zorlanmış yok değilse akıntının yoğunluğunlan temizlenmiş için kan içerde kalmasında birkereyse önemli değil devam etmesi tehlikeli sadece güzelim dikkat et yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…