- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Günaydın canım benim nasılsın Dr dan çıkar çıkmaz haber ver lütfen dün gece hep aklımdaydınben de endişeliyim canm sanırım yarın gitcem doktorum öğleye kadar hastanede oluyor
canm zaten gebe kalmak değil isteğim su an, bende bi sorun olmasın diye endişelenmiştim.. ben adet sanıp korunmadım döllenme olduysa ve bebeğe zararı olursa diye de korktum..varsın sonraki ay olsun sağlıklı olsun..Hadi bakalim sevilay iyi haber ver
Afrodit kurtajdan sonraki ay ben bi kimyasal gebelik gecirdim dustu kendiliginden ama sonraki ay kizima hamile kaldim. Maalesef ilk ay hazir olamiyor rahim
canm doktora sordum asıl adetin bu dedi önceki ara kanamaymış 6 haftaya kadar görülür bu tarz kanamalar dedi canm korkulacak bi durum yok inşallah döllenme olmamıştır diye dua ediyorum artık ..Günaydın canım benim nasılsın Dr dan çıkar çıkmaz haber ver lütfen dün gece hep aklımdaydın
Kızlar yarın regl günüm kasık agrilarim bacaklarima vuruyor bu normal mi yoksa üşüttüm mü?
al bendende o kadar içimde bişey var sankimutluluktan sanırım yemin ederim birinin hamile olacağına çok ınancım vardı zaten ama bu kadarda içten sevineceğimi bilmiyodum. tarifsiz bişeymiş. ben tek çocuktum hiç kardeşim olmağıdı için buradaki insanlar bana çok iyi geldi çok duygulandım beeeee
Canim adet olmadım ama az önce test yaptım ve tek çizgi o yüzden haklısın üşttüm bennormal değil canım ama büyük bi ihtimal sen soğuk almışsın sızı yapabilir kasmamaya çalış kendini
Canim adet olmadım ama az önce test yaptım ve tek çizgi o yüzden haklısın üşttüm ben
Canim adet olmadım ama az önce test yaptım ve tek çizgi o yüzden haklısın üşttüm ben
seninde bebiş olcak bu sefer de sana sevineceğiz tatlıcıım
canım adetinin kaçıncı günü bata kaç var?
aman allahım kanlımı bu çok tehlikeli ya intihap olabilir ya da rahmin yorulmuş olabilir herşey ama bi sakin ol akşama kadar devam etmemesi lazım
canım adetinin kaçıncı günü bata kaç var?
Canım benim inşallah Dediğin gibidir sana bir zarar gelmesinde gerisi boşcanm zaten gebe kalmak değil isteğim su an, bende bi sorun olmasın diye endişelenmiştim.. ben adet sanıp korunmadım döllenme olduysa ve bebeğe zararı olursa diye de korktum..varsın sonraki ay olsun sağlıklı olsun..
canm doktora sordum asıl adetin bu dedi önceki ara kanamaymış 6 haftaya kadar görülür bu tarz kanamalar dedi canm korkulacak bi durum yok inşallah döllenme olmamıştır diye dua ediyorum artık ..
inşallah o günlerde gelcek canım allah söyletiyo
Canım bir Dr a gitsen belki hamişsin ama kan testi yaptır çıkar sanırım
ilişki sonrası nadiren olan bişi bu öle olduysa dediğim gibi rahim zorlanmış yok değilse akıntının yoğunluğunlan temizlenmiş için kan içerde kalmasında birkereyse önemli değil devam etmesi tehlikeli sadece güzelim dikkat et yinedeyok kız dün gece ki sümüksü akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı bir kere oldu başkada olmadısence çok mu kötü bişey bu?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?