- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Kız benimde kocamla ilk okuldan beri arkadaşız hatta o hep bana ben seninle evlenicem derdi bende onu döverdim ahahah hatta evlenecegimizi duyan arkadaşlarımız bile sasirmistibende tekrar yazayım gören görmeyen olmuştur
adım derya
ilk bebişimiz hala yapamadık
aydın didim'den aranıza katılıyom
eşimle ilkokuldan beri arkadaşız.hatta aynı sırada otururduk
2,5 yıllık evliyim
27 yaşındayım
serbest muhasebeciyim eşimle ortak büromuz var ama 3 aydır evdeyim işe gitmiyom
Ben meltem 26 yasindayim bir yillik evliyim ankaradayim memurum. Ovulasyon testinin vesilesiyle ilk cocuga hamileyim ve Hepinizi cok seviyorum :))
M
uuhasebeciyim ama evlenince biraktim üniversite okuyorum saglik teknikerliği
Kizlar daha etkisindeyim dana Dr tatmin olmadiysan kasdin dogumcuya git dedi yaaa danaaaaaaaaaaaa
Meslektasin bugün deli durumdaanam meslektaşım varmış burda
Kız benimde kocamla ilk okuldan beri arkadaşız hatta o hep bana ben seninle evlenicem derdi bende onu döverdim ahahah hatta evlenecegimizi duyan arkadaşlarımız bile sasirmisti
Canim ben 14. Gunu teste basladim cunku elinde 6 tane vardi 13. Gun silikti calisma yaptik 14. Gun koyu cizgi cikti bi daha yaptik 15. Gun bekledim 16. Gun yine yaptik 17.gun asiri kasik agrim vardi gelince testi taptim silikti agridan anladim zaten bisey yapmadik ben tutmamustir diye kendimede hic dikkat etmedim tatile felan gittim insallah busey olmaz. Sonra adetim bir gun gecinde betaya baktirdim ki hamisim cok sukur rabbim gerkese nasip etsin :)ovulasyon testinde koyulari gorunce her gun koyulas tekrar siliklesmeye baslayinca iki gunde bir degerlednirdiniz mi yoksa sadece koyularin gorunce her gun diger gunler kafaniza gore mi degerlendirdiniz canim ?
Canim ben bat tarihinden 12 gün önce yaptım testi evet negatifti niye böyle bişey yaptım bilmiyorum ama :)ozlemm seninki cikmadi demi idrarda
Canim beni anliyorsun demi simdi ne kadar rahatlar anlam veremiyorum ya iyi yapmissin ben yapmadim içim içimi yedi valla dikkat et kendineKizlae bende hastane mağduru oldum atesim var die buranin kasin dogumuna gittim acilibe betaya bakamayacaklarini once myatene olmam gerektigini soykedi bende tmm dedim ni geldi alttan muayene edecekmis bende dusuk riski olabilir dedim dusecegi varsa zaten duser ben yinede yaparim dedi benim tepe atti ne demek dedim 6 yil bosa okumussun bir dr bunu dermi sakin gana dokunma cik surdan diye bagirdim hastaneyi kattim birbirine tam cikicam huc bur tedaviyi alttan muayeneyi kabul etmiyorum olacak seylerden burasi sorumlu degip yazacakmisim.oldu canim baska.emriniz varmi dedim sizden hicbir halt olmaz bosa.okumuzsunuz salaga benzer halim mi var dedim. Ben dusuk.riski oldugundan alttan muayene ettirmek.istemiyorum dedim bagira bagira ciktim.mallarrr salak sandilar beni. Bide diyoki giribe bakamam bebege bakamam bende dedim ki sen ona bakma buna bakma ne ise yariyorsun dedim.gicik.ettiler beni atlicaktim.ustlerine mallarin
Nerdesiniz canlarrrrrr benimki gelmedi esimi gönderdim test almaya yarin da bi ilk idrarla yapayim olmadim kafami da dagitamiyorum
Ha bide arkadasimla bu gün parkta karsilastik bana donup dedi hamile falanmisin yüzük soluk nerden dikti dedim ne bileyim annemler hep öyle der hamilelerin yüzü ilk aylarda solarmis diye ALLAH mi soyletti simdi
canımm bende şimdi ikinci bebeğimiz geliyor mu diye girdim ama salak doktorun gıcıklığına uğradık dmekNerdesiniz canlarrrrrr benimki gelmedi esimi gönderdim test almaya yarin da bi ilk idrarla yapayim olmadim kafami da dagitamiyorum
Ha bide arkadasimla bu gün parkta karsilastik bana donup dedi hamile falanmisin yüzük soluk nerden dikti dedim ne bileyim annemler hep öyle der hamilelerin yüzü ilk aylarda solarmis diye ALLAH mi soyletti simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?