ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kız benimde kocamla ilk okuldan beri arkadaşız hatta o hep bana ben seninle evlenicem derdi bende onu döverdim ahahah hatta evlenecegimizi duyan arkadaşlarımız bile sasirmisti

Ben meltem 26 yasindayim bir yillik evliyim ankaradayim memurum. Ovulasyon testinin vesilesiyle ilk cocuga hamileyim ve Hepinizi cok seviyorum :))

ovulasyon testinde koyulari gorunce her gun koyulas tekrar siliklesmeye baslayinca iki gunde bir degerlednirdiniz mi yoksa sadece koyularin gorunce her gun diger gunler kafaniza gore mi degerlendirdiniz canim ?

Kizlar daha etkisindeyim dana Dr tatmin olmadiysan kasdin dogumcuya git dedi yaaa danaaaaaaaaaaaa

kissslar benim cikmam lazim kardescazimla pazara gitcem ALLAH a emanet olun tesekkurler muhabbetiniz samimiyetiniz icin gorusmek uzere her gun giriyorum zati hadi rast gele:)

Kız benimde kocamla ilk okuldan beri arkadaşız hatta o hep bana ben seninle evlenicem derdi bende onu döverdim ahahah hatta evlenecegimizi duyan arkadaşlarımız bile sasirmisti

sizinki iyimiş kocan öngörülüymüş.benimkiyle aramda hiç öyle muhabbetler geçmedi gayet sakin bir dostluğumuz vardı takiii üniversiteden döndük birbirimizi tekrar gördük aşık olduk evlendik.aynen bütün arkadaşlarımız ne alaka siz evlendiniz birbirinizi ne ara seviyodunuz biz görmedik hiç dediler

ovulasyon testinde koyulari gorunce her gun koyulas tekrar siliklesmeye baslayinca iki gunde bir degerlednirdiniz mi yoksa sadece koyularin gorunce her gun diger gunler kafaniza gore mi degerlendirdiniz canim ?
Canim ben 14. Gunu teste basladim cunku elinde 6 tane vardi 13. Gun silikti calisma yaptik 14. Gun koyu cizgi cikti bi daha yaptik 15. Gun bekledim 16. Gun yine yaptik 17.gun asiri kasik agrim vardi gelince testi taptim silikti agridan anladim zaten bisey yapmadik ben tutmamustir diye kendimede hic dikkat etmedim tatile felan gittim insallah busey olmaz. Sonra adetim bir gun gecinde betaya baktirdim ki hamisim cok sukur rabbim gerkese nasip etsin :)

Kizlae bende hastane mağduru oldum atesim var die buranin kasin dogumuna gittim acilibe betaya bakamayacaklarini once myatene olmam gerektigini soykedi bende tmm dedim ni geldi alttan muayene edecekmis bende dusuk riski olabilir dedim dusecegi varsa zaten duser ben yinede yaparim dedi benim tepe atti ne demek dedim 6 yil bosa okumussun bir dr bunu dermi sakin gana dokunma cik surdan diye bagirdim hastaneyi kattim birbirine tam cikicam huc bur tedaviyi alttan muayeneyi kabul etmiyorum olacak seylerden burasi sorumlu degip yazacakmisim.oldu canim baska.emriniz varmi dedim sizden hicbir halt olmaz bosa.okumuzsunuz salaga benzer halim mi var dedim. Ben dusuk.riski oldugundan alttan muayene ettirmek.istemiyorum dedim bagira bagira ciktim.mallarrr salak sandilar beni. Bide diyoki giribe bakamam bebege bakamam bende dedim ki sen ona bakma buna bakma ne ise yariyorsun dedim.gicik.ettiler beni atlicaktim.ustlerine mallarin

Ca
Canim beni anliyorsun demi simdi ne kadar rahatlar anlam veremiyorum ya iyi yapmissin ben yapmadim içim içimi yedi valla dikkat et kendine

Nerdesiniz canlarrrrrr benimki gelmedi esimi gönderdim test almaya yarin da bi ilk idrarla yapayim olmadim kafami da dagitamiyorum
Ha bide arkadasimla bu gün parkta karsilastik bana donup dedi hamile falanmisin yüzük soluk nerden dikti dedim ne bileyim annemler hep öyle der hamilelerin yüzü ilk aylarda solarmis diye ALLAH mi soyletti simdi

senin arkadaşa malum olmış tatlım inşallahhhhhh hamilesin

canımm bende şimdi ikinci bebeğimiz geliyor mu diye girdim ama salak doktorun gıcıklığına uğradık dmek( inşallah hamilesindir bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerii..

30.gunume girmek üzereyim kızlar garip bi heyecan var içimde ... Bu hafta kırmızılar her an gelebilir tabi inşallah Gelmez ler hiç de.. düzensiz ya benim 27 si bat dedim ama yarından sonra her an beklerim ortalama 34 dedim öyle hesapladim ya bakalım 40 olmadan test yapmayı düşünmüyorum geçen ay 52 günde olmuştum ama stresli ve üzüntülü ölüm lu bi ay olduğu için öyle oldu. Ondan önce 31 ve 34.gun oldum son 3 ay bu şekilde sizden fikir almak istedim hamilelik testi yapmak için hangi günü baz almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…