ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

sakın soğan kürü yapmayın herkeze ayrı etki yapıyor bebek olmasına engel oluyor çoğu zaman ve yumurtanda sperm varsa öldürüyor sakın yapmayın ne için ne üstüne durun kızlar çok zararlıııııı geç gebelik yaPIYOR YAPMAYIN 6 AY zararı var sakın yapmayııınnn kanallarınızın açılması için süt kaynatın buharına oturun isterki ama soğan aslaaa ASLAAAAA pişman olursunuzzz

sakın soğan kürü yapmayın herkeze ayrı etki yapıyor bebek olmasına engel oluyor çoğu zaman ve yumurtanda sperm varsa öldürüyor sakın yapmayın ne için ne üstüne durun kızlar çok zararlıııııı geç gebelik yaPIYOR YAPMAYIN 6 AY zararı var sakın yapmayııınnn kanallarınızın açılması için süt kaynatın buharına oturun isterki ama soğan aslaaa ASLAAAAA pişman olursunuzzz

canlarım bnmde öle olmuştu sağ yumurtalağım ağrıyordu doktorum bana ayaklarını yüksek tut sırt üstü kıpırdanmadan yat demişti bn yapmadım ve bebek gitti hemde üstelik ağır iş yaptım siz yatın ayaklarınıza çorap giyin kendinizi sıkmayın ıkınmayın kasmayın meyve felan yiyin limon bakın böyle şeylerde mükemmel koruyucudur deneyin bebeklere bişi olmasın ya offf canım sıkıldıı

kızlaro sol kasık ağrım bel ağrısına dönüştü sizce kırmızının işareti mi bu

Kizlar garip bir rahatlama var bende huzurluyum çok dua ettim Rabbim huzur verdi iyi yada kotu uzulmeyecegim

canım çalıştığım için yatma şansım olmuyor ama çok şükür masa başı çalışıyorum zaten girip olduğum içinde sürekli limon mandalina ceviz fındık devamlı tıkınıyorum öğleden sonra ultrasona bakacaklar inşallah bi sıkıntı yoktur çok tşk ederim sağolasın

Kizlar gunaydin bana noluyo ya ben yumurtladim mi?bugun ki testimEki Görüntüle 1250660 niye cok silik yardim edermisiniz.

Ayy işte benim anlatmaya çalıştığım durum buydu bende aynısını yaşadım resmen testlerimiz aynı ve şimdi silikleşmeye başladı T ve C hiç eşitlenmeden resmen dünden beri moralim çok bozuk o kadar bu haftayı bekle sonra testler böyle olsun kızlar bize bi el atın bi yorum yapın Allahaşkına bize noluo böyle???

Canim benimde tam kiokirmizi olmadi kizardi ikis i bir densiliklesti bende hergu degerlendirdim her vücut farklı verir değerleri yani

Kizlar garip bir rahatlama var bende huzurluyum çok dua ettim Rabbim huzur verdi iyi yada kotu uzulmeyecegim
canım senin için çok dua ediyorum umarım hakkında en hayırlısı olacak.. Zamanı geldiyse sana sıkıca tutunacaktır içini ferah tut..

Canim benimde tam kiokirmizi olmadi kizardi ikis i bir densiliklesti bende hergu degerlendirdim her vücut farklı verir değerleri yani

Tatlım çok saol yaa valla içimi acaip rahatlattın bende bi işe yaramadı bu ayıda kaçırdım diye üzülüodum ama değerlendirdim T yi hafif koyu gördüğüm ve silikleşmeye başladığı gün hatta bu hafta hergün çalışcam nolur nolmaz diye gerçi şuan çok silik ama olsun

Aslında hepimiz yanlış yapıyoruz çok istediğimiz için rabbim en hayırlısını versin hepimize en doğrusu en hayırlı zamanda gelecek olandır inşallah bunu başarırız hepimiz o huzura varıp bu kadar düşünmeyi bırakabiliriz.. Senin adına da çok sevindim umarım huzurun daimi olur canım merak etme herşey çok güzel olacak tanımasamda seni içimde çok büyük bir his var iyi olacağına dair..

Valla canim benimde morelim bozuldu noldugunu anlamadim dun ki testten sonra 2 3 gun de kizarir diye bekliyodum bugun silik cikti aklim karisti canim sıkıldı ya :-(

Valla canim benimde morelim bozuldu noldugunu anlamadim dun ki testten sonra 2 3 gun de kizarir diye bekliyodum bugun silik cikti aklim karisti canim sıkıldı ya :-(

Tatlim peki değerlendirebildin mi o günleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…