inanamadım kııız tesadüfmü acaba ewt kova burcum aaa şaşırdımHem Adımız lale hem burcumuz kova hemde anne değiliz bukadar mi olur benzerlik
canlarım bnmde öle olmuştu sağ yumurtalağım ağrıyordu doktorum bana ayaklarını yüksek tut sırt üstü kıpırdanmadan yat demişti bn yapmadım ve bebek gitti hemde üstelik ağır iş yaptım siz yatın ayaklarınıza çorap giyin kendinizi sıkmayın ıkınmayın kasmayın meyve felan yiyin limon bakın böyle şeylerde mükemmel koruyucudur deneyin bebeklere bişi olmasın ya offf canım sıkıldıısevilay bende şimdi hastaneden geliyorum benimde sağ taraımda sancı var benden de hormon testi aldılasr öğleden sonrada ultrasona bakıcaklar inşallah bişey çıkmaz çok morelim bozuldu bu hormon testi ne zaman çıkıyo anlamadım da salağın tekini koymuşlar azıcıkta yumuşak ne dediğide anlaşılmıyor off
canım çalıştığım için yatma şansım olmuyor ama çok şükür masa başı çalışıyorum zaten girip olduğum içinde sürekli limon mandalina ceviz fındık devamlı tıkınıyorum öğleden sonra ultrasona bakacaklar inşallah bi sıkıntı yoktur çok tşk ederim sağolasıncanlarım bnmde öle olmuştu sağ yumurtalağım ağrıyordu doktorum bana ayaklarını yüksek tut sırt üstü kıpırdanmadan yat demişti bn yapmadım ve bebek gitti hemde üstelik ağır iş yaptım siz yatın ayaklarınıza çorap giyin kendinizi sıkmayın ıkınmayın kasmayın meyve felan yiyin limon bakın böyle şeylerde mükemmel koruyucudur deneyin bebeklere bişi olmasın ya offf canım sıkıldıı
yok cnm ama ilaç kullanyrmtatlım sen adet oldun mu?
laboquıck kullanıyom ben
yok ama ilaç kullanyrm olurm haftaya kadartatlım sen adet oldun mu?
laboquıck kullanıyom ben
Kızlar gün aşırı derken hergünmü yani?? Kafam çok karışdıCanim kusura bakma kendi derdime düştüm kusura bakma yumurtan catlamis senin bence sen gün asiri ilişki yasa
Kizlar gunaydin bana noluyo ya ben yumurtladim mi?bugun ki testimEki Görüntüle 1250660 niye cok silik yardim edermisiniz.
Birgün yap birgün yapma demek canimKızlar gün aşırı derken hergünmü yani?? Kafam çok karışdı
Canim benimde tam kiokirmizi olmadi kizardi ikis i bir densiliklesti bende hergu degerlendirdim her vücut farklı verir değerleri yaniAyy işte benim anlatmaya çalıştığım durum buydu bende aynısını yaşadım resmen testlerimiz aynı ve şimdi silikleşmeye başladı T ve C hiç eşitlenmeden resmen dünden beri moralim çok bozuk o kadar bu haftayı bekle sonra testler böyle olsun kızlar bize bi el atın bi yorum yapın Allahaşkına bize noluo böyle???
canım senin için çok dua ediyorum umarım hakkında en hayırlısı olacak.. Zamanı geldiyse sana sıkıca tutunacaktır içini ferah tut..Kizlar garip bir rahatlama var bende huzurluyum çok dua ettim Rabbim huzur verdi iyi yada kotu uzulmeyecegim
Canim benimde tam kiokirmizi olmadi kizardi ikis i bir densiliklesti bende hergu degerlendirdim her vücut farklı verir değerleri yani
Kizlar garip bir rahatlama var bende huzurluyum çok dua ettim Rabbim huzur verdi iyi yada kotu uzulmeyecegim
Valla canim benimde morelim bozuldu noldugunu anlamadim dun ki testten sonra 2 3 gun de kizarir diye bekliyodum bugun silik cikti aklim karisti canim sıkıldı ya :-(Ayy işte benim anlatmaya çalıştığım durum buydu bende aynısını yaşadım resmen testlerimiz aynı ve şimdi silikleşmeye başladı T ve C hiç eşitlenmeden resmen dünden beri moralim çok bozuk o kadar bu haftayı bekle sonra testler böyle olsun kızlar bize bi el atın bi yorum yapın Allahaşkına bize noluo böyle???
Svly dua ederek rahatladim biraz diye yazmis ama papatya dan ses yok 3.30 da alicaklardi testlerini cnmkızlar papatyadan ya da svlydan haber var mı
Valla canim benimde morelim bozuldu noldugunu anlamadim dun ki testten sonra 2 3 gun de kizarir diye bekliyodum bugun silik cikti aklim karisti canim sıkıldı ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?