ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yok canim bu öyle değil uç gebelik geçirdim anliyorum artik sanciyi nedemek istedigini

hadi yaaaaaa gerçi evet sen hamilelik geçirdiğin için bilirsin ben tecrübesizim o yüzden güzel şeylere yormaya çalışıyom tatlım.hayırlısı olsun yıpratma kendini beklerken

aciller gerçekten acil işler içindir tatlım.bu hayatta ölümle cebelleşen insanlar var.kaza,kalp krizi,beyin kanaması vs.....

canım acilden giriş dediğim insanların gidip acilden muayene olması değil.
poliklinik doktoru "acil" olarak laboratuvardan istem girer. istenen testler "acildir, lütfen erken bakınız" diye lab. a gider.
ayrıca kaza, kalp krizi ya da beyin kanamasında kan alınmıyor, idrar verilmiyor, onların lablık işi yok, kanul takılır, kalp masajı yapılır ya da hemen müdahale edilir onlarda kimse testi beklemez.

ben düşük tehdidi olanlar için dedim, ayrıca ben poliklinikte de çalışıyorum;

NE KADAR İPSİZ SAPSIZ İNSANIN ACİLİYETİ OLMADIĞI HALDE SIRF BEKLERKEN GÜZEL CANLARI SIKILMASIN DİYE LAB. A ACİL İSTEMLE GİDİYOR TESTLERİ.

Hiç

hadi yaaaaaa gerçi evet sen hamilelik geçirdiğin için bilirsin ben tecrübesizim o yüzden güzel şeylere yormaya çalışıyom tatlım.hayırlısı olsun yıpratma kendini beklerken
Bol dua istiyorum kizlar ya zaten hastaneyi arayacagim 11:30 sen sonra yazarim pozitifmi negatif mi diye ona gore hakimda hayirlisoni isterim

Bol dua istiyorum kizlar ya zaten hastaneyi arayacagim 11:30 sen sonra yazarim pozitifmi negatif mi diye ona gore hakimda hayirlisoni isterim

canım mutlaka yaz olur mu dualarım seninle Rabbim Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine bebişine hayat versin..

bende bu ay adetimin bitiminde yapmaya basladim a cok duzenli yapamadim 5aydir deniyoruz bi turlu olmadi ovulasyon testi alacagim belki ben yanlis biliyorumdur ovulasyon tarihini kafayi yiyecem artik esime suclamaya basladim sende problem var diye offf

bak canım ben kör değilim ki neden büyük harfle göze sokar gibi yazıyon.relax ol önce burası birbirimize üstünlük kurmaya çalıştığımız biyer değil destek için birlikteyiz

eşine bunu yapma hata belki kimsede yok niye öyle diyorsun adama

bak canım ben kör değilim ki neden büyük harfle göze sokar gibi yazıyon.relax ol önce burası birbirimize üstünlük kurmaya çalıştığımız biyer değil destek için birlikteyiz

canım kırdıysam kusura bakma, körlük görmek için öyle yazmadım ben onu. bu sistemin kendisi öyle, dr yazarsa acil bakarlar, o nedenle öyle yazdım. sizlerin de bilgisi olsun. (tabii her dr kabul etmiyor, ama edeni de çok...)

sakın ha yanlış anlamanı istemem. üstünlük de kurmaya çalışmıyorum haşa öyle şey mi olur. ben durumu açıkladım sadece... acil olmayan testlerin acil gönderilmesi benim de tasvip ettiğim bir şey değil ama böyle bir şey yapılıyorsa da biz de faydalanabilirz, o nedenle öyle yazdım...

Tekrar kusura bakma olur mu cidden seni kırmak için yazmadım öyle.

Adetime 9gun var acaba alip hemen yapsam gecmis midir yumurtlamam

Bence almalısın çünkü bazen tahmin edemediğimiz tarihlerde yumurtlama oluyor adetine bir gün kala hamile olanı bile biliyorum ben hatta test alamasanda gün aşırı yap ne kaybedersinki?

kırılmadım rica ederim lütfen olur böyle yanlış anlaşılma uzamasın bu konu yeter.zaten dışarda hayatımızda yeterince gergin ve sevimsiz insanlar var biz burda mutlu olalım o bize yeter

Canim kusura bakma kendi derdime düştüm kusura bakma yumurtan catlamis senin bence sen gün asiri ilişki yasa

Tamam canım Sağol önemli değil çok sevindim hamile olmana Allah yardımcınız olsun. Şu an senin durumun önemli kusura bakılacak birsey yok arkadaşım

Arkadaşlar burada biriniz merak etmişti bu sorunun cevabını bi yereden buldum aynen yapıştırıyorum bence çok açık ve net anlatmış içiniz rahat olabilir :)

Cinsel ilişki ile erkeğin boşalması sonucunda çıkan sıvıya menş veya semen ismi verilir. Semen sıvısı ortalama 3-5 cc kadardır. Erkek kadının içerisine boşaldığında bu sıvı vajina ile rahim ağzı (serviks) arasında bulunan girintili bölgede (posterior forniks) toplanır. Bu sıvı içerisinde milyonlarca sperm bulunur ancak spermler sıvının sadece %5'lik kısmını oluştururlar. Meni sıvısının %95'i sperm dışındaki maddelerden oluşur. Vajinaya erkeğin bıraktığı sıvıda yaklaşık 50-100 milyon kadar sperm bulunur ancak bu spermlerden sadece bir kaç tanesi rahim ağzından geçerek rahim içerisine ve tüp organına doğru ilerler ve sadece 1 sperm yumurta ile birleşerek döllenme meydana getirir, bunun neticesinde gebelik oluşur. (bkz: gebeliğin oluşumu) (bkz: sperm ve yumurtanın birleşmesi) Yani erkeğin boşalması ile vajinaya dökülen sıvının %95'lik kısmı zaten sperm dışındaki maddelerdir ve bunlar rahim içerisine ilerlemez, dolayısıyla dışarı atılacaktır, bununa birlikte rahim içerisine ilerlemeyen spermler de dışarı atılır.

5 ay daha çokkk yeni sabırlı olman lazım senin güzelim.yazık eşine neden öyle diyon.ben 2,5 yıldır bekliyom peki ben napiyim kocamımı başamalıyım önce allahtan sabır iste kendine gel ve sakince testlerinle başla bakalım.herşeyde vardır bi hayır ama sen stresli olursan eşinede kendinede yersiz üzüntü verirsin bu şekilde.

benim eşim geçen dedi ki acaba bende mi sorun var.

sakın ha duymayayım dedim, kimsede sorun yok sadece doğru zaman.

benim eşim geçen dedi ki acaba bende mi sorun var.

sakın ha duymayayım dedim, kimsede sorun yok sadece doğru zaman.

yaniii biz gittik doktora sorunumuz çıkmadı ama çıkaydı nolcaktı ki.o adam benim eşim herşeyim asla sorun olmazdı. bebek için eşleri harcamayın kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…