Yok canim bu öyle değil uç gebelik geçirdim anliyorum artik sanciyi nedemek istedigini
aciller gerçekten acil işler içindir tatlım.bu hayatta ölümle cebelleşen insanlar var.kaza,kalp krizi,beyin kanaması vs.....
yumurtlaman geçmiş anlamına geliyo tatlım suratını asacak
Ben sadece cevap yazılmadi da dünden beri o yüzden dikkat çekmek için Üzgün yüz yaptım bir sorun yok yani canım. Teşekkürler cevabın için canım. Artık sık sık bugünleri değerlendirmeye gerek yok değil mi
Bol dua istiyorum kizlar ya zaten hastaneyi arayacagim 11:30 sen sonra yazarim pozitifmi negatif mi diye ona gore hakimda hayirlisoni isterimhadi yaaaaaagerçi evet sen hamilelik geçirdiğin için bilirsin ben tecrübesizim o yüzden güzel şeylere yormaya çalışıyom tatlım.hayırlısı olsun yıpratma kendini beklerken
Bol dua istiyorum kizlar ya zaten hastaneyi arayacagim 11:30 sen sonra yazarim pozitifmi negatif mi diye ona gore hakimda hayirlisoni isterim
Canim kusura bakma kendi derdime düştüm kusura bakma yumurtan catlamis senin bence sen gün asiri ilişki yasa
bende bu ay adetimin bitiminde yapmaya basladim a cok duzenli yapamadim 5aydir deniyoruz bi turlu olmadi ovulasyon testi alacagim belki ben yanlis biliyorumdur ovulasyon tarihini kafayi yiyecem artik esime suclamaya basladim sende problem var diye offfYa kızlar bu ay soğan kurune başlayacağım ama anlamadığım bişey var.adetin günü başlayın 15 gün uygulayın ve 2.adete 10gun varken tekrar başlayın diyor.
1.sorum benim döngü 25 günde bir 7.gun baslarsam geç oluyor ve diğer adete 10gun kala zaten 15 gün yeni bitmiş oluyor
2.ya hamile kaldiysak ozaman bebeğe zararı olmuyor mu ?
canım acilden giriş dediğim insanların gidip acilden muayene olması değil.
poliklinik doktoru "acil" olarak laboratuvardan istem girer. istenen testler "acildir, lütfen erken bakınız" diye lab. a gider.
ayrıca kaza, kalp krizi ya da beyin kanamasında kan alınmıyor, idrar verilmiyor, onların lablık işi yok, kanul takılır, kalp masajı yapılır ya da hemen müdahale edilir onlarda kimse testi beklemez.
ben düşük tehdidi olanlar için dedim, ayrıca ben poliklinikte de çalışıyorum;
NE KADAR İPSİZ SAPSIZ İNSANIN ACİLİYETİ OLMADIĞI HALDE SIRF BEKLERKEN GÜZEL CANLARI SIKILMASIN DİYE LAB. A ACİL İSTEMLE GİDİYOR TESTLERİ.
bende bu ay adetimin bitiminde yapmaya basladim a cok duzenli yapamadim 5aydir deniyoruz bi turlu olmadi ovulasyon testi alacagim belki ben yanlis biliyorumdur ovulasyon tarihini kafayi yiyecem artik esime suclamaya basladim sende problem var diye offf
bak canım ben kör değilim ki neden büyük harfle göze sokar gibi yazıyon.relax ol önce burası birbirimize üstünlük kurmaya çalıştığımız biyer değil destek için birlikteyiz
Adetime 9gun var acaba alip hemen yapsam gecmis midir yumurtlamam
Adetime 9gun var acaba alip hemen yapsam gecmis midir yumurtlamam
eşine bunu yapma hata belki kimsede yok niye öyle diyorsun adama
canım kırdıysam kusura bakma, körlük görmek için öyle yazmadım ben onu. bu sistemin kendisi öyle, dr yazarsa acil bakarlar, o nedenle öyle yazdım. sizlerin de bilgisi olsun. (tabii her dr kabul etmiyor, ama edeni de çok...)
sakın ha yanlış anlamanı istemem. üstünlük de kurmaya çalışmıyorum haşa öyle şey mi olur. ben durumu açıkladım sadece... acil olmayan testlerin acil gönderilmesi benim de tasvip ettiğim bir şey değil ama böyle bir şey yapılıyorsa da biz de faydalanabilirz, o nedenle öyle yazdım...
Tekrar kusura bakma olur mu cidden seni kırmak için yazmadım öyle.
Canim kusura bakma kendi derdime düştüm kusura bakma yumurtan catlamis senin bence sen gün asiri ilişki yasa
bende bu ay adetimin bitiminde yapmaya basladim a cok duzenli yapamadim 5aydir deniyoruz bi turlu olmadi ovulasyon testi alacagim belki ben yanlis biliyorumdur ovulasyon tarihini kafayi yiyecem artik esime suclamaya basladim sende problem var diye offf
5 ay daha çokkk yeni sabırlı olman lazım senin güzelim.yazık eşine neden öyle diyon.ben 2,5 yıldır bekliyom peki ben napiyim kocamımı başamalıyımönce allahtan sabır iste kendine gel ve sakince testlerinle başla bakalım.herşeyde vardır bi hayır ama sen stresli olursan eşinede kendinede yersiz üzüntü verirsin bu şekilde.
benim eşim geçen dedi ki acaba bende mi sorun var.
sakın ha duymayayım dedim, kimsede sorun yok sadece doğru zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?