Yok cnm birtek 4 test gunu oldu ben kacirdim sanirim :-(
Arkadaşlar test silikleşmeye başladığında çatlamak üzere ve çizgi gölge gibi olduğunda çatlamış oluyor zaten onu kasık ağrınızdanda anlarsınız nereden yum.olmuşsa sağ yada sol kasık ağrısı olur ,karın ağrısıda olabilir ve nasıl yumurtlarken şeffaf akıntı oluyorsa uzayan,,çatlayıncada beyaz bir akıntı ouşuyor yoğun yada suu şekildede olabilir.
herşey gönlünüze göre olsun...
Daha yeni bitti 6 gun oldu bat ekim 14 canim
Cok sagol cnm ya icim ferahladi ilk defa kullaniyorum tam neyin ne oldugunuda cozemiyorumOo senin daha umudu kesmen için çok erken, zaten genelde herkeste olan 14.günden sonraki günler yumurtlama günleri sen sakın pes etme devam et daha var asıl koyulağa gelmesine..ve de eğer yapabileceksen gün aşırı yani bi gün var bi gün yok çalışabilirsin şansın artar..
Cok sagol cnm ya icim ferahladi ilk defa kullaniyorum tam neyin ne oldugunuda cozemiyorum
İnşallah canımkızlar ben de aldım yapacağım bakalım inşallah gerek kalmamıştır..
Allah seni bebegine bebeginide sana bagislasin cnm dualarim sizinleDeğerlerim cok dusuk cikti galiba bebei kaybediyorum baska hastaneye gidiyoruz simdi dua edin lutfen
Dualarım seninle canım Allah korusun senide bebeğide lütfen haber ver canım gelişmeleriDeğerlerim cok dusuk cikti galiba bebei kaybediyorum baska hastaneye gidiyoruz simdi dua edin lutfen
Minik kız hayata inşallah tutunacak papatyada çok endişeliydi Allah korusun bebişlerimizi dualarım sizinle güzel annelerCok huzursuzum kizlar dua edin bize bol bol
Yüreğini ferah tutmaya çalış canım düzgün gıdanı al bol su iç Dr vitamin vs verdiyse onları ihmal etme Allah çok büyüktür hersey iyi olucak inşallahYa düşüşe geçmiş olabilir mi canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?