ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Arkadaşlar test silikleşmeye başladığında çatlamak üzere ve çizgi gölge gibi olduğunda çatlamış oluyor zaten onu kasık ağrınızdanda anlarsınız nereden yum.olmuşsa sağ yada sol kasık ağrısı olur ,karın ağrısıda olabilir ve nasıl yumurtlarken şeffaf akıntı oluyorsa uzayan,,çatlayıncada beyaz bir akıntı ouşuyor yoğun yada suu şekildede olabilir.
herşey gönlünüze göre olsun...

Bizim problem testin silikleşmesi değil T çizgisinin yeterince koyulaşmadan silikleşmeye başlaması.. Testin prospektüsünde bile T nin daha koyu olması lazım diyor bizde o hiç olmadan silikleşti bu da kafa karıştırıcı bişey mesela benim iki gündür kasık ağrılarım var bence yumurtam daha çatlamadı hazırlık aşamasında şuan çünkü çatlasa dediğin sıvı gelir her ay olduğu gibi ben artık o sıvıyı bekleyecem test şuan bende bi işe yaramadı bence..

Daha yeni bitti 6 gun oldu bat ekim 14 canim

Oo senin daha umudu kesmen için çok erken, zaten genelde herkeste olan 14.günden sonraki günler yumurtlama günleri sen sakın pes etme devam et daha var asıl koyulağa gelmesine..ve de eğer yapabileceksen gün aşırı yani bi gün var bi gün yok çalışabilirsin şansın artar..

Cok sagol cnm ya icim ferahladi ilk defa kullaniyorum tam neyin ne oldugunuda cozemiyorum

kızlar bi söz vardı ya umutsuz , ümitsiz ekmek olmaz ..moral bozmak yok vardır herşeyde bir hayır. Benim yumurtlamayı geçtim bi de eşimle beraber olmak olamamak gibi bi sorunum var ayda bir ya görüşürüz ya görüşemeyiz ..en azından böle bi derdiniz yok inanın bu çok daha zor eşin yanında olmadan çook zor..o yüzden kocişleriniz yanınızda hissedince bırakmayın yapışın yakalarına ben bi gün yakaladım yapıştım valla ayıptır sölemesi olurmu olmazmı bilmiyorum beklemedeyim ,rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ,amiinn.

Değerlerim cok dusuk cikti galiba bebei kaybediyorum baska hastaneye gidiyoruz simdi dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…