sevilay bende şimdi hastaneden geliyorum benimde sağ taraımda sancı var benden de hormon testi aldılasr öğleden sonrada ultrasona bakıcaklar inşallah bişey çıkmaz çok morelim bozuldu bu hormon testi ne zaman çıkıyo anlamadım da salağın tekini koymuşlar azıcıkta yumuşak ne dediğide anlaşılmıyor off
Canim özele gittim adam bayagi bakti ultrasonla göremedi ama tahliller cikinca net cikar dedi dua edin erken gebeliktir yoksa sonlanir dedi rahim de kalinlasmamis muhtemelen yok hakkima hayirlisini versin rabbim
Yok canim bu öyle değil uç gebelik geçirdim anliyorum artik sanciyi nedemek istediginibebişin sana tutnuyo ondandır o ağrılar hayatımtahlillerinde güzel çıksın dualerımız seninle
Yok canim aksam üzeri olunca tahlile gore baktiririm hayatin ben alttan bakinca düşer inancına katilmiyorumalttan muayene yaptırdın mı peki sadece ultrasona mı baktılar
Progesteron hormonuna bakacaklarmis canim benimsaat 11.30 cikacak ama Dr sezeryana girecekmis bende uç bucukta cikacakmis
Canim özel hastane 11:30 cikar dedi ama Dr sezeryana girecekmis o yüzden öğleden sonra gidecemacilden giriş yapılırsa eğer 45 dkda çıkar.
ama acil diye girilmezse 3te çıkar
siz siz olun acilden isteyin kızlar.
Canim neden ultrasona girmedin sen bi girseydin belki seninki gozukecektialttan muayene yaptırdın mı peki sadece ultrasona mı baktılar
Canim özel hastane 11:30 cikar dedi ama Dr sezeryana girecekmis o yüzden öğleden sonra gidecem
Tamam canim resmi atarim alincavalla canım netten gönderebilirsen bana burada yanda kadın doğumcu var fikrini alayım.
adam beni her gün görmeye alıştı zaten :)
ben işyerinin karşısındaki polikiniğe gittim belki hala girip olduğum içindir biliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz çok moreli bozuldu zaten dün sancıdan sabaha kadar ağladım durdum gözlerimb i taraftan ağrıyor harap olmuş durumdayımYok canim aksam üzeri olunca tahlile gore baktiririm hayatin ben alttan bakinca düşer inancına katilmiyorum
öğleden sonra bakacaklar inşallah görünürCanim neden ultrasona girmedin sen bi girseydin belki seninki gozukecekti
dün akşamda sordum da cevap veren olmadı yineartık iyice silik oluyor ovulasyon testim bu ne demek oluyor bilen var mı acaba?
İnşallah birimiz guleriz benimki istemiyordu bir senedir ben istiyordum biugun bana kizdi kizdi anlatamam ya en az iki sene konuşmayacakmisim artik sizle sohbet ederim kizlarben işyerinin karşısındaki polikiniğe gittim belki hala girip olduğum içindir biliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz çok moreli bozuldu zaten dün sancıdan sabaha kadar ağladım durdum gözlerimb i taraftan ağrıyor harap olmuş durumdayım
Haberdar et bari sana mutlu olaydim canimmöğleden sonra bakacaklar inşallah görünür
canım beta hcg ölçecekler iki gün arayla.. şimdi kese gorunmez ki değerin 5000 lerde olması gerekiyor kese için.. lütfen dinlen, uzan bol sıvı al ve anneni filen çağır biri baksın sana bir kaç gün..Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
ikimizde sevinelim çok şükür eşim destekçim ama bu seferde kaybedersem yıkılırım gerçekten aynı şeyleri yaşamak istemiyorumİnşallah birimiz guleriz benimki istemiyordu bir senedir ben istiyordum biugun bana kizdi kizdi anlatamam ya en az iki sene konuşmayacakmisim artik sizle sohbet ederim kizlar
tmm cnm haber veririrmHaberdar et bari sana mutlu olaydim canimm
acilden giriş yapılırsa eğer 45 dkda çıkar.
ama acil diye girilmezse 3te çıkar
siz siz olun acilden isteyin kızlar.
Benim burada kimsem yok Esim ve oglumdan başka ve annemlere söyleyemem üzülürcanım beta hcg ölçecekler iki gün arayla.. şimdi kese gorunmez ki değerin 5000 lerde olması gerekiyor kese için.. lütfen dinlen, uzan bol sıvı al ve anneni filen çağır biri baksın sana bir kaç gün..
Benim burada kimsem yok Esim ve oglumdan başka ve annemlere söyleyemem üzülür
İnşallah haayatim zaten sözle yazistikca rahatliyorum inaninsvly biz varız kuzum sen hiç canını sıkma.
canımız bile Rabbimden emanet üzme kendini ben inanıyorum senin meleğin azıcık şaka yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?