ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim özele gittim adam bayagi bakti ultrasonla göremedi ama tahliller cikinca net cikar dedi dua edin erken gebeliktir yoksa sonlanir dedi rahim de kalinlasmamis muhtemelen yok hakkima hayirlisini versin rabbim

acilden giriş yapılırsa eğer 45 dkda çıkar.
ama acil diye girilmezse 3te çıkar
siz siz olun acilden isteyin kızlar.

Progesteron hormonuna bakacaklarmis canim benimsaat 11.30 cikacak ama Dr sezeryana girecekmis bende uç bucukta cikacakmis

canım inş. düşük olmaz tutunur sana,
ben de düşmek üzereymişim, annem hamile old. bile bilmiyormuş, hemen yatak istirahat ilaç kurtarmışlar...
umudunu yitirme Rabbim ol dedi mi oluyor..

Yok canim aksam üzeri olunca tahlile gore baktiririm hayatin ben alttan bakinca düşer inancına katilmiyorum
ben işyerinin karşısındaki polikiniğe gittim belki hala girip olduğum içindir biliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz çok moreli bozuldu zaten dün sancıdan sabaha kadar ağladım durdum gözlerimb i taraftan ağrıyor harap olmuş durumdayım

İnşallah birimiz guleriz benimki istemiyordu bir senedir ben istiyordum biugun bana kizdi kizdi anlatamam ya en az iki sene konuşmayacakmisim artik sizle sohbet ederim kizlar

Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
canım beta hcg ölçecekler iki gün arayla.. şimdi kese gorunmez ki değerin 5000 lerde olması gerekiyor kese için.. lütfen dinlen, uzan bol sıvı al ve anneni filen çağır biri baksın sana bir kaç gün..

İnşallah birimiz guleriz benimki istemiyordu bir senedir ben istiyordum biugun bana kizdi kizdi anlatamam ya en az iki sene konuşmayacakmisim artik sizle sohbet ederim kizlar
ikimizde sevinelim çok şükür eşim destekçim ama bu seferde kaybedersem yıkılırım gerçekten aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

acilden giriş yapılırsa eğer 45 dkda çıkar.
ama acil diye girilmezse 3te çıkar
siz siz olun acilden isteyin kızlar.

aciller gerçekten acil işler içindir tatlım.bu hayatta ölümle cebelleşen insanlar var.kaza,kalp krizi,beyin kanaması vs.....

canım beta hcg ölçecekler iki gün arayla.. şimdi kese gorunmez ki değerin 5000 lerde olması gerekiyor kese için.. lütfen dinlen, uzan bol sıvı al ve anneni filen çağır biri baksın sana bir kaç gün..
Benim burada kimsem yok Esim ve oglumdan başka ve annemlere söyleyemem üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…