canım inşallah kesin kendini üzmeyesin.
kızz seni topiğin fahri doktoru yapalım
yok cnm ama ilaç kullanyrm
yok ama ilaç kullanyrm olurm haftaya kadarbnde mi ondan alaym ? memnun kaldn mı ?
Evde yapicamevde yapılan testlerden mi yoksa hastanedemi yaptırcan???
Kaç cikti son değerin papatuaSlm kizlar acile gittim tekrar test yapyilar sonucunu bekliyorum hafif kasik agrilatim var Rabbin herseyin hayirlisini versin inşallah hersey ondan geliyo hamdolsun
Evde yapicam
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ...............................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ svly4414 ............................................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ hafizekbr .....................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne .......................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 .................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ...................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @smyyali .......................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE kecozz ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ...................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ....................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ...........................................................BAT 28 EYLÜL efe11 ............................................................BAT 28 EYLÜL - V vuslat13 .......................................................BAT 28 EYLÜL
nurgulu .........................................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ........................................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ...................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ...........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM dududada ......................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ......................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes .........................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ........................................................BAT 21 EKİM ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Yapma sinirlerin boşuna bozulmasinben test yapsam çıkar mı ki cuma kanda bile çıkmamıştı çıkmaz herhalde yarın sabah mı yapıyım yapmıyım mı ay ben napim
Tamamyap ama kendini üzme silik çıkıyo diye streslenceksen eğer yapmasan daha iyi olur kuzum.üzülmeni istemiyorum çok yordun kendini bu hafta
Yapma sinirlerin boşuna bozulmasin
Sen nerdesinçok haklısın canım yapmıcam günü bi geçsin bekliycem yapmıycam.
1 gün kalmış canım dayan geç döllenme ise çıkmaz şimdi moralin bozulurbenim de yarın bat ama evde test yapsam çıkar mı ki
sat 28 ağ
seni tebrik ediyorum canım adımın yanındaki smiley tam da halim yemek yeme konusunda
Asli hamilesin dedin cikti hayirlisi ile kizin tutunacak yazmissin kalbine kiz mi doğdu canimm1 gün kalmış canım dayan geç döllenme ise çıkmaz şimdi moralin bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?