ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Slm kizlar acile gittim tekrar test yapyilar sonucunu bekliyorum hafif kasik agrilatim var Rabbin herseyin hayirlisini versin inşallah hersey ondan geliyo hamdolsun

1. papatya_2014 ...............................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. svly4414 ............................................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. hafizekbr .....................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. vivianne .......................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. backspace55 .................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ...................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. @smyyali .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. kecozz ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. @murnur55 ...................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. lale-naren ....................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ...........................................................BAT 28 EYLÜL
  12. efe11 ............................................................BAT 28 EYLÜL
  13. V vuslat13 .......................................................BAT 28 EYLÜL
  14. nurgulu .........................................................BAT 29 EYLÜL
  15. A afrodit26 ........................................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ...................................................BAT 4 EKİM
  17. TIRMIK ...........................................................BAT 4 EKİM
  18. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  19. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  20. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  21. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  22. dududada ......................................................BAT 11 EKİM
  23. 21DAMLA ......................................................BAT 12 EKİM
  24. Z zeytin85 ........................................................BAT 12 EKİM
  25. @asyanes .........................................................BAT 13 EKİM
  26. @elalmami ........................................................BAT 15 EKİM
  27. Kedili0983 ........................................................BAT 21 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

yok cnm ama ilaç kullanyrm

yok ama ilaç kullanyrm olurm haftaya kadar bnde mi ondan alaym ? memnun kaldn mı ?

bugün bat günün ne durumdasın o yüzden sordum.hala beklemedeysen bu güzel bi haber sayılır.durumunu en kısa zamanda bildir bana şekerim merak ettim fazla online olmuyosun galiba

seni tebrik ediyorum canım adımın yanındaki smiley tam da halim yemek yeme konusunda

ben test yapsam çıkar mı ki cuma kanda bile çıkmamıştı çıkmaz herhalde yarın sabah mı yapıyım yapmıyım mı ay ben napim

Selam bacilarim...
Ovulasyon testi kullananlardan biri bana ozelden ulssabilir mi acaba !!!
Elinde testi kalmamis durumu iyi olmayan olursa daha iyi olur ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…