ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cumarteai 230 du sabahki testte 302 cikti ve hafif agrim var baska hastaneye geldim bekliyorumm doktur dis gebelik bile.olabilir dedi anlican yikilmis bi vaziyette aglaya aglaya bekliyorum
Canim korkma ama ayni hastanede ölçüm yaptir başka hastanenin değerleride değişebiliyor bazen

Papatya ve Sevilay inş güzel sonuçlar alırsınız ve bebeğimiz bizimle kalır. Ama öncelikle uzulup strese girmek yok

Kızlar ya babannem bana hep derki hacamat yaptir ve bal, polen, arı sütü karışımı ye.onunda 4 yıl bebeği olmamış bunları yaptirmis ve hamile kalmış.bidaki ay ben bunları denesem mi diyorum. Ama hacamat i kime yaptiracagim ki istanbulda ?

hacamat ?

Hamile kalmak için bazı bölgelere kupa kapatıp sonra kan akitiyolar eksi tabirle bardak çekme burdaki komsum gidiyor banda tavsiye etti ana erkek olduğu için istemiyorum kadın arıyorum ama bulamadım

hımmm normal kupa çekmek gibi sırttan yapılıyo demi? peki hamilelik için ne gibi bi etkisi oluyo??? çok mu sordum bilmediğimden be şekerim

hımmm normal kupa çekmek gibi sırttan yapılıyo demi? peki hamilelik için ne gibi bi etkisi oluyo??? çok mu sordum bilmediğimden be şekerim
Bu sirttan değil belden yapılıyor Muş. Bazı kadınlarda bel boşluğu diye bi tabir var ondan bebek olmuyormus. Eskiden çoğu kadın hacamati yaptiriyormus. Zaten sunnetmis yaptırmak peygamber efendimiz her ay yaptiriyormus. Bende bukadarini biliyorum. Netden araştırdım bunu yaptırıp hamile kalan bayagi var.

Idrar tahlili yapmayın kankalar bence idrar testi en az 10 gün geçmeden sonucu kesin vermiyor. Hemşire arkadaş da öyle dedi bugün ben yine duramadim test yaptım negatif yine moral yerlerde ... hemşire arkadaş öyle diyince biraz daha düzeldim şimdi.

Kizlar ovi testim bugünkü :/ bat a 3 gün var ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 2014-09-23 17.34.57.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…