- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Valla içimden öyle geldi ne bilim yazdıktan sonra fark ettim :)Asli hamilesin dedin cikti hayirlisi ile kizin tutunacak yazmissin kalbine kiz mi doğdu canimm
Bebeğim tutunsun da hayirlisi ileValla içimden öyle geldi ne bilim yazdıktan sonra fark ettim :)
Cumarteai 230 du sabahki testte 302 cikti ve hafif agrim var baska hastaneye geldim bekliyorumm doktur dis gebelik bile.olabilir dedi anlican yikilmis bi vaziyette aglaya aglaya bekliyorumKaç cikti son değerin papatua
Sen nerdesinvivianne bugün test sonucumu alirken kizin biride HCG yaptirayim diyordu senmisin yoksaaaa
Canim korkma ama ayni hastanede ölçüm yaptir başka hastanenin değerleride değişebiliyor bazenCumarteai 230 du sabahki testte 302 cikti ve hafif agrim var baska hastaneye geldim bekliyorumm doktur dis gebelik bile.olabilir dedi anlican yikilmis bi vaziyette aglaya aglaya bekliyorum
Oyle yapiyorum simdi tskler sagolCanim korkma ama ayni hastanede ölçüm yaptir başka hastanenin değerleride değişebiliyor bazen
Allah razi olsun cok tskler herseyin hayirlisipapatya_2014 canım kendini üzmemeye dualarım seninle tutunacak inşallah.
Sağol canimm yatiyorum bol bolsvly4414 canım test sonucunu gördüm hayırlısı ile değerin katlanacak inşallah hep iyi düşün bol bol dinlen :)
Papatya neolur ağlama Allah'ın izni ile bebiş tutunacak sen sakın o güzel Yüreğini karartma iyi olucak hersey ben inanıyorum bunaAllah razi olsun cok tskler herseyin hayirlisi
Kızlar ya babannem bana hep derki hacamat yaptir ve bal, polen, arı sütü karışımı ye.onunda 4 yıl bebeği olmamış bunları yaptirmis ve hamile kalmış.bidaki ay ben bunları denesem mi diyorum. Ama hacamat i kime yaptiracagim ki istanbulda ?
Hamile kalmak için bazı bölgelere kupa kapatıp sonra kan akitiyolar eksi tabirle bardak çekmehacamat ?
Hamile kalmak için bazı bölgelere kupa kapatıp sonra kan akitiyolar eksi tabirle bardak çekmeburdaki komsum gidiyor banda tavsiye etti ana erkek olduğu için istemiyorum kadın arıyorum ama bulamadım
Bu sirttan değil belden yapılıyor Muş. Bazı kadınlarda bel boşluğu diye bi tabir var ondan bebek olmuyormus. Eskiden çoğu kadın hacamati yaptiriyormus. Zaten sunnetmis yaptırmak peygamber efendimiz her ay yaptiriyormus. Bende bukadarini biliyorum. Netden araştırdım bunu yaptırıp hamile kalan bayagi var.hımmm normal kupa çekmek gibi sırttan yapılıyo demi? peki hamilelik için ne gibi bi etkisi oluyo??? çok mu sordum bilmediğimden be şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?