Bu sirttan değil belden yapılıyor Muş. Bazı kadınlarda bel boşluğu diye bi tabir var ondan bebek olmuyormus. Eskiden çoğu kadın hacamati yaptiriyormus. Zaten sunnetmis yaptırmak peygamber efendimiz her ay yaptiriyormus. Bende bukadarini biliyorum. Netden araştırdım bunu yaptırıp hamile kalan bayagi var.
Kizlar ovi testim bugünkü :/ bat a 3 gün var ne diyorsunuz?
Kizlar Dr olan varmi bi soracak telefon la falan progesteron degerim neyi ifade ediyor diye
Canimm evet sor erkenden senden cevap bekliyirumcanim dr a yarin sorabilirim istersen.
Darisi bana inşallah canimRabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
Rabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
Canimm evet sor erkenden senden cevap bekliyirum
Allahım bu nası manyaklık yanlış teste bakıp seni bu kadar üzmeye ne hakları var.. Şükürler olsun ki güzel haber aldın canım inşallah da sorunsuz devam edicek hamileliğin :)Rabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
Aminn cnm insallah darisi sana tum herkese olsunDarisi bana inşallah canim
Ayyyy bebegimmm innnsallahhh yaaakız sen hamilesin valla hamilesin
ah canım ahh bide bana sor acilin önnde tam 2 saat bekledik eşimle ama ikimizdehiç knşmuyoruz gelen herkes hamile morelim bozuldukça ağlıyorum bozuldukça resmen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kadın değeri söyleyince boğazına atlıcaktım resmen çok şükür sana rabbim diye bağırdığımı biliyorumşükürler olsun mutlu haber aldıkheyecanla pc balında haber bekliyodum... bugün kendinide bizide çok üzdün be kuşum ama şimdide mutlu ettin allah bebeğini ve seni nazarlardan sakınsın
Çok sevindim tatlisss bebis bizimle yaaneAminn cnm insallah darisi sana tum herkese olsun
Ayyyy bebegimmm innnsallahhh yaaaidrarda bişiy yok ama bakalimmm
yemin ediyorum orayı bombalasam yeridir kadın bana beta yerine östradiol diye bi teste bakmış bende acilde beklerden son 0 dk da tekrar bi bakıyım diye aldım orda gördüm dr a sordum onun gebelikle alakası yok o hormonal bi test dedi diyemedim başka yerde böyle çıkmış diye böyle bi test duydum dedim sadece gerizekalılar ama yarın işe bi gdiyim soracam ben onlara okumuş öküzlerAllahım bu nası manyaklık yanlış teste bakıp seni bu kadar üzmeye ne hakları var.. Şükürler olsun ki güzel haber aldın canım inşallah da sorunsuz devam edicek hamileliğin :)
ah canım ahh bide bana sor acilin önnde tam 2 saat bekledik eşimle ama ikimizdehiç knşmuyoruz gelen herkes hamile morelim bozuldukça ağlıyorum bozuldukça resmen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kadın değeri söyleyince boğazına atlıcaktım resmen çok şükür sana rabbim diye bağırdığımı biliyorum
amin canım inşallahh çok şükür rabbime bu mutluluğu herkese yaşatsınÇok sevindim tatlisss bebis bizimle yaanesüper darısı inşallah Sevilay ve sırasıyla bizim basimiza
öyle canım çok şükür değerler hatta çok fazla bile yükselmiş dedi beklediğimizden yüksek dedi ohh dedim yarabbimayyy kıyamam sana yaa...geç olsun bizim olsun demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?