ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hımmm bilen biri bulmak lazım bizim buralarda zor aileden biri ön ayak olmazsa ben yanlız başıma bilemem ki.keşke yaptırsakta fayda görsek

Kizlar Dr olan varmi bi soracak telefon la falan progesteron degerim neyi ifade ediyor diye

Rabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925 rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh

şükürler olsun mutlu haber aldık heyecanla pc balında haber bekliyodum... bugün kendinide bizide çok üzdün be kuşum ama şimdide mutlu ettin allah bebeğini ve seni nazarlardan sakınsın

Canimm evet sor erkenden senden cevap bekliyirum

tmm cnm boslugu bulup dalarim odaya :) ama muhim bise degildir cunku teste bakti sadece degerin katlanmasi gerek erken gebelik dedi. 3 haftalik falan sanirim srninki csnim. Ama yat agir is yapma dinlen guzel guzrl seyler ye ::)

Rabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925 rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
Allahım bu nası manyaklık yanlış teste bakıp seni bu kadar üzmeye ne hakları var.. Şükürler olsun ki güzel haber aldın canım inşallah da sorunsuz devam edicek hamileliğin :)

şükürler olsun mutlu haber aldık heyecanla pc balında haber bekliyodum... bugün kendinide bizide çok üzdün be kuşum ama şimdide mutlu ettin allah bebeğini ve seni nazarlardan sakınsın
ah canım ahh bide bana sor acilin önnde tam 2 saat bekledik eşimle ama ikimizdehiç knşmuyoruz gelen herkes hamile morelim bozuldukça ağlıyorum bozuldukça resmen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kadın değeri söyleyince boğazına atlıcaktım resmen çok şükür sana rabbim diye bağırdığımı biliyorum

Allahım bu nası manyaklık yanlış teste bakıp seni bu kadar üzmeye ne hakları var.. Şükürler olsun ki güzel haber aldın canım inşallah da sorunsuz devam edicek hamileliğin :)
yemin ediyorum orayı bombalasam yeridir kadın bana beta yerine östradiol diye bi teste bakmış bende acilde beklerden son 0 dk da tekrar bi bakıyım diye aldım orda gördüm dr a sordum onun gebelikle alakası yok o hormonal bi test dedi diyemedim başka yerde böyle çıkmış diye böyle bi test duydum dedim sadece gerizekalılar ama yarın işe bi gdiyim soracam ben onlara okumuş öküzler

ayyy kıyamam sana yaa... geç olsun bizim olsun demiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…