ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bununla gecmis olsun canim! Insallah artik en ufak sorun olmadan sagliklica alirsin kucagina bebisini

Rabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925 rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
hadi hayırlı olsun ,meraktan bilgisayrı bırakıp kalkamadım öğlenden beri çok sevindiiiiiim

bugün bat günün ne durumdasın o yüzden sordum.hala beklemedeysen bu güzel bi haber sayılır.durumunu en kısa zamanda bildir bana şekerim merak ettim fazla online olmuyosun galiba
calısyrm cnm vakit oldkca grmeye calısıyrm ah kuzum ya dün kan tetsi yaptrdm negatif cıktı biliydm zten hamile olmadgmı ondan beklemedm smdi ilaç kullanyrm adet söktürücü olurm 1 haftaya kadar inş

ya kizlar iyice pimpirikli birsey oldum BIR SORU m olacak simdi basim acayip agriyor bugun is yerinde cok yoruldum uykusuzdum da zaten . gelince uyudum dinlendim ama gecmedi yemek bile yapamadim sizce bi agri kesici icsem mi majezik var evde artik dayanamiyorum

yani belki bebek varsa zarari olur mu asil onu soracaktim

bu arada hamilelikte majezik alınmıyor .parol kullanılabiliyo diye biliyorum.. parol etkisi az bi ağrı kesici yinede hamilelikte doktorun verdiği dışında bi ilaç kullanmayın denir o yüzden parolu sölemekle beraber, ağrını dinleme kendi kendini tedavi etmeye çalış derim canım ben geçmiş olsun

Kizlar arkadasimina Dr nu arattirdim normal bu dedi geç döllenme olabilir iki gün sonra yaptirsin yine progestan icebilir değeri düşük demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…