Bununla gecmis olsun canim! Insallah artik en ufak sorun olmadan sagliklica alirsin kucagina bebisiniyemin ediyorum orayı bombalasam yeridir kadın bana beta yerine östradiol diye bi teste bakmış bende acilde beklerden son 0 dk da tekrar bi bakıyım diye aldım orda gördüm dr a sordum onun gebelikle alakası yok o hormonal bi test dedi diyemedim başka yerde böyle çıkmış diye böyle bi test duydum dedim sadece gerizekalılar ama yarın işe bi gdiyim soracam ben onlara okumuş öküzler
aminn cnm inşallah darısı hepinize olsun gerçekten tüm kalbimle söylüyorum ve inanıyorum bu bebişler buraya gelecekBununla gecmis olsun canim! Insallah artik en ufak sorun olmadan sagliklica alirsin kucagina bebisini
hadi hayırlı olsun ,meraktan bilgisayrı bırakıp kalkamadım öğlenden beri çok sevindiiiiiimRabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
calısyrm cnm vakit oldkca grmeye calısıyrmbugün bat günün ne durumdasın o yüzden sordum.hala beklemedeysen bu güzel bi haber sayılır.durumunu en kısa zamanda bildir bana şekerim merak ettim fazla online olmuyosun galiba
kac gün gecti cnm ? kan testi yaptrdgnda kac gun gecmsti ?ben test yapsam çıkar mı ki cuma kanda bile çıkmamıştı çıkmaz herhalde yarın sabah mı yapıyım yapmıyım mı ay ben napim
Allah razı olsun cnm Allah sizede hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah canımhadi hayırlı olsun ,meraktan bilgisayrı bırakıp kalkamadım öğlenden beri çok sevindiiiiiim
calısyrm cnm vakit oldkca grmeye calısıyrmah kuzum ya dün kan tetsi yaptrdm negatif cıktı biliydm zten hamile olmadgmı ondan beklemedm smdi ilaç kullanyrm adet söktürücü olurm 1 haftaya kadar inş
Cok kisi mi var 27sinde bat bekleyen? :)bu ay çıkana kadar son günlerimiz çok hareketli geçecek.özellikle 27 eylülgazamız mübarek olsun şimdiden
ya kizlar iyice pimpirikli birsey oldum BIR SORU m olacak simdi basim acayip agriyor bugun is yerinde cok yoruldum uykusuzdum da zaten . gelince uyudum dinlendim ama gecmedi yemek bile yapamadim sizce bi agri kesici icsem mi majezik var evde artik dayanamiyorum
Internetten bir baksan canim majezik hamilelikte alinabiliniyor mu diye, benim migrenim var ben hamilelikte alimi guvenli olan agrikesicilerden mecburen kullaniyorumyani belki bebek varsa zarari olur mu asil onu soracaktim
amin canım sağol.Allah razı olsun cnm Allah sizede hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah canım
Internetten bir baksan canim majezik hamilelikte alinabiliniyor mu diye, benim migrenim var ben hamilelikte alimi guvenli olan agrikesicilerden mecburen kullaniyorum
Şükürler olsun Allah bebişlerimizi koruyorRabbume cok sukur kurban.oldugum dualarimi geri cevirmesi. Birincede gittigim hastanede yanlia tahlile bakip 300 demisler simdi baktirdim 925rabbine cok sukur iki gun sonra keseyi goruce insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?