tamam o zaman yapsan da sabahki testi çok dikkate alma akşamkini yükle bakalım birlikte tamamTamam çok teşekkürler ben çok tez canlıyım meraktan gene yaparım ama söz dinlemeye çalışıcam
canm sen saat kaçta yapıyorsun bu testleri akşam 3ile 5 arasında yapman gerekiyo ve 1den sonra sıvı almaman gerek evet yumurtlamış olabilirsin ama test saati ve idrardaki lh hormonunun yoğunluğu da bu testin sonucunu etkiler yapmaya devam et bakalım ne olacak ama dediğim şekilde dene
Dun bir saat kadar agrim oldu sol tarafimda o zaman anladim bencanm sen saat kaçta yapıyorsun bu testleri akşam 3ile 5 arasında yapman gerekiyo ve 1den sonra sıvı almaman gerek evet yumurtlamış olabilirsin ama test saati ve idrardaki lh hormonunun yoğunluğu da bu testin sonucunu etkiler yapmaya devam et bakalım ne olacak ama dediğim şekilde dene
öyle deme canm burda biçok kadın bu şekilde söledi sonra bi baktı hamile:)Catlamadiysa da yine degerlendirecegim artik kaybettiğimiz bir şey yok canlar artik hayirlisi ne yapalim
Zaten bu ay pek bi umut yok diğer ay gibi değilim
Ne bileyim artik gerçekten gecemn ay sanki hamileyim diye düşündüm ama simdi hicc olamayacagim gibi umudumuz tam ama istek yok galibaöyl
öyle deme canm burda biçok kadın bu şekilde söledi sonra bi baktı hamile:)
Canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz gecen ay bende çok umutluydum hatta konular bile açtım acaba hamişmiyim diye ama olmadı .. Bak burda hepimiz birbirimizi bulduk merak etme hepimiz hamiş olup bu konuyu kapatıcaz merak etmeNe bileyim artik gerçekten gecemn ay sanki hamileyim diye düşündüm ama simdi hicc olamayacagim gibi umudumuz tam ama istek yok galiba
Insallah jakkimizda ne hayirlisi ise olsunCanım benim aynı duyguları paylaşıyoruz gecen ay bende çok umutluydum hatta konular bile açtım acaba hamişmiyim diye ama olmadı .. Bak burda hepimiz birbirimizi bulduk merak etme hepimiz hamiş olup bu konuyu kapatıcaz merak etme
İnşallah hamişsindir , sonuç olumsuz olursada üzülme burda beraber testimizi yapıp paylaşıyoruz sende bizle yaparsınBende ikk defa yazıyorum. 1 senelik evliyiz korunmayı yeni bıraktık. 1 eylülde reglim bitti o günden beri korunmuyoruz. Bende hamile kalmak istiyorum :) bu arada önceden hiç sanki ad olacakmışım gibi kasiklarım ağrımazdı belimde aynı şekilde ağrıyor psikolojik midir, reglimin gününü bekliyorum yoksa deli ii test yapasım geliyor heyecandan:) ilk denemem bakalım inşallah olur..
Canim daha erken degikmi adet gunun ne zaman senin yumurtlama gunun yakimdir o yuzden agrin vardirBende ikk defa yazıyorum. 1 senelik evliyiz korunmayı yeni bıraktık. 1 eylülde reglim bitti o günden beri korunmuyoruz. Bende hamile kalmak istiyorum :) bu arada önceden hiç sanki ad olacakmışım gibi kasiklarım ağrımazdı belimde aynı şekilde ağrıyor psikolojik midir, reglimin gününü bekliyorum yoksa deli ii test yapasım geliyor heyecandan:) ilk denemem bakalım inşallah olur..
Biraz acik sankibiz bunu beceremedik ne dersin bende 16da yapacam
valla bende anlamadım bu işi.. bu ay başaramazsak ben paraya kıyıp bir şekil o clearblue yu alıcam .. hani sana yazmıştım ya resmini koymuştum..çok pahalı ama bu çizgiler psikolojimi bozdu ..bu gün eşimin vardiyası var adamı sabah aradım koş gel eve benim yumurtam çatladı diye 2mizinde isiniri bozuldu gülmeye başladık..gelemedi tabi ..yani hale bak ...Biraz acik sankibiz bunu beceremedik ne dersin bende 16da yapacam
Bende almayaagim memelekete gidecegim cunku aryik relaxx kasima artik ama kasim yumurtlsma donemi yokum aralikkk gelecek artikvalla bende anlamadım bu işi.. bu ay başaramazsak ben paraya kıyıp bir şekil o clearblue yu alıcam .. hani sana yazmıştım ya resmini koymuştum..çok pahalı ama bu çizgiler psikolojimi bozdu ..bu gün eşimin vardiyası var adamı sabah aradım koş gel eve benim yumurtam çatladı diye 2mizinde isiniri bozuldu gülmeye başladık..gelemedi tabi ..yani hale bak ...
aslında bebek yapma konusunda relaksdurumdayım yani kafaya takmıyorum .. ama bu testin çizgileri beni sinir ettiBende almayaagim memelekete gidecegim cunku aryik relaxx kasima artik ama kasim yumurtlsma donemi yokum aralikkk gelecek artik
Bende senin gibiyim aman hayirlisi insallah bende simdi aksam dort olsun diye bekliyorumpuffffffffaslında bebek yapma konusunda relaksdurumdayım yani kafaya takmıyorum .. ama bu testin çizgileri beni sinir ettibu ay olmazsa eşim ürologa gidecek ... ben tüm kontrollerimi oldum çünkü geçen ay..hani bebiş yapmadan bir baktırdım kist mist yada yumurtalık tıkalımı vs.. diye .. offf Allah yardımıcımız olsun ..
16 Eylük, olabilir testte yumuttlama tarihim 2 ile 7 arası yazıyor zaten ben evham yapıyorum:)Canim daha erken degikmi adet gunun ne zaman senin yumurtlama gunun yakimdir o yuzden agrin vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?