ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ben 12 gibi yapiyorum sabah sekizde kahvalti yapiyorum sonra bisey icmiyorum öyle yapiyorum yarin dört gibi yapari. M o zaman

Dun bir saat kadar agrim oldu sol tarafimda o zaman anladim ben

Catlamadiysa da yine degerlendirecegim artik kaybettiğimiz bir şey yok canlar artik hayirlisi ne yapalim
Zaten bu ay pek bi umut yok diğer ay gibi değilim

öyl
Catlamadiysa da yine degerlendirecegim artik kaybettiğimiz bir şey yok canlar artik hayirlisi ne yapalim
Zaten bu ay pek bi umut yok diğer ay gibi değilim
öyle deme canm burda biçok kadın bu şekilde söledi sonra bi baktı hamile:)

Ne bileyim artik gerçekten gecemn ay sanki hamileyim diye düşündüm ama simdi hicc olamayacagim gibi umudumuz tam ama istek yok galiba
Canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz gecen ay bende çok umutluydum hatta konular bile açtım acaba hamişmiyim diye ama olmadı .. Bak burda hepimiz birbirimizi bulduk merak etme hepimiz hamiş olup bu konuyu kapatıcaz merak etme

Insallah jakkimizda ne hayirlisi ise olsun

Bende ikk defa yazıyorum. 1 senelik evliyiz korunmayı yeni bıraktık. 1 eylülde reglim bitti o günden beri korunmuyoruz. Bende hamile kalmak istiyorum :) bu arada önceden hiç sanki ad olacakmışım gibi kasiklarım ağrımazdı belimde aynı şekilde ağrıyor psikolojik midir, reglimin gününü bekliyorum yoksa deli ii test yapasım geliyor heyecandan:) ilk denemem bakalım inşallah olur..

İnşallah hamişsindir , sonuç olumsuz olursada üzülme burda beraber testimizi yapıp paylaşıyoruz sende bizle yaparsın

Günaydın kızlar ..akşam 17 gibi yapmam lazımdı ama ben dayanamadım yaptım testi sanki düne göre 2.çizgi daha açık mı? bana mı öyle geliyor ?? sizce yumurtam çatladımı yoksa çatlamak üzeremi ? offf içimde deli sorular Allahını seven üzerime jinekolog atsın :)

Canim daha erken degikmi adet gunun ne zaman senin yumurtlama gunun yakimdir o yuzden agrin vardir

Biraz acik sankibiz bunu beceremedik ne dersin bende 16da yapacam

Biraz acik sankibiz bunu beceremedik ne dersin bende 16da yapacam
valla bende anlamadım bu işi.. bu ay başaramazsak ben paraya kıyıp bir şekil o clearblue yu alıcam .. hani sana yazmıştım ya resmini koymuştum..çok pahalı ama bu çizgiler psikolojimi bozdu ..bu gün eşimin vardiyası var adamı sabah aradım koş gel eve benim yumurtam çatladı diye 2mizinde isiniri bozuldu gülmeye başladık..gelemedi tabi ..yani hale bak ...

Bende almayaagim memelekete gidecegim cunku aryik relaxx kasima artik ama kasim yumurtlsma donemi yokum aralikkk gelecek artik

Bende almayaagim memelekete gidecegim cunku aryik relaxx kasima artik ama kasim yumurtlsma donemi yokum aralikkk gelecek artik
aslında bebek yapma konusunda relaksdurumdayım yani kafaya takmıyorum .. ama bu testin çizgileri beni sinir etti bu ay olmazsa eşim ürologa gidecek ... ben tüm kontrollerimi oldum çünkü geçen ay..hani bebiş yapmadan bir baktırdım kist mist yada yumurtalık tıkalımı vs.. diye .. offf Allah yardımıcımız olsun ..

Bende senin gibiyim aman hayirlisi insallah bende simdi aksam dort olsun diye bekliyorumpuffffffff

Canim daha erken degikmi adet gunun ne zaman senin yumurtlama gunun yakimdir o yuzden agrin vardir
16 Eylük, olabilir testte yumuttlama tarihim 2 ile 7 arası yazıyor zaten ben evham yapıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…