ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

K
Kacli aldin adetin kaç gün sürüyor

Tatlım tekrar yaparmısın testi bir daha kontrol edelim ..

GUNAYDINNNNNNNNB DUNYAAAAAAA GUZELLERIIIIII KDili asli neden erken yaptin yurtdisndamisin sen bakalim ne olavak bizimde bugun mola gunumuz hakkimiz ds hayirlisi bir saate benumde test gekiyor bekleyin
Bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ilişki .. Ay ne bilim bu testlerede güveneniyorum en iyisi hem testleri yapıyorum hemde günaşırı ilişki yapıyorum .. Ama bu ay kafam daha rahat hayırlara vesile olsun

Canim yine ayni 11 den sonra hic birşey icmedim durum bu ama yapmaya devam edeceğim

Canim yine ayni 11 den sonra hic birşey icmedim durum bu ama yapmaya devam edeceğim
Iyiki dünü degerlendirmişsin demekki erken yumurtlayın ama yapmaya devam et neolur ne olmaz gün aşırı ilişkiyede devam et hadi inşallah ben umutluyum bizimle ilgili

canm bu yarın daha da koyulaşır muhtemelen yarın en koyuyu görürsün..çalışma yap:)

canm önceki günlerin resimlerini de eklersen yorum yapabilirim daha net

canm bu yarın daha da koyulaşır muhtemelen yarın en koyuyu görürsün..çalışma yap:)

canm önceki günlerin resimlerini de eklersen yorum yapabilirim daha net
Canım çok saol günaşırı devam ediyorum Svly44 ün diğer testleri önceki sayfalarda var her gün koyuyor düzenli bi incelermisiniz çok merak ediyordu

Sendemi ovulasyon testi yapıyorsun sende durumlar nedir?
ben 31 ağustos-1 eylül' de koyu çift çizgiyi gördüm, ertesi sabah silinmeye başlamıştı o zamanı değerlendirdik canım beklemedeyim. ovulasyon testleriyle ilgili çook şey okudum ve 2-3 ay kullandım. daha önceleri koyu çizgiyi görünce o gün deneyip bırakmıştım ve sonra araştırınca silindiği zaman ilişki olması gerektiğini öğrendim. bu ay öyle denedik bakalım hayırlısı Allah'tan.

Âmin canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz meleklerinize

Eki Görüntüle 1229529 Bu benim regl altinci gunu yaptigim test

Gunaydin fistiklar nasilsinizz

gunaydin kizlar sagolun umut oluyorsunuz bize

Gunaydin benim ki belirginleşmeye niyetli mi bilmem ama bende umut tam

Merhaba canalr biugunku test günün yaklastigini söylüyor galiba sizce ?????
canm sen saat kaçta yapıyorsun bu testleri akşam 3ile 5 arasında yapman gerekiyo ve 1den sonra sıvı almaman gerek evet yumurtlamış olabilirsin ama test saati ve idrardaki lh hormonunun yoğunluğu da bu testin sonucunu etkiler yapmaya devam et bakalım ne olacak ama dediğim şekilde dene

Kızlar sabah yumurtlayacağımı anlayınca 6 saatte 1 test yapmaya başladım ..
bu son durum görebilinicekmi bilmiyorum ama 2.çizgi sabahki teste göre iyice koyulaştı .. sizede bilgi olsun diye paylaşıyorum hemde yorum bekliyorum ..

canm C çizgin çok koyu değil onunla kıyaslarsak da bu test yarın olacak gbi duruyor T çizgin hala ince gibi..kalınlaşmalı

bak şimdi benm yüklediklerim benm teslerim 13. gün pozitif oldu senin bu testin benm 12. günle aynı canm yarın da yap testini yarın koyulaşır sanıyorum ..

Eklentiler

• $DSCN2634.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 96
bak şimdi benm yüklediklerim benm teslerim 13. gün pozitif oldu senin bu testin benm 12. günle aynı canm yarın da yap testini yarın koyulaşır sanıyorum ..
Yarın sabah kalktığımda ve akşam üzeri bu saatlerde gene yapıcam suan rahim civarı ağrı var adet başlangıcı gibi hafif

Yarın sabah kalktığımda ve akşam üzeri bu saatlerde gene yapıcam suan rahim civarı ağrı var adet başlangıcı gibi hafif
canm sabah yapma testi günde 2 kez yapmana da gerek yok akşam üzeri 3 yada 4 te yap 12den sonra da su vs içme tuv. çıkma öyle yap canm en doğru sonucu verir sana test 1 kez bu şekilde yapman yeterli kaçırmazsın yumurtayı merak etme :)

Tamam çok teşekkürler ben çok tez canlıyım meraktan gene yaparım ama söz dinlemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…