Kacli aldin adetin kaç gün sürüyorArkadaslar bende ovulasyon testi aldim ama nasil kullanacagimi bilmiyorum.yani normal gebelik testi gibi hatta fazla aldjm adetmden hemen sonra baslicam insallah.yalniz fotograflarda gordum biraz belirgin olunca neolacak.yani illa ki koyu cift cizgi mi olmali. o gun mu iliski olacak
Benim test siliklesti bir baksana arkadasimcanm belirdiyse de daha vardır 2 3 gün ya aynı koyulukta oalacak çizgiler ya da T Cden daha koyu olacak devam et yapmaya
Tatlım tekrar yaparmısın testi bir daha kontrol edelim ..
Bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ilişki .. Ay ne bilim bu testlerede güveneniyorum en iyisi hem testleri yapıyorum hemde günaşırı ilişki yapıyorum .. Ama bu ay kafam daha rahat hayırlara vesile olsunGUNAYDINNNNNNNNB DUNYAAAAAAA GUZELLERIIIIII KDili asli neden erken yaptin yurtdisndamisin sen bakalim ne olavak bizimde bugun mola gunumuz hakkimiz ds hayirlisi bir saate benumde test gekiyor bekleyin
Sendemi ovulasyon testi yapıyorsun sende durumlar nedir?evet canım. aynen devam:)
20li aldim.normalde 28-29gunde oluyordum.ama 2ay once kurtaj oldum 2.adetimdeyim suan ve 29.gunde oldum sanirim eski duzenim geri donduK
Kacli aldin adetin kaç gün sürüyor
Iyiki dünü degerlendirmişsin demekki erken yumurtlayın ama yapmaya devam et neolur ne olmaz gün aşırı ilişkiyede devam et hadi inşallah ben umutluyum bizimle ilgili
canm bu yarın daha da koyulaşır muhtemelen yarın en koyuyu görürsün..çalışma yap:)Günaydın güzeller
kızlar sanırım yumurtlamama çok az kaldı .. svly44 yüksek ihtimalle senin testinde benimle aynı durumda olacak bu gün mola günü bizde 7.de(pazar) ve 9.da (salı) gene devam .. tarihleri doğrumu tespit ettim bilmiyorum ama mutlaka 1 gün kocanız dinlenmeli 1 gün birliktelik olmalı dedi dr..offf off kızlar sizde yorum yapın ne yapayım test bu haldeyken
canm önceki günlerin resimlerini de eklersen yorum yapabilirim daha net
Canım çok saol günaşırı devam ediyorumcanm bu yarın daha da koyulaşır muhtemelen yarın en koyuyu görürsün..çalışma yap:)
canm önceki günlerin resimlerini de eklersen yorum yapabilirim daha net
tamam tatlım bakarım şimdi:)Canım çok saol günaşırı devam ediyorumSvly44 ün diğer testleri önceki sayfalarda var her gün koyuyor düzenli bi incelermisiniz çok merak ediyordu
ben 31 ağustos-1 eylül' de koyu çift çizgiyi gördüm, ertesi sabah silinmeye başlamıştı o zamanı değerlendirdik canım beklemedeyim. ovulasyon testleriyle ilgili çook şey okudum ve 2-3 ay kullandım. daha önceleri koyu çizgiyi görünce o gün deneyip bırakmıştım ve sonra araştırınca silindiği zaman ilişki olması gerektiğini öğrendim. bu ay öyle denedik bakalım hayırlısı Allah'tan.Sendemi ovulasyon testi yapıyorsun sende durumlar nedir?
Âmin canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz meleklerinizeben 31 ağustos-1 eylül' de koyu çift çizgiyi gördüm, ertesi sabah silinmeye başlamıştı o zamanı değerlendirdik canım beklemedeyim. ovulasyon testleriyle ilgili çook şey okudum ve 2-3 ay kullandım. daha önceleri koyu çizgiyi görünce o gün deneyip bırakmıştım ve sonra araştırınca silindiği zaman ilişki olması gerektiğini öğrendim. bu ay öyle denedik bakalım hayırlısı Allah'tan.
Eki Görüntüle 1229529 Bu benim regl altinci gunu yaptigim test
canm sen saat kaçta yapıyorsun bu testleri akşam 3ile 5 arasında yapman gerekiyo ve 1den sonra sıvı almaman gerek evet yumurtlamış olabilirsin ama test saati ve idrardaki lh hormonunun yoğunluğu da bu testin sonucunu etkiler yapmaya devam et bakalım ne olacak ama dediğim şekilde dene
Yarın sabah kalktığımda ve akşam üzeri bu saatlerde gene yapıcam suan rahim civarı ağrı var adet başlangıcı gibi hafifbak şimdi benm yüklediklerim benm teslerim 13. gün pozitif oldu senin bu testin benm 12. günle aynı canm yarın da yap testini yarın koyulaşır sanıyorum ..
canm sabah yapma testi günde 2 kez yapmana da gerek yok akşam üzeri 3 yada 4 te yap 12den sonra da su vs içme tuv. çıkma öyle yap canm en doğru sonucu verir sana test 1 kez bu şekilde yapman yeterli kaçırmazsın yumurtayı merak etme :)Yarın sabah kalktığımda ve akşam üzeri bu saatlerde gene yapıcam suan rahim civarı ağrı var adet başlangıcı gibi hafif
Tamam çok teşekkürler ben çok tez canlıyım meraktan gene yaparım ama söz dinlemeye çalışıcamcanm sabah yapma testi günde 2 kez yapmana da gerek yok akşam üzeri 3 yada 4 te yap 12den sonra da su vs içme tuv. çıkma öyle yap canm en doğru sonucu verir sana test 1 kez bu şekilde yapman yeterli kaçırmazsın yumurtayı merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?