- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Tamam saat 4 gibi yaparım bende koyalım bakalım ne çıkıcakBende senin gibiyim aman hayirlisi insallah bende simdi aksam dort olsun diye bekliyorumpuffffffff
Hastalık dongun kaç gün seni n16 Eylük, olabilir testte yumuttlama tarihim 2 ile 7 arası yazıyor zaten ben evham yapıyorum:)
Afrodit buyur benim 16da yaptigim test yorumları alalim sizden????????????tamam o zaman yapsan da sabahki testi çok dikkate alma akşamkini yükle bakalım birlikte tamam
aşkım sen yumurtladığın gün eşinle beraber oldun allahtan , dünde değerlendiricem diyodun ..değerlendirdin mi? bence sen doğru zamanda birlikte oldun .. hadi inşallah bebiş olur
ovulasyon günlerimiz aynı bende 31 ve 1 rinde gördüm çizgileri gün aşırı değerlendirdik ama 2 sinde değerlendiremedik annemlere gittik ve sular kesikti :) rezalet demi :)ben 31 ağustos-1 eylül' de koyu çift çizgiyi gördüm, ertesi sabah silinmeye başlamıştı o zamanı değerlendirdik canım beklemedeyim. ovulasyon testleriyle ilgili çook şey okudum ve 2-3 ay kullandım. daha önceleri koyu çizgiyi görünce o gün deneyip bırakmıştım ve sonra araştırınca silindiği zaman ilişki olması gerektiğini öğrendim. bu ay öyle denedik bakalım hayırlısı Allah'tan.
Yaptik bakalim ama ben bir tuhafimçizginin çift çıkması gerekiyor aynı gün veyada ertesi gününe ilişki olması lazım
oldu degerlendirdim hemde cilk i cikti artik aman gun asiri beklemeyecegim bugunu de degerlendirecegim hahahha[QUO. TE="kediliasli, post: 36804916, member: 604357"]aşkım sen yumurtladığın gün eşinle beraber oldun allahtan , dünde değerlendiricem diyodun ..değerlendirdin mi? bence sen doğru zamanda birlikte oldun .. hadi inşallah bebiş olur
Nasil bakacam iliskiden sonra testi mi tekrarlayacamsenin yumurtan çatlamış ve ilişki için 24 saatin var bu zaman diliminde tekrar yapman gerek ama ilişkiye girdikten sonra da bakabilirsin haberlerini bekliyoruz
aaaaaaa dur denicem .. ceviz olayını yeni duydum..annem içiyor o cevizin suyunu kolestrolu düşürüyormuş..vardır onda içiririm..birde o türk kahvesi olayı aynen bizdede öyle nefret ederdi eşim şimdi mama yedikten sonra aslışko bi türk kahvesi yapta içelim diyorBenimki de kahve icmiyordi artik tiryaki oldu evde bugun degerlendirmek sart kediliasli anneannem 13cocuk dogurdu bana ne dedi bikiyormusun uc tane cevizi suda islat birlikte olmadan yarim saat icinde ye ve suyunu ic aksama yap bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?