ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar ben yumurtlayivermsim yada test bozuk yada kafam bozuk bu ay sifir heyecan amannn bu testi de stresi de amann neyse ya puffffff sinirler ileri geri degerlendirdik bakalim ne olacak

Kizlar ben yumurtlayivermsim yada test bozuk yada kafam bozuk bu ay sifir heyecan amannn bu testi de stresi de amann neyse ya puffffff sinirler ileri geri degerlendirdik bakalim ne olacak
aşkım sen yumurtladığın gün eşinle beraber oldun allahtan , dünde değerlendiricem diyodun ..değerlendirdin mi? bence sen doğru zamanda birlikte oldun .. hadi inşallah bebiş olur

çizginin çift çıkması gerekiyor aynı gün veyada ertesi gününe ilişki olması lazım

meraba bn yeni üye oldum çoktandır yazılanları takip etmekteyim ama fırsat olmadı yazmaya burada bulunan cevap bekleyen ve arayış içinde olan tüm bebek bekleyenlere ve eşinin sperm sayısının düşük olduğunu öğrenen kim varsa bir derman olsun diye araştırdığım ve kesin sonuçlar çıkacağına inandığım bazı önereceğim uygulamalar var ilk öncelikle tavsiyem eğer eşiniz kabul EDRSE ilk önce şifacılardanda bulabileceğiniz kolay bir ot olan çakşır otunu alıyorsunuz ve sabahları 1.5 bardağı suda kaynatıyorsunuzsabahları 1 er bardak aç karnına içiriyorsunuz keçi boynuzu kürü uygulayın sabah 1 bardak kaynatılmış ve ılıtılmış şekilde tok karnına içirin öğlen yemekten önce 1 bardak taze sıkılmış havuş suyunu içirin bu uygulamalar işe yarayacaktır ama bununlada kalmıyor yatarken 1 bardak keçiboynuzunu ılık olarak içiriyorsunuz bu çok önemli yatarken de içmesi şart ve siz bayanlar bir sorununuz olsun olmasın sizlerde iş düşüyor her sabah aç karnına 2 bardak suya 4 adet kuru inciri kaynatıryorsunuz süzzdürdüğünüz zamn zaten 1 bardak kadar kalıyor her saba aç karnına içiyorsunuz akşam yatarken yine aynı uygulamayı yapın incir kürü çok işinize yyarayacaktır. şimdiden güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah ssağlıklı evlatlar dünyaya getirirsiniz...

[QUO. TE="kediliasli, post: 36804916, member: 604357"]aşkım sen yumurtladığın gün eşinle beraber oldun allahtan , dünde değerlendiricem diyodun ..değerlendirdin mi? bence sen doğru zamanda birlikte oldun .. hadi inşallah bebiş olur[/QUOTE]oldu degerlendirdim hemde cilk i cikti artik aman gun asiri beklemeyecegim bugunu de degerlendirecegim hahahha
Oldu

Sanırım ya benimki çatladı yada çatlamak üzere sabah ki teste göre aynı görünüyor yada 2.çizgi azıcık daha açıldı bilemiyorum yorumu olan ??

ovulasyon günlerimiz aynı bende 31 ve 1 rinde gördüm çizgileri gün aşırı değerlendirdik ama 2 sinde değerlendiremedik annemlere gittik ve sular kesikti :) rezalet demi :)
çarşambada oğlan sünnet oldu hayırlısı bakalım regl tarihin nedir ?

oldu degerlendirdim hemde cilk i cikti artik aman gun asiri beklemeyecegim bugunu de degerlendirecegim hahahha
Oldu[/QUOTE]
değerlendir canım benim ama çok iyi denk getirdin bence .. benimkinin ne b.k yediği belli değil afedersin 2 gündür 2çizgide farları yanan arabaya bakan tavşan gibi duruyo öle ... ama bende cılkını çıkardım adam artık beyaz bayrak sallayarak geliyor eve

senin yumurtan çatlamış ve ilişki için 24 saatin var bu zaman diliminde tekrar yapman gerek ama ilişkiye girdikten sonra da bakabilirsin haberlerini bekliyoruz

senin yumurtan çatlamış ve ilişki için 24 saatin var bu zaman diliminde tekrar yapman gerek ama ilişkiye girdikten sonra da bakabilirsin haberlerini bekliyoruz

Benimki de kahve icmiyordi artik tiryaki oldu evde bugun degerlendirmek sart kediliasli anneannem 13cocuk dogurdu bana ne dedi bikiyormusun uc tane cevizi suda islat birlikte olmadan yarim saat icinde ye ve suyunu ic aksama yap bunu

Benimki de kahve icmiyordi artik tiryaki oldu evde bugun degerlendirmek sart kediliasli anneannem 13cocuk dogurdu bana ne dedi bikiyormusun uc tane cevizi suda islat birlikte olmadan yarim saat icinde ye ve suyunu ic aksama yap bunu
aaaaaaa dur denicem .. ceviz olayını yeni duydum..annem içiyor o cevizin suyunu kolestrolu düşürüyormuş..vardır onda içiririm..birde o türk kahvesi olayı aynen bizdede öyle nefret ederdi eşim şimdi mama yedikten sonra aslışko bi türk kahvesi yapta içelim diyor

evet sonra eğer gece ilişki olacaksa sabaha kadar fazla hareket etmemeye çalış sırt üstü yat sabahtan sonra yine sıvı tüketmeden temiz olarak uygun saati bul testini tekrarla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…