- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
Iyi yapmışsın tatlım bencede başla bende dün adetim bitti hemen başladım be olur ne olmaz aynen devam tatlım Çalışmalara :)Ya aslında ben 2 aydır adet bitiminde yumurtluyorum. O yüzden en iyisi bugün başlayayım bari kaçırmak istemiyorum.
Ozaman bende bugün başlayayım ama bugun oruç tutuyorum acaba saat kaç ta yapsam pöffffBen bu ay erken oldum 21 Eylül'de oldum dün bitti bu gün başladım canım benim adetim düzensizleşti o yüzden ovulasyona bu gün başladım ne olur ne olmaz zaten 50 tane aldım gittigidiyordan 40 tl yeev kimya labrotuarına döndü 10 tane hamilelik testi yollamışlar kocam banyoya girdiğinde Gülme krizine giriyor her taraf test
Ben aşılama için doktor kontrolundeyim her ay bi türlü asilamaya geçemedik 2 aydır adetin günü yumurtam 16 mm oluyor ve 5.gun catliyor ama bi türlü tutturamadik nasipadet bitiminde yumurtladığını nasıl anlıyorsun canım?
Aaa Zilhicce Ay'ı başladı bu gün 10 gün oruç mu tutucan aferin kız iyi akıl ettin bende yarın Başlıyım.. Test yaparsan bozulurmu ki oruç ?Ozaman bende bugün başlayayım ama bugun oruç tutuyorum acaba saat kaç ta yapsam pöffff
Özele yazıyorum şimdi :)Kedili0983 noldu benim rüya???
Ama bizde merak ediyoruz ne gördüğünü?Özele yazıyorum şimdi :)
Yok canım bozulmaz sonucta çiş yapiyosun bişey yemiyosun ki :)Aaa Zilhicce Ay'ı başladı bu gün 10 gün oruç mu tutucan aferin kız iyi akıl ettin bende yarın Başlıyım.. Test yaparsan bozulurmu ki oruç ?
Uzun olur diye tatlım benim sende 50 tl görmüştüm para sıkıntıdır ve 5 hafta Maksimum 5 ay olarak aldım ben o sembolü.. Dün gece çok ilginç 20 tl gördüm onuda 2 hafta maksimum 2 ay olarak aldım 2 nizdde para olarak gördüm sıkıntıyıda vaktine inşallah bnim gibi günahkâr bir kulu Allah vesile etmiştirde söyletiyordurAma bizde merak ediyoruz ne gördüğünü?
Canim inş hep beraber atlatiriz bu sıkıntılı günleriUzun olur diye tatlım benim sende 50 tl görmüştüm para sıkıntıdır ve 5 hafta Maksimum 5 ay olarak aldım ben o sembolü.. Dün gece çok ilginç 20 tl gördüm onuda 2 hafta maksimum 2 ay olarak aldım 2 nizdde para olarak gördüm sıkıntıyıda vaktine inşallah bnim gibi günahkâr bir kulu Allah vesile etmiştirde söyletiyordur
teşekkür ederizbu çok tatlıı yaaaa bittim ben buna bende istiyorummm yaaaaa çok güzelll
daha 2 aydır deniyorum bu ay 3.ay 3.kez denicez ..daha çok yeni .. daha 1,5 yıllık evliyim inanırmısın daha yeni rahat rahat oturuyoruz evimizde anca yerleştik ..bu evlilik curcunası cidden zormuşozaman bugunden başla tabi canım durmak yok yola devam :) hayırlısıyla bebiş haberlerini bekliyorum. Ne zamandır deniyorsun?
bilmemmi bizimde bir yılı biraz geçti ama daha yeni yeni alıştıkdaha 2 aydır deniyorum bu ay 3.ay 3.kez denicez ..daha çok yeni .. daha 1,5 yıllık evliyim inanırmısın daha yeni rahat rahat oturuyoruz evimizde anca yerleştik ..bu evlilik curcunası cidden zormuş
kabak seversen bolca yiyebilirsin yemek yada tatlısı iyi geliyokızlar çok kötü kabız oldum napıcam ben yaa kasıklarıma vurdu ağrısı yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?