ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ozaman bugunden başla tabi canım durmak yok yola devam :) hayırlısıyla bebiş haberlerini bekliyorum. Ne zamandır deniyorsun?

Ya aslında ben 2 aydır adet bitiminde yumurtluyorum. O yüzden en iyisi bugün başlayayım bari kaçırmak istemiyorum.
Iyi yapmışsın tatlım bencede başla bende dün adetim bitti hemen başladım be olur ne olmaz aynen devam tatlım Çalışmalara :)

Ozaman bende bugün başlayayım ama bugun oruç tutuyorum acaba saat kaç ta yapsam pöffff

Ama bizde merak ediyoruz ne gördüğünü?
Uzun olur diye tatlım benim sende 50 tl görmüştüm para sıkıntıdır ve 5 hafta Maksimum 5 ay olarak aldım ben o sembolü.. Dün gece çok ilginç 20 tl gördüm onuda 2 hafta maksimum 2 ay olarak aldım 2 nizdde para olarak gördüm sıkıntıyıda vaktine inşallah bnim gibi günahkâr bir kulu Allah vesile etmiştirde söyletiyordur

Canim inş hep beraber atlatiriz bu sıkıntılı günleri

ozaman bugunden başla tabi canım durmak yok yola devam :) hayırlısıyla bebiş haberlerini bekliyorum. Ne zamandır deniyorsun?
daha 2 aydır deniyorum bu ay 3.ay 3.kez denicez ..daha çok yeni .. daha 1,5 yıllık evliyim inanırmısın daha yeni rahat rahat oturuyoruz evimizde anca yerleştik ..bu evlilik curcunası cidden zormuş

ben bişey sormak istiyorum..adetimin 14. günü yımırtladım 15. günü çatladı yımırtam eşimle o 2 gün bereberdik değerlendirebildik tuttu tutmadı hayırlısı bakalım 6 ekimde görecez ya nasip.. ama olan şu benim kasık ağrılarım yumurtam çatladıktan sonra başladı hala daha hafiflemiş olarak devam ediyo bide yumurtam çatladıktan 3 gün sonra leke vurmuştu bana kasık ağrılarım olunca ben her gün devam ettirdim ovu.na ama hiç bi belirti yok ...böyle bi durum yaşayan oldumu ne demek bilen varmı ,şimdiden teşekkürler..

Kızlar bugünkü testim çizgi yok denecek kadar az 2 günde bir mi test yapsam acaba birazcık belirginlesince günde 2 kere yaparım.

Eklentiler

• 20140925_143355.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 39
kızlar çok kötü kabız oldum napıcam ben yaa kasıklarıma vurdu ağrısı yaa offf

daha 2 aydır deniyorum bu ay 3.ay 3.kez denicez ..daha çok yeni .. daha 1,5 yıllık evliyim inanırmısın daha yeni rahat rahat oturuyoruz evimizde anca yerleştik ..bu evlilik curcunası cidden zormuş
bilmemmi bizimde bir yılı biraz geçti ama daha yeni yeni alıştık alışmaya devam ediyoruz hergün yeni bişey öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…