inş cnm çok sağol adetime iki gün var umutla bejklicem olmazsa önümüzdeki aya inş. :)harikasın tatlım maşallahhh sana böyle umut dolu olunduğu sürece o bebişler buraya gelecekRabbim yardımcınız olsun dualarım hep sizinle güzel haberler bekliyorum
Adetin gecti mi pekiCqnım adetin geciktiyse kan testi kesin çözüm hemen hastaneye git test yaptır kafan rahatlasın
inşallah canım gerçekten çok içten dua ediyorum hepinize ve merakla bekliyorumişte benim adetim düzensiz 40 günü bile geçtiği oluyor o yüzden yumurtlama dönemini tesbit etmek çok zor diğer aya kadar devam ederim..çok sevindim senin adına inşallah bende hamile kalırım
olabilir aslında bi test daha yapayım acaba bugün mü yapsam sabahmıexzanerlerde %99 olan testler var 10 tl filan onlar garantili hatta dün sormuştum eczaneye için rahat etmesi açısından gidip al yada bir kaç tane daha yap bence
canım benim ikiside çok koyuydu aynı gibiydi nerdeyseAmin tatlım inşallah bu arada ben şimdi test yaptım yine bu şekilde çıktı artık yorumlayamıyorum ben bu testi senin çift çizgi olduğu günler T koyumuydu C den?
Eki Görüntüle 1252695
adetime iki gün var dahaAdetin gecti mi peki
buna bende çok inanıyorum hiç bir ay olmadı diye ne ağladım ne üzüldüm hep vardır rabbimin bi bildiği dedim kesinlikle pozitif olmak çok önemliMoral bozmak yokÇalışmalara devam güzel anne aday adayı sakın üzülme bak böyle üzülürsen beyin bir salgı salgılıyor ve hamile kalmayı engelliyor diyorlar topla kendini iyi olucak ben inanıyorum.
Bazen erken de gorulebiliyormus ama yinede umutlanmamak lazımadetime iki gün var daha
Yav deli oluyorum o kadina söyledikleri doğrudur ama hepsinin organigi diyor nasip bulacaz ya organik arkadaşlar siz tamamen organik bisey olduguna inaniyormusunuz dağdaki meşeler bile artik yapay duruyorKızlar normal tuz çok tehlikeliymiş Kaya tuzu alın onu tüketin dedi şimdi Canan Karatay
canım benim çok geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum biz burada yanındayız herşeyin hayırlısı tatlım üzülme lütfenMerhaba bebeğim tutunamadi bu sabah kanamayla gitti hakkima hayirlisi ben bir sene dinlenmeye gececegim artik sizlere sevionecegin 10ay da bir kürtaj iki düşük biraz vücudunun kendine gelmesi lazim diye düşünüyorum üzgün muyum evet ama kafamii duvarlara vuracak kadar değil çünkü mübarek günde bunu yasadim o yüzden hayirlisiii
canım benim ikiside çok koyuydu aynı gibiydi nerdeyse
öyle ama çizgi çıktı ve kayboldu neyse beklicez artık sabah bi daha yaparım duramam benBazen erken de gorulebiliyormus ama yinede umutlanmamak lazım
Yav deli oluyorum o kadina söyledikleri doğrudur ama hepsinin organigi diyor nasip bulacaz ya organik arkadaşlar siz tamamen organik bisey olduguna inaniyormusunuz dağdaki meşeler bile artik yapay duruyor
Kız Günaydınnnn papatyayada yazdım sanada yazıyorum şimdi hamişler bol bol kelle paça yesin diyor Canan hoca imkanın varsa yada kurbanda memlekete gidebilirseniz kelle paça ye bol bol tatlışımYav deli oluyorum o kadina söyledikleri doğrudur ama hepsinin organigi diyor nasip bulacaz ya organik arkadaşlar siz tamamen organik bisey olduguna inaniyormusunuz dağdaki meşeler bile artik yapay duruyor
Bayilirim canim yerim ama memlekete gidemiyorumKız Günaydınnnn papatyayada yazdım sanada yazıyorum şimdi hamişler bol bol kelle paça yesin diyor Canan hoca imkanın varsa yada kurbanda memlekete gidebilirseniz kelle paça ye bol bol tatlışım
Benimki gitti asliiimmmm sabah malesefffffffKız Günaydınnnn papatyayada yazdım sanada yazıyorum şimdi hamişler bol bol kelle paça yesin diyor Canan hoca imkanın varsa yada kurbanda memlekete gidebilirseniz kelle paça ye bol bol tatlışım
Eksik yazdım tatlım kelle paçayı hem hamişler hemde hamile kalmak için rahmi toparlamak isteyenler yemeliymiş birde üst üste düşük yaşanıyorsa vücuttaki d vitamini ölçtürdüğümde diyor eğer d vitamini eksikse iğnesi varmış onu yaptırıyormuşsun hap almayın hapı yağa dönüşüyor Vücutta mutlaka iğne yaptırın diyorYav deli oluyorum o kadina söyledikleri doğrudur ama hepsinin organigi diyor nasip bulacaz ya organik arkadaşlar siz tamamen organik bisey olduguna inaniyormusunuz dağdaki meşeler bile artik yapay duruyor
Valla canim ben bir sene dinelenecegimmmEksik yazdım tatlım kelle paçayı hem hamişler hemde hamile kalmak için rahmi toparlamak isteyenler yemeliymiş birde üst üste düşük yaşanıyorsa vücuttaki d vitamini ölçtürdüğümde diyor eğer d vitamini eksikse iğnesi varmış onu yaptırıyormuşsun hap almayın hapı yağa dönüşüyor Vücutta mutlaka iğne yaptırın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?