ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar çok kötü kabız oldum napıcam ben yaa kasıklarıma vurdu ağrısı yaa offf
hamilelikte çok oluyor sakın fazla ıkınma canım zeytin yağ ile yada johnsonbaby yağı ile yada vazelinle parmağın yardımıyla yumuşat o bölgeyi sakın fazla ıkınma tatlım bende burda diğer hamilelerin konuşmalarında öğrenmiştim böyle yapılması gerektiğini

vallaha biraz ıkındım ve hafif kasık ağrım var inşallah bişey olmaz yaa

canım bak papatyadada ovulasyon testinde birşey çıkmamıştı ve hamiş oldu bendede 21.güne kadar 2. çizgi vardı ve himiş değilim yani bu ovulasyon testi yumurtalama ve çatlama yı gösteriyor evet ama sonrasında kafa karıştırıcı olabiliyor sen takılma buna adetini bekle ..zaten az kalmış allahın izni ile

yok bişey olmamıştır ama işte bu 9 ay devam edebilirmiş hatta doğumuna 1 ay kalan bir kız vardı o tarif etmişti bu çözümü bulursam konuyu sana yollicam .. ona dr demiş o bölgeyi nemli tut vazelin vs.. sür parmağınla hafif msasaj yap diye .. sen kendi dr unada sorabilirsin ilk fırsatta ..

anladım hayırlısı o zaman oluruna bırakmak en iyisi galiba

anladım hayırlısı o zaman oluruna bırakmak en iyisi galiba
sen boşuna kafaya takma sakın hiç stres olma .aklına bile getirmemeye çalış biraz deliliğe vur canım benim .. çalışıyosan kendini işe ver benim gibi ev kuşuysan film izle kitap oku kafayı dağıt inşallah hayırlı haberini alırız

çoks ağol canım Allah razı olsun yarın hemen sorucam akşamada vazalin sürüyüm çok tşkler doktorun dediğini yine buraya yazarım bilgi amaçlı olsun diye

Kız kedi ovulasyon testime yorum yapsana napayım testi 2gunde bir mi yapsam sen yaptın mi bugün test yaptiysan yuklesene bende bakayım

Kız kedi ovulasyon testime yorum yapsana napayım testi 2gunde bir mi yapsam sen yaptın mi bugün test yaptiysan yuklesene bende bakayım
valla inanırmısın ben her gün yapıyorum ne olur ne olmaz ... burrdaki kızların tembihlediği gibi saar 15 ile 17:00 arası yapıyorum 12 den sonra fazla su tüketmiyorum ki idrar biraz koyu olsun test daha doğru çıksın .. sende her gün yap ne olur ne olmaz çünkü bazen yumurtlama günleri değişebiliyormuş vs.. ne bilim ben ne olur ne olmaz

Benimde testlerim belirsizdi hep ama çatlama belirtilerim oldu senin kasık ağrısıda yumurtanın çatlamaya hazırlanıp çatlamasıdır leke de ondan dolayı zaten testin olmasa bile bu belirtileri takip edip hamile kalırsın ama önerim batına kadar yapabilirsen gün aşırı çalış zor ama garanti olur işte..bu arada umutlandırmak istemem ama tutmuş olma ihtimali yüksek geldi bana..

Slm canlar dr gorustim en az 5_6ay dinelndirmeliymisim kendimi sonra ise esim ve benim kromozon testlerimiz faln yapilacakmis oyle kalmam lazimmis dedi dikkat gerektirecek bir surum mus saglikli bir evladim olsa da yine de sagliksiz bebek olabilirmis anlayacaginiz ben uzin zaman bebek konusamayacagim sizinle

terar geçmiş olsun canım en doğru zamanda olsun yeterki senin sağlığına birşey olmasın gerisi boş

tatlım benim allah şifa versin senin sağlığın herşeyden önce gelir.rabbim paşana ömür versin vucüdün çok yıpranmış sanırım dinlemeye ihticayacı var herşeyin hayırlısı olsun gönlümüz ve dualarımız seninle güzelim

geçmiş olsun canım kenine 6 ay boyunca çok iyi bak inşallah belkide o testlere gerek bi kalmaz yeterki sen sağlığına dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…