ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Benimki gitti asliiimmmm sabah malesefffffff
Tatlım Allah seni korudu demekki sağlıksızdır sen çok iyi kalpli bir insansın bu olay oluyorsa mutlaka Allah seni koruduğu içindir bak d vitamini ölçtür mutlaka bu talihsizlikler d vitamini eksikliğinden olabilir hiç vaktırdın mı

Yok baktirmadim canim biraz kafam dagilsin ilk isim onu yaptirayim canim

Zaten Dr dedi aksam sağ olsun dediki çok geriden geliyor bunda düşük olur diyorum ama herşey ALLAHtan bakarsin düzelir ama genetik sorunu olan gebeliklerde bunlar oluyormuş yanni RABBİM un bana bir uyarisi olarak algiliyorum ben dinlenmem şart o arada da bakarim tahlillerime falan

Moral bozmak yok Çalışmalara devam güzel anne aday adayı sakın üzülme bak böyle üzülürsen beyin bir salgı salgılıyor ve hamile kalmayı engelliyor diyorlar topla kendini iyi olucak ben inanıyorum.

cok tsk ederim. demen gibi moral bozmak yok :) denemeye devam

bencede oluruna bırak canım herşeyin hayrlısı

Kız Günaydınnnn papatyayada yazdım sanada yazıyorum şimdi hamişler bol bol kelle paça yesin diyor Canan hoca imkanın varsa yada kurbanda memlekete gidebilirseniz kelle paça ye bol bol tatlışım
hadi yaa eşimin köyüne gidicem kayınvalideme deyimde yapsın kurbanda vallaha işyerindede kim ne derse yiyorum 100 kiloyla giderim artık doğuma

selam kızlarrrrrrrrrrr nabersiniz bakalım.ben bugün kendimi çokkk hasta hissediyom fena grip oldum heralde dayak yemiş gibiyim tüm vucüdum ağrıyooo

1. papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. kecozz ..............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  10. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL
  11. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
  12. V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  16. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  17. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  18. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  19. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  20. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  21. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  22. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  23. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  24. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  25. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  26. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  27. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Beni de ekler misin 2 Ekim

1. papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. kecozz ..............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  10. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL
  11. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
  12. V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
  15. demir6133 ......................................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  17. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  18. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  19. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  20. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  21. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  22. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  23. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  24. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  25. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  26. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  27. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  28. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

svly44 cnm gecmis olsun cok uzuldum ama RABBÌMiN vardir bi bildgi allah senle esine saglik versin yine olur uzme tatli canini.

Canim senin bugün kaçıncı günün kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün sürüyor. Bende baslayacagim da nezaman başlasam diye düşünüyorum. 25gunde bir adet oluyorum. 4gun sürüyor. Nezaman baslayayim acaba?

adetinin 1. gununden itibaren say 10 ve 18. günler arası yumurtalama dönemin diye biliyorum ben cumartesi başlıyorum :)

Ben bu ay erken oldum 21 Eylül'de oldum dün bitti bu gün başladım canım benim adetim düzensizleşti o yüzden ovulasyona bu gün başladım ne olur ne olmaz zaten 50 tane aldım gittigidiyordan 40 tl ye ev kimya labrotuarına döndü 10 tane hamilelik testi yollamışlar kocam banyoya girdiğinde Gülme krizine giriyor her taraf test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…