- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Tatlım Allah seni korudu demekki sağlıksızdır sen çok iyi kalpli bir insansın bu olay oluyorsa mutlaka Allah seni koruduğu içindir bak d vitamini ölçtür mutlaka bu talihsizlikler d vitamini eksikliğinden olabilir hiç vaktırdın mıBenimki gitti asliiimmmm sabah malesefffffff
Yok baktirmadim canim biraz kafam dagilsin ilk isim onu yaptirayim canimTatlım Allah seni korudu demekki sağlıksızdır sen çok iyi kalpli bir insansın bu olay oluyorsa mutlaka Allah seni koruduğu içindir bak d vitamini ölçtür mutlaka bu talihsizlikler d vitamini eksikliğinden olabilir hiç vaktırdın mı
Dinlen ama şu d vitaminine bir baktır eksikse iğne yaptırırsan toparlanmana büyük katkısı olur bende baktırıcam şimdiValla canim ben bir sene dinelenecegimmm
Zaten Dr dedi aksam sağ olsun dediki çok geriden geliyor bunda düşük olur diyorum ama herşey ALLAHtan bakarsin düzelir ama genetik sorunu olan gebeliklerde bunlar oluyormuş yanni RABBİM un bana bir uyarisi olarak algiliyorum ben dinlenmem şart o arada da bakarim tahlillerime falanTatlım Allah seni korudu demekki sağlıksızdır sen çok iyi kalpli bir insansın bu olay oluyorsa mutlaka Allah seni koruduğu içindir bak d vitamini ölçtür mutlaka bu talihsizlikler d vitamini eksikliğinden olabilir hiç vaktırdın mı
Moral bozmak yokÇalışmalara devam güzel anne aday adayı sakın üzülme bak böyle üzülürsen beyin bir salgı salgılıyor ve hamile kalmayı engelliyor diyorlar topla kendini iyi olucak ben inanıyorum.
bencede oluruna bırak canım herşeyin hayrlısıAnladım canım benim hiç eşit koyuluğa erişmedi malesef neyse çok düşünmeyecem artık elimden geleni yapıp oluruna bırakıcam tuttumu oldumu noldu falan daha çok stres yapıo zaten sayenizde baya bilgi edindim bu bile kazanç benim için saolun :)
hadi yaa eşimin köyüne gidicem kayınvalideme deyimde yapsın kurbanda vallaha işyerindede kim ne derse yiyorum 100 kiloyla giderim artık doğumaKız Günaydınnnn papatyayada yazdım sanada yazıyorum şimdi hamişler bol bol kelle paça yesin diyor Canan hoca imkanın varsa yada kurbanda memlekete gidebilirseniz kelle paça ye bol bol tatlışım
Beni de ekler misin 2 Ekimbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE kecozz ..............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL - V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Bu arada hepinize selam kizlar nasilsiniz?
Ay o bende de var dayak yemisim sanki her tarafim ayri agriyor gecmiş olsun.iyi diyelim iyi olsun griple uğraşıyom
Canim senin bugün kaçıncı günün kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün sürüyor. Bende baslayacagim da nezaman başlasam diye düşünüyorum. 25gunde bir adet oluyorum. 4gun sürüyor. Nezaman baslayayim acaba?Günaydın kızlar bu gün başlıyorum bende ovulasyon testine tekrar hastalanan kızlar sakın üzülmeyin yeni bir ay başladı artık ağlamak yok herkes toparlansın haydi herkes iş başınatestler Aklınızı karıştırıyorsa kolayı var bu ay dişinizi sıkın kocişide ceviz fındıkla balla pekmezle besleyin tüm ay günaşırı ilişkiye girin çift çizgiyi görüncede hergün beraber olun bitti gitti gerisi Allah'a kalıcak buarada bat tarihini bekleyenler dilerim o kırmızıları hiç görmezsiniz ve bize müjdeleri verirsiniz buarada ben dün Çalışmalara başladım hadi boş duranı Allah sevmez hanımlar
Ya aslında ben 2 aydır adet bitiminde yumurtluyorum. O yüzden en iyisi bugün başlayayım bari kaçırmak istemiyorum.adetinin 1. gununden itibaren say 10 ve 18. günler arası yumurtalama dönemin diye biliyorum ben cumartesi başlıyorum :)
Ben bu ay erken oldum 21 Eylül'de oldum dün bitti bu gün başladım canım benim adetim düzensizleşti o yüzden ovulasyona bu gün başladım ne olur ne olmaz zaten 50 tane aldım gittigidiyordan 40 tl yeCanim senin bugün kaçıncı günün kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün sürüyor. Bende baslayacagim da nezaman başlasam diye düşünüyorum. 25gunde bir adet oluyorum. 4gun sürüyor. Nezaman baslayayim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?