ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ah keşke gebelik için yapmış olsam canımcım ama bu ovulasyon takibim benim. adetim dönemimin 12. günündeyim. 26 günde bir adet oluyorum. ayın 10unda da gebelik için test yapmak nasip olur inşallah

:) sonradan farkettim ama belli de olmaz hani bol şan allah yar ve yardımcın olsun hızır yoldaşın olsun

:) sonradan farkettim ama belli de olmaz hani bol şan allah yar ve yardımcın olsun hızır yoldaşın olsun
ağzın bal yesin inşallah senin de Allah ne muradın varsa versin. Allah söyletti belki de sana, bu ay gebeliği de böyle koyu çizgiyle görmek kısmet olur umarım.

ağzın bal yesin inşallah senin de Allah ne muradın varsa versin. Allah söyletti belki de sana, bu ay gebeliği de böyle koyu çizgiyle görmek kısmet olur umarım.

inşallah cümlemizin muradını versin yaradan

Inşallah sonuç pozitif olur canım bana hamişsin gibi geliyor Allah nasib eder inşallah canım

Istersen bu ay dinlendir kendini canım ama Tabiki sen bilirsin

Güzel bir tavsiye ben hep 11 de yaptim bide 3 te yapmayi deneyim cunku hic tam koyu olmadi T çizgisi bu arada içime doğdu senin bu ay tutcak sanki hadi bakalım hayirlisi :)

Kızlar birşey sorucam hamile kalmak isteyen nane yemesin diyorlar kuru yada taze fark etmez yenmicekmiş idrar söktürücü özelliği hamişliği engelliyormuş bu doğrumu

1. papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. kecozz ..............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  10. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL
  11. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
  12. V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
  15. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  17. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  18. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  19. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  20. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  21. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  22. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  23. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  24. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  25. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  26. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  27. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  28. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  29. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…