- 17 Aralık 2013
- 1.867
- 1.375
- 358
ah keşke gebelik için yapmış olsam canımcım ama bu ovulasyon takibim benim. adetim dönemimin 12. günündeyim. 26 günde bir adet oluyorum. ayın 10unda da gebelik için test yapmak nasip olur inşallah
inşallah öyle yapıcam canım. şansıma haftasonuna denk geldi. eşim yorgun olmazinşallah ekim ayında hepimiz hayırlı haberler veririz buradan.
ağzın bal yesin inşallah senin de Allah ne muradın varsa versin. Allah söyletti belki de sana, bu ay gebeliği de böyle koyu çizgiyle görmek kısmet olur umarım.:) sonradan farkettim ama belli de olmaz hani bol şan allah yar ve yardımcın olsun hızır yoldaşın olsun
ehehehe öyle valla canım ama kaçış yok artık bebiş gelene kadar tam mesai şartkocişlerin yorgunlukları bitmez hayatımhafta sonu kampa al adamı
ağzın bal yesin inşallah senin de Allah ne muradın varsa versin. Allah söyletti belki de sana, bu ay gebeliği de böyle koyu çizgiyle görmek kısmet olur umarım.
Inşallah sonuç pozitif olur canım bana hamişsin gibi geliyor Allah nasib eder inşallah canımKizlar yogun bir gundu.. adetim gelmedi bugun de. Sari acik rrnk akinti var. Onun disinda kasik ve bel ağrım azaldi. Kadin dogumcumuz gene izinliydi pesinde kosamadim. Onun disinda diger iki bayanfdoktorum gordu olabilir ama cok erken dediler. Kan testi onerdi biri. Ben de yok beklicem dedim. Haftaya cumaya kadar gelmezse kan testi yaptiracagim. Olur mu olur belki Rabbim iki bayram yasatir bana.
Istersen bu ay dinlendir kendini canım ama Tabiki sen bilirsinya evet doğrusunu söylüyorsunuz ama ben nedense beklemek istemiyorum kendimi ha<zır hissediyoum kontrolümde de bir problem çıkmadığı için daha da motive oldum şimdi adet görmeden hamile kalanları da okudukça daha da umutlanıyorum hem makalede de çiftlerin ruhsal durumu önemli etken diyor :/
Istersen bu ay dinlendir kendini canım ama Tabiki sen bilirsin
Yok valla bir yakalasakta konuşsak meraklardayım vallaaslıcım özlemden haber yok demi??? bu kız bizden habersiz doğurcak heralde
size tavsiyem ovulasyon testini saat 3 ile 6 arası bişeyler yedikten sonra yapın ama bişey içmeyin. daha net çıkıyor sonuç. ben ilk 2 testi hep sabah 11-12 gibi yaptım çok çok silikti. belki sizde hep erken saatte yapıyorsanız ovulasyon gününüz olduğu halde açık renk çıkabilir.
Yok valla bir yakalasakta konuşsak meraklardayım valla
çok zor ama yaa Allah sabrını versin adam işten gelene kadar ben saat sayıyorum özlüyorum yavrum özlem nasıl mahsundur şimdi kıyamam yaakocasıda askerde artık bize ilgi göstermeli dimi amaaa
Ya ben her yemegime nane koyarım nanesiz yapamam pöfff. Mercimek çorbası yaptım şimdi naneliKızlar bakın bir makale buldum hamile kalmak isteyen ve hamile olanların yememesi gerekenler diye http://www.meleklermekani.com/threads/hamilelikte-bu-bitkilerden-uzak-durun.157872/
Kızlar bakın bir makale buldum hamile kalmak isteyen ve hamile olanların yememesi gerekenler diye http://www.meleklermekani.com/threads/hamilelikte-bu-bitkilerden-uzak-durun.157872/
Ya ben her yemegime nane koyarım nanesiz yapamam pöfff. Mercimek çorbası yaptım şimdi naneli
Ahahah getir kız iftardan sonra çay demleyip yanında yiyelimbende kek yaptım cevizli tarçınlınapcaz şimdi onu
Ahahah getir kız iftardan sonra çay demleyip yanında yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?