- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Ya bak ben diyom da inanmiyorsunuz ovulasyon testi yaptım. Ama 1 saate test bozuldu yineyeriz kuşum nedemek
Ya bak ben diyom da inanmiyorsunuz ovulasyon testi yaptım. Ama 1 saate test bozuldu yine
Ya sorma benim çis bozuk desene abooooalla alla inanmıyo değilim ama şaşırıyom benimkileri gördün kızım olursa çeyizinde götürür derecede sabit ve muhafazalı
çişten çişe fark var demekki
Sorma koz kadın kaç yaşında taş gibi mübarek. Ama bizde her bi cacık var.bi türlü hamile kalamadik gittibu zahide bizden önce doğurur valla
Ya sorma benim çis bozuk desene aboooo
Sorma koz kadın kaç yaşında taş gibi mübarek. Ama bizde her bi cacık var.bi türlü hamile kalamadik gitti
Ahahah teşhisi sen koyduysan kesin hamiledirde o evli degilkizahideyi çok solgun gördüm.bide acayip salaş kız hamile olmasın bu????
bende reflü var soğan kürü yapamıyorumdenedim 4 günün sonunda acillik oldum
Ahahah teşhisi sen koyduysan kesin hamiledirde o evli degilkiyapma kız soğan kürü sen bize lazimsin. Daha çok bu yolda yuruyecegiz beraber
Ahahah kız ben bu aralar biraz magazin izleyeyim barikız evlendi o hatta canlı yayında kına gecesi yaptılar...magazinden bi habersin
Canim ya ben bu konuda çok yorum yapamıyorum bilgi kitligim var.kusura bakmaKizlar herkese iyi aksamlar bisey sorucam benim bat biteli 9 gun oldu ama bdn zaten normal her zaman ki gibi olmadim regl 2 gun az az kanamam oldu sonraki 4 gun belli belirsiz peceteye geldi simdi sol kasigimda agri ve batma oluyo 4 gundur ayaklarim buz gibi belim agridan kiriliyo bide yemek yedikce cokaf edersiniz miydem agzimda zorla yutuyorum her tarafim agriyo hasta oluyo gibi uyandim bugun gun gectikce duzeldim grip te olmadim sizce grip falan mi olucam yoksa bedenim benle dalgami geciyo?
Kizlar herkese iyi aksamlar bisey sorucam benim bat biteli 9 gun oldu ama bdn zaten normal her zaman ki gibi olmadim regl 2 gun az az kanamam oldu sonraki 4 gun belli belirsiz peceteye geldi simdi sol kasigimda agri ve batma oluyo 4 gundur ayaklarim buz gibi belim agridan kiriliyo bide yemek yedikce cokaf edersiniz miydem agzimda zorla yutuyorum her tarafim agriyo hasta oluyo gibi uyandim bugun gun gectikce duzeldim grip te olmadim sizce grip falan mi olucam yoksa bedenim benle dalgami geciyo?
Genede teşekkkür ederim canim 23 yasinda ilk bebegini isteyen biri olarak bende cok kitim :-(Canim ya ben bu konuda çok yorum yapamıyorum bilgi kitligim var.kusura bakma
Yok cnm akintim falan uvi de yapiyorum ama biliyosun bi gun silik bi gun var cizgiKasık ağrısı genelde yumurtlama zamaninda olur soyledigin tarihte yumurtlama zamanina uygun gibi ama diger belirtiler grip gibi duruo akintin varmi peki?
Kizlar herkese iyi aksamlar bisey sorucam benim bat biteli 9 gun oldu ama bdn zaten normal her zaman ki gibi olmadim regl 2 gun az az kanamam oldu sonraki 4 gun belli belirsiz peceteye geldi simdi sol kasigimda agri ve batma oluyo 4 gundur ayaklarim buz gibi belim agridan kiriliyo bide yemek yedikce cokaf edersiniz miydem agzimda zorla yutuyorum her tarafim agriyo hasta oluyo gibi uyandim bugun gun gectikce duzeldim grip te olmadim sizce grip falan mi olucam yoksa bedenim benle dalgami geciyo?
Kızlarrrrrr ceviz yeyin Cevizli kek yapın kocişlerinize
Yese keske islak kekten baska yemez pasamKızlarrrrrr ceviz yeyin Cevizli kek yapın kocişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?