ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

alla alla inanmıyo değilim ama şaşırıyom benimkileri gördün kızım olursa çeyizinde götürür derecede sabit ve muhafazalı
çişten çişe fark var demekki
Ya sorma benim çis bozuk desene aboooo
bu zahide bizden önce doğurur valla
Sorma koz kadın kaç yaşında taş gibi mübarek. Ama bizde her bi cacık var.bi türlü hamile kalamadik gitti

Ya sorma benim çis bozuk desene aboooo

Sorma koz kadın kaç yaşında taş gibi mübarek. Ama bizde her bi cacık var.bi türlü hamile kalamadik gitti

zahideyi çok solgun gördüm.bide acayip salaş kız hamile olmasın bu????
bende reflü var soğan kürü yapamıyorum denedim 4 günün sonunda acillik oldum

zahideyi çok solgun gördüm.bide acayip salaş kız hamile olmasın bu????
bende reflü var soğan kürü yapamıyorum denedim 4 günün sonunda acillik oldum
Ahahah teşhisi sen koyduysan kesin hamiledirde o evli degilki yapma kız soğan kürü sen bize lazimsin. Daha çok bu yolda yuruyecegiz beraber

Kizlar herkese iyi aksamlar bisey sorucam benim bat biteli 9 gun oldu ama bdn zaten normal her zaman ki gibi olmadim regl 2 gun az az kanamam oldu sonraki 4 gun belli belirsiz peceteye geldi simdi sol kasigimda agri ve batma oluyo 4 gundur ayaklarim buz gibi belim agridan kiriliyo bide yemek yedikce cokaf edersiniz miydem agzimda zorla yutuyorum her tarafim agriyo hasta oluyo gibi uyandim bugun gun gectikce duzeldim grip te olmadim sizce grip falan mi olucam yoksa bedenim benle dalgami geciyo?

Canim ya ben bu konuda çok yorum yapamıyorum bilgi kitligim var.kusura bakma

Kasık ağrısı genelde yumurtlama zamaninda olur soyledigin tarihte yumurtlama zamanina uygun gibi ama diger belirtiler grip gibi duruo akintin varmi peki?

Kizlar dun reglimin 15. Gunuydu acik pembe peceteye sildikce kanamam oldu.yerlesme kanamasi ise bu ne zaman iliskiye girmeliydim?

tatlım üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut muhakak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…