ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cevap vermediginiz icin tesekker ederim.
Tatlım biz ne desek yanlış olur erken Döllenme olabilir geç Döllenme olabilir sen ayın hangi Günlerinde ilişkiye girdiğini söylersen belki şu gün yada bu gün diye tahmin yürütülebilir

Yok cnm akintim falan uvi de yapiyorum ama biliyosun bi gun silik bi gun var cizgi

Ya benimde kasik agrimin oldugu gunler ovu testi oyleydi ki ben o gunlerin yumurtlama gunleri olduguna neredeyse eminim o yuzden ovu testi bazen sacmalayabiliyor sen yumurtlama belirtilerini arastir onlar varsa yumurtluosundur bide ustune grip olmus olabilirsin..

Cok sagol canim ben bi arastiriyim ozaman.

Yese keske islak kekten baska yemez pasam hic bisey icmez turk kahvesi sevmez bogazliycam adami senin icine hep doguyor ben nolcam banada desene
Sevilayın ceviz kürüne inanıyorum Brn sen kendin onu yap tatlım kadının üremesine çok faydalı kuzum sen daha çok küçüksün merak etme çok kolay hamile kalırsın sen gönlünü ferah tut

bu haftalarda kasık ağrılarınızı dikkate almanızı öneririm çünkü ben de 6 haftalıkken 16 eylül de düşük yaptım ve kasıktaki batmalar bazen gebelik bazen de düşük belirtisi olabiliyor.
Cok gecmis olsun benimde cok fazla degil ara ara kasik agrisi olur sizinki nasil di bahsedebilirmisiniz biraz

Sevilayın ceviz kürüne inanıyorum Brn sen kendin onu yap tatlım kadının üremesine çok faydalı kuzum sen daha çok küçüksün merak etme çok kolay hamile kalırsın sen gönlünü ferah tut
Tmm ceviz kurunu yapiyim ozaman 8 ay olcak olmuyo uzuluyorum artik bende napiyim cok sagol

Tmm ceviz kurunu yapiyim ozaman 8 ay olcak olmuyo uzuluyorum artik bende napiyim cok sagol

bak yaaa yaparyapmaz olmuyo üzülüyom diyen siz çıtır hatunlara bi kızıyom beklemeyi bilin tatlıcım hep olumsuz düşünmeyin,olcak inanıyom umutluyum demeyi öğrenmedikçe olmaz bilimsel olarak açıklanmış bişey bu beyinden verilen talimatlar hormonları etkiliyoo anlaştık mıı

ah be canım dinlersen kuruntu yaparsın üzülürsün belirti ararsın yaaa dinlemeeee
Çok Haklısın kuzum kesinlikle kendini üzmek yerine mutlaka Dr a git gerekirse hergün git ama moralini bozma sakın papatya her hamilelik kişiye özel diyorlar sen içini ferah tut kafana bisey mi takıldı yada ufacıkta olsa ağrın sızın mı var hiç netten bakma direkt Dr a koş.. Geçenlerde tosunpaşanın kolunun Altın'da beze vardı internetten bir baktım kediniz yüksek ihtimalle kanser uyutun acı çekmesin yazıyordu veterinere koştum adam Güldü bana Meğerse çok yemek yemiş alerji olmuş yani diyorum ya Tabiki insanla hayvan bir değil ama anla yani nasıl bir uçurum var arada

1 sene olmadan gitme dediler diye bekliyorum aylari sasirmisim bu arada ben 6aydir korunmuyorum bu ay 7olucakmis kusura bakmayin

sen daha doktora bile gitmemişsin korunmayı bırakınca gitmeliydin
1 yıl bekle diyen doktordur tatlım sana gitme diyen kimmiş ki??? tüm tahliller tetkikler yapılır sorun bulunmazsa doktor kendi haline 1 yıl bekletir...ahhh ahhhhh konu komşu lafıyla hareket etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…