ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ya umutluyum rabbim ol dediginde olucak ama su milletin agzi durmuyo ki onlar sacma seyler soyledikce daha cok bunaliyorum 2 bucuk yillik evliyim 2 yil yapmadimsimdide deniyorum suratimasirita sirita kiz kisirlik falan varmi sulalende diyen bile oldu siniri bozuluyo insanin.

Hahaha bebegim ben seni anladim.aslimda cok.fazla dia etkenlere takmam ama arkadas birden oyle.soyleyince.korktum yarin soracaklarimi listeledim.zaten ins guzel haberler alirim herseyin hayirlisi kusum

Off cocuk gibi benim sorumu cevaplamadiniz muhabbetinden cok skildim doktor degiliz ki biz de bilmiyoruz herseyi, bilmedigimiz sey hakkinda atip tutamiyoruz sonucta saglik bu baska seye benzemez.

aynı şeyi benim ailemde diyo desin nolcak ki... hem çok istiyom hemde doktora gitmiyon olmaz ama tatlım önce bi git görün lütfen

Ya hem gitme diyolar bide laf soyluyolar ben bilmiyodum hemen randevu alip gidiyim ben en iyisi sagolun

En erken randevu alip hemen gidicem ben bilmiyodum anca nasil laf soyleriz diye bakiyolar cok sagolun iyiki varsiniz valla yoksa ben daha bekle dur.

bırak elalemi benim kaynanada doktora gidiyom diye kızıyo ondan gizli gizli gidiyoz kız hemde şehir dışında kaçıyoz resmen... toplantı var diye yalan söyleyim doktor teyzeye gösterip geliyom

1 sene olmadan gitme dediler diye bekliyorum aylari sasirmisim bu arada ben 6aydir korunmuyorum bu ay 7olucakmis kusura bakmayin
Canım 1 sene olmadan Çocuğum olmuyor diye gitme diyorlar yoksa git Dr a bir kontrol etsin folik asit kullanıyormusun kullanmıyorsam onu yazar sana reçete

zaten ne geliyosa sülaleden geliyo banada git tüp bebeğe diyolar ki daha yeni başladık denemeye ve kocamıda ayda bi ya görüyorum ya görmüyorum oda zamanlar denk gelmiyo ama gel millete anlat bide en yakınların yapıyo bunu gerekirse tüp bebeğede gidilir gidilirde o tüpte tutmaz öle bi moralini aşağa çekiyolarki

Off cocuk gibi benim sorumu cevaplamadiniz muhabbetinden cok skildim doktor degiliz ki biz de bilmiyoruz herseyi, bilmedigimiz sey hakkinda atip tutamiyoruz sonucta saglik bu baska seye benzemez.
Bende alkisliyorum sen
bırak elalemi benim kaynanada doktora gidiyom diye kızıyo ondan gizli gizli gidiyoz kız hemde şehir dışında kaçıyoz resmen... toplantı var diye yalan söyleyim doktor teyzeye gösterip geliyom
Aman zaten kaynanalar sorma ben gorusmuyorum ondan sikintim yok

Aynen canim ya bide siritmiyolarmi ama benim sulalem deyil elalem yapiyo sulalem yapsa guler gecerim sizden geliyo derim de

ben onlara dayanamıyom ya memlekete gitmek istemiyorum sırf o yüzden nerdeyse yatak odama canlı yayın yapıp anlattıracaklar bana

Kullaniyorum folik asit
Süper o zaman ana sen genede git hatta eşin o konularda rahatım bilmiyorum ama oda Üroloji de muayene olabilir sperm sayısını ve kalitesini hesaplıyorlar benim eşim bu ayda hamiş olmazsam gidecek .. Arkadaşımın eşi gitti çocuğun spermlrri yavaş çıktı vitamin verdiler düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…