Ya umutluyum rabbim ol dediginde olucak ama su milletin agzi durmuyo ki onlar sacma seyler soyledikce daha cok bunaliyorum 2 bucuk yillik evliyim 2 yil yapmadimsimdide deniyorum suratimasirita sirita kiz kisirlik falan varmi sulalende diyen bile oldu siniri bozuluyo insanin.bak yaaa yaparyapmaz olmuyo üzülüyom diyen siz çıtır hatunlara bi kızıyombeklemeyi bilin tatlıcım hep olumsuz düşünmeyin,olcak inanıyom umutluyum demeyi öğrenmedikçe olmaz bilimsel olarak açıklanmış bişey bu beyinden verilen talimatlar hormonları etkiliyoo anlaştık mıı
Hahaha bebegim ben seni anladim.aslimda cok.fazla dia etkenlere takmam ama arkadas birden oyle.soyleyince.korktum yarin soracaklarimi listeledim.zaten ins guzel haberler alirim herseyin hayirlisi kusumÇok Haklısın kuzum kesinlikle kendini üzmek yerine mutlaka Dr a git gerekirse hergün git ama moralini bozma sakın papatya her hamilelik kişiye özel diyorlar sen içini ferah tut kafana bisey mi takıldı yada ufacıkta olsa ağrın sızın mı var hiç netten bakma direkt Dr a koş.. Geçenlerde tosunpaşanın kolunun Altın'da beze vardı internetten bir baktım kediniz yüksek ihtimalle kanser uyutun acı çekmesin yazıyordu veterinere koştum adam Güldü bana Meğerse çok yemek yemiş alerji olmuş yani diyorum ya Tabiki insanla hayvan bir değil ama anla yani nasıl bir uçurum var arada
Ya umutluyum rabbim ol dediginde olucak ama su milletin agzi durmuyo ki onlar sacma seyler soyledikce daha cok bunaliyorum 2 bucuk yillik evliyim 2 yil yapmadimsimdide deniyorum suratimasirita sirita kiz kisirlik falan varmi sulalende diyen bile oldu siniri bozuluyo insanin.
Ya hem gitme diyolar bide laf soyluyolar ben bilmiyodum hemen randevu alip gidiyim ben en iyisi sagolunsen daha doktora bile gitmemişsinkorunmayı bırakınca gitmeliydin
1 yıl bekle diyen doktordur tatlım sana gitme diyen kimmiş ki??? tüm tahliller tetkikler yapılır sorun bulunmazsa doktor kendi haline 1 yıl bekletir...ahhh ahhhhh konu komşu lafıyla hareket etme sakın
En erken randevu alip hemen gidicem ben bilmiyodum anca nasil laf soyleriz diye bakiyolar cok sagolun iyiki varsiniz valla yoksa ben daha bekle dur.aynı şeyi benim ailemde diyo desin nolcak ki... hem çok istiyom hemde doktora gitmiyon olmaz ama tatlım önce bi git görün lütfen
Off cocuk gibi benim sorumu cevaplamadiniz muhabbetinden cok skildim doktor degiliz ki biz de bilmiyoruz herseyi, bilmedigimiz sey hakkinda atip tutamiyoruz sonucta saglik bu baska seye benzemez.
En erken randevu alip hemen gidicem ben bilmiyodum anca nasil laf soyleriz diye bakiyolar cok sagolun iyiki varsiniz valla yoksa ben daha bekle dur.
Canım 1 sene olmadan Çocuğum olmuyor diye gitme diyorlar yoksa git Dr a bir kontrol etsin folik asit kullanıyormusun kullanmıyorsam onu yazar sana reçete1 sene olmadan gitme dediler diye bekliyorum aylari sasirmisim bu arada ben 6aydir korunmuyorum bu ay 7olucakmis kusura bakmayin
Hahaha bebegim ben seni anladim.aslimda cok.fazla dia etkenlere takmam ama arkadas birden oyle.soyleyince.korktum yarin soracaklarimi listeledim.zaten ins guzel haberler alirim herseyin hayirlisi kusum
zaten ne geliyosa sülaleden geliyo banada git tüp bebeğe diyolar ki daha yeni başladık denemeye ve kocamıda ayda bi ya görüyorum ya görmüyorum oda zamanlar denk gelmiyo ama gel millete anlat bide en yakınların yapıyo bunu gerekirse tüp bebeğede gidilir gidilirde o tüpte tutmaz öle bi moralini aşağa çekiyolarkiYa umutluyum rabbim ol dediginde olucak ama su milletin agzi durmuyo ki onlar sacma seyler soyledikce daha cok bunaliyorum 2 bucuk yillik evliyim 2 yil yapmadimsimdide deniyorum suratimasirita sirita kiz kisirlik falan varmi sulalende diyen bile oldu siniri bozuluyo insanin.
Bende alkisliyorum senOff cocuk gibi benim sorumu cevaplamadiniz muhabbetinden cok skildim doktor degiliz ki biz de bilmiyoruz herseyi, bilmedigimiz sey hakkinda atip tutamiyoruz sonucta saglik bu baska seye benzemez.
Aman zaten kaynanalar sorma ben gorusmuyorum ondan sikintim yokbırak elalemi benim kaynanada doktora gidiyom diye kızıyoondan gizli gizli gidiyoz kız hemde şehir dışında kaçıyoz resmen... toplantı var diye yalan söyleyim doktor teyzeye gösterip geliyom
Kullaniyorum folik asitCanım 1 sene olmadan Çocuğum olmuyor diye gitme diyorlar yoksa git Dr a bir kontrol etsin folik asit kullanıyormusun kullanmıyorsam onu yazar sana reçete
Aynen canim ya bide siritmiyolarmi ama benim sulalem deyil elalem yapiyo sulalem yapsa guler gecerim sizden geliyo derim dezaten ne geliyosa sülaleden geliyo banada git tüp bebeğe diyolar ki daha yeni başladık denemeye ve kocamıda ayda bi ya görüyorum ya görmüyorum oda zamanlar denk gelmiyo ama gel millete anlat bide en yakınların yapıyo bunu gerekirse tüp bebeğede gidilir gidilirde o tüpte tutmaz öle bi moralini aşağa çekiyolarki
Bizimki basket maçı seyrediyor anacım offf offf işkenceeeeeshow tv açın kızlar
Süper o zaman ana sen genede git hatta eşin o konularda rahatım bilmiyorum ama oda Üroloji de muayene olabilir sperm sayısını ve kalitesini hesaplıyorlar benim eşim bu ayda hamiş olmazsam gidecek .. Arkadaşımın eşi gitti çocuğun spermlrri yavaş çıktı vitamin verdiler düzeldiKullaniyorum folik asit
Bizimki basket maçı seyrediyor anacım offf offf işkenceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?